Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Keyllah není to o čase s nim, ale o tom, že kdyby pro něj nemusel jezdit teď, tak se vrátí z práce dřív domu, když nepojede pro něj..
@Anonymní píše: Více
sama nevíš, ale víš, že se to zlepší ve tvůj prospěch? za mě dost naivní a ztratíš tím rok života…
„Uvidime“, rekl slepy a slapl do houna ![]()
Povyskoc si - asi si stojis na vedeni, kdyz ti furt nedochazi, ze te u sebe nechce. A ze ti vypisuje a zajima se, no to je fakt uzasny
…par vet a ma sv.klid a vystarano. Jen ti to holt nechce rict na plnou hubu!
3 roky byl tak strašně nemocný, že nemohl vůbec pracovat a teď zvládá každý den vstávat ve čtyři a vracet se z práce až večer? To mi vůbec nedává smysl
A kde se vlastně ztratila matka syna?
Ale tak jako tak, čekat se dá na vlak, ve frontě na pečivo nebo u lékaře. Ale čekat na muže? Život nečeká a běží dál. A tyhle výmluvy „uvidíme, co bude dál“ používám, když nechci říct pravdu a doufám, že to nějak vyšumí.
Rozhodně bych si žádnou společnou budoucnost nemalovala a šla dál.
Tak pokud " dáváš " zadarmo, tak není důvod něco měnit. Kdyby si mu „nedala“ a on by to „potřeboval“, tak by " to" hledal jinde. Ale ne vztah, jenom „ to“.
Takže nejsi priorita (to víš), a s tebou má takhle všechno co potřebuje.
Chceš vztah? Hledej jinde.
Ví, že nejseš pro něj vhodná partie, ale pro výplň času jsi zatím dostačující.
Uvidíš, až se do nějaké zamiluje, jak to najednou všechno půjde snadno a bez keců, že “se bojí”.
Příspěvek upraven 15.10.25 v 12:57
Promiň, ale buď chce a nebo nechce. Ostatní jsou kecy.
A kdo chce, si čas najde.
A on očividně nechce. Ukonči to a jdi dál.
Nikdy se nic nezmění, dokud mu nepřestaneš dělat matraci … Nezlob se na mě, ale tohle je dost evidentní… Přijede, vyklepe a zase jede …
Nevrací se náhodou za manželkou?
Nebuď blbá, ukonči to a jdi dál …
A on se jako neumi dopravit chlapec sam? ![]()
@Dahlia0409 pak syn půjde na intr a prostě odpadnou každodenní tréninky, zápasy asi budou, sama nevím jak to má v plánu dal