Má cenu na něj čekat? Dříve mi dával vše, snažil se a byl pozorný

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1577
15.10.25 19:00

Taky mi teda z toho popisu přijde, že o nic moc nestojí, jen o občasnou zábavu.
Ale ať to má on jakkoliv, ptala bych se spíš, zakladatelko, sama sebe - vážně mi to takhle k životu stačí? Mít chlapa, co ho skoro nevidím (třeba i měsíc) a vlastně s ním ani nechodím (když on vztah nechce). Ono se ani za ten rok nemusí nic změnit - nebo on slíbil, že za rok bude vše jinak? Zamilovanej chlap jedná jinak. Já bych to považovala za zrátu času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4185
15.10.25 20:12

Souhlasím. Pokud chceš druhé dítě, našla bych si někoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.25 21:21

@Rosebery o společném dítěti jsme kdysi mluvili a není to priorita ani pro jednoho, moje dítě mu nevadí, rozumí si spolu..

A pro anonymní příspěvek, Vaše mamka možná byla na operaci a trvala rekonvalescence půl roku, ale po těžkém úrazu, vysoký pád, si nemyslím, že by to bylo tak rychle zotavení

• Citovat
  • Upravit
17021
15.10.25 21:55
@Anonymní píše: Více

Takže teď je zase jako nový, nepotřebuje už nic řešit a maká jako urvaný, jo? Naprosto bez problémů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2831
17.10.25 09:55

Operace páteře je široký pojem. Záleží přece taky na vážnosti problému a rozsahu zákroku. Po hysterektomii je někdo v pohodě za tři měsíce, další má problémy roky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4128
17.10.25 10:13

Takhle podle meho nazoru muzi neuvazuji - bud chteji nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4128
17.10.25 10:15

Osobne si myslim, ze s tebou do budoucna nepocita.
Kdyz ma cas, ses pri ruce ale vic bych od toho necekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.25 10:26
@LucieKLuc píše: Více

Tohle zevšeobecňování, že ženy to a muži to…si myslím je dost „nebezpečné“…Ano spoustu mužů tak neuvažuje třeba, ale někteří mohou

• Citovat
  • Upravit
4128
17.10.25 11:05

To sice ano, ale u vsech plati, ze kdyz chces, zpusob najdes.
A tady to je vazne o tom, ze nechce, jinak by se choval jinak. Vzdycky to tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.25 13:16
@LucieKLuc píše: Více

Já si to nemyslím, prostě jen ten vztah v tuhle chvíli je pro něj prostě další energie navíc, kterou nemá…a tak je upřímný k sobě i k ní…Nechce dávat jen napůl, tak to prostě nechává v rovině kamarádka s výhodama…Můj přítel náš vztah bere i s tím, že na něj času mám málo…ví to, věděl to a chce to…A stejně i tak je to pro mě někdy náročné…
Ona má jedinou možnost zeptat se skutečně upřímně a otevřeně jeho. Prostě na rovinu i to co je nepříjemné i to co může bolet a chtít upřímnou odpověď s tím, že už ho zná a myslím, že pozná…jak moc to myslí vážně a jak moc ji jenom chce uklidnit…

• Citovat
  • Upravit
7986
18.10.25 07:40

Zlato…postav se k tomu logicky a celem. Ty platis najem v cizim byte ze…no takze kdyby Te i s ditetem opravdu chtel, tak si vas nastehuje k sobe do domu a ty muzes ten najem davat mu cimz by zase pomohlo mu predopkladam se splacenim hypoteky.
Rika se tomu win-win situace.
Jenže, to jen za predpokladu, ze o Tebe opravdu stoji a vyhovujes mu ve vsem.
Spis mi prijde, ze ho zas tolik neberes a mu staci te mit jen jako kamaradku s vyhodama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí