Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak pokud denně vozí syna ne tréninky a zápasy, tak se s jeho matkou vídá dost často, ne? A každý den tréninky? To ho směřují na profesionálního sportovce, že ho tak dřou?
Mně přijde nejdivnější to, že má barák. Ví, že na tebe má málo času. Znáte se 10 let. Není nic jednoduššího, aby ti nabídl sestěhování. Nechápu, proč bys nemohla bydlet u něj v baráku. Všechno by se tím vyřešilo.
@Rosebery píše: Více
No já nevím, aby tam byla vlastně pořád sama, a čekala až někdy večer dorazí? Pro něj by to asi výhodné tak nějak bylo, ale co by z toho měla ona? Možná jen to, e by ušetřila za nájem ![]()
@Lucy75 a to ten můj právě dělá, sdílí se mnou všechno, říká mi i úplný prkotiny co musí řešit, i vážné věci, kdykoli tu chvíli má, tak se vidět chce, ať už je to po týdnu, měsíci, prostě jak to vyjde
@Rosebery ano, je hodně vysoko už teď, minulý rok se přestěhoval k němu, takže s matkou se moc nevidí, ale on to chce sám, žije pro ten sport
@Anonymní píše: Více
až nemá nikoho jiného, kdo by mu zaplnil místo, tak zavolá tobě. Jednoou za týden, nebo zaměsíc, prostě jak mu zbyde čas…tak pokud ti to stačí ![]()
Promluv si otevřeně s ním, nic jiného ti nepomůže…To jak tady do tebe hustí, že o tebe nestojí bych až tak neřešila…Je to možné to neříkám…ale také nemusí být…Pokud si myslíš, že je ve většině ten koho bys chtěla a stojíš o něj, stejně jako cítíš, že on o tebe…promluvte si…Nic jiného stejně nic neřeší. Ale řekni mu vše na rovinu.
@Keyllah píše: Více
Ale může to být taky tak, že až má chvilku zavolá hned jí…Vždyť vůbec nic nevíte…Jen prostě vztah v tuhle chvíli by přidělával více stresu než příjemného, tak je upřímný…
@Keyllah jenomže ten čas co mu zbývá věnuje mně, jinak opravdu není kdy, když má čas píše mně a když ho nemá, pracuje nebo je někde se synem
Tak to mě mrzí, zakladatelko, že si tímto musíš procházet. Z mého pohledu podle popisu to nějak celé smrdí, jen samé argumenty, proč to nejde?
A diskuze s tebou, co tvůj názor na jeho situaci, zeptal se tě vůbec? Mně to přijde celé postavené na hlavu. Já být na jeho místě, být tak zaneprázdněný, tak tím spíš bych uvítal žít v páru. Partnerka by mi přece s ledasčím pomohla. Ale jeho slova, „Bojím se, že by tě to nebavilo“. Ono tě to jako takhle baví víc?
![]()
Je to na tobě, holka, vyznívá to jako sliby, co se nikdy nenaplní…
Jak sis řekla sama, kdyby tě opravdu chtěl, tak by už s tebou dávno byl. ![]()
Tak, že by třeba vaši synové začali dělat ten sport spolu?
Můžete spolu jezdit po trénincích.
Zníš jako skvělá kamarádka, taková převoznice..
@Rosebery no je to podle věkové kategorie, můj syn má 2😄 a většinou ho stejně jen vyzvedne a hned jedou domů
Z nějakého důvodu tě vyřadil ze seznamu možných partnerek.
Ale současně nemá někoho jiného.
Pokud ti to takto vyhovuje, nic proti tomu. Ale víc od toho asi nečekej.
PS: možná je lakomec a má strach o majetky, možná čeká na návrat bývalé ![]()
Tvému synovi jsou 2 roky a jeho půjde na intr, takže 15? Takže tobě je 30 a jemu 40+? Není to spíš tak, že nemá náladu na malé dítě v domě a navíc se bojí, že bys chtěla další společné?