Má cenu na něj čekat? Dříve mi dával vše, snažil se a byl pozorný

Anonymní
15.10.25 10:58

Má cenu čekat?

Ahojte, prosím, má smysl čekat?

Rok zpět jsem randila s mužem. Dával mi vše, snažil se, byl pozorný. Pak ale nastaly problémy s prací, penězi, jeho dítětem. Dále také že se i bojí dalšího vztahu, že by si po dlouhé době musel zvyknout na něco jiného. Vše se zamotalo a řekl mi, že to nezvládne a nechce mě do toho zatahovat. Teď po roce se pořád scházíme, ale zatím to dál posunout nechce, protože má strach, že by to nezvládl a hlavně je dost problém s časem. Vrací se domů každý den pozdě večer, což by mi nevadilo, chápu jeho situaci a vím, že příští rok se to změní a toho času více bude. Řekl mi, že se boji, že takhle by mě to nebavilo a zjistila bych to až bude pozdě. Říká, že uvidíme co bude, nechává to otevřené. Píše mi dost často, zajímá se o mě i mého syna a kdykoli má čas, pozve nás k sobě, i když jen na chvilku kvůli časovým možnostem. Myslíte, že stále něco cítí, i když to teď otevřeně neprojevuje? Má cenu čekat, že se to změní? Já ho miluji, nevymlouvá se, snaží se v rámci možností, ale nemá to jednoduché, řeší spoustu věcí, nechci ho tím omlouvat a je mi jasné, že kdyby chtěl vztah a miloval mě, jde do toho naplno. Ale chápu jeho situaci a myslím, že city stále jsou. Řekla jsem mu, že pokud mě nechce, ať mi to řekne natvrdo, máme mezi sebou od začátku takový vztah, že si říkáme úplně vše a narovinu, ale to mi nikdy neřekl, když začnu o budoucnosti, tak mi nic nevyvrací, odsouhlasí nebo řekne že uvidíme jak to dopadne a co vše bude. Tolik ho obhajovat nechci, ale on opravdu nemá čas, vstává ve 4 ráno a vrací se v 8 večer, přes den není ani volna hoďka, víkendy většinou taky ne, ale když volno je a má volné odpoledne/večer, tak se vidíme. Chtěla bych názor ostatních a vědět, jestli v tom jsou city, jen je potlačuje kvůli tomu všemu, nebo prostě nechce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Cirrus fibratus
15.10.25 11:08

“vstává ve 4 ráno a vrací se v 8 večer” - proc? Splaci nejake dluhy? Moc prostoru k navazovani vztahu tam uz jen kvuli tomu nevidim, plus ma dite - kdy ma cas na nej? A ty mas jeste sve dite. To neni zrovna idealni kombinace pro vztah.

• Citovat
  • Upravit
5683
15.10.25 11:09
@Anonymní píše: Více

Vas ani jeho nezname, tak jak muzem vedet neco o jeho citech k tobe ci komukoli jinemu.

Kazdy den je opravdu 16 hodin v akci? Proc, kde co furt dela?
To dlouho nikdo nevydrzi, rekla bych, jestli skutecne celou tu dobu maka, tak to s nim brzo sekne a bude vymalovano. Takze necekej, neni na co, tvuj cas a zivot taky nepocka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.25 11:11

@Ahep 16 hodin nepracuje, dělá většinou 12h a pak jezdí pro syna na tréninky

• Citovat
  • Upravit
5683
15.10.25 11:27

Dela ve smennem provozu 12ky?

Pokud ano, tak ti lide ale nepracuji 5/7, ale maji mezi smenami i nejake cele volne dni.

A pro kluka jezdi kazdy den na hokej? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
15.10.25 11:33

Každý den? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.25 11:34

Směnný provoz nedělá, byl 3 roky na neschopence kvůli úrazu a teď nahání co nejvíc hodin. Pro syna jezdí na fotbal a víkendy po zápasech. Je to tak opravdu každý den

• Citovat
  • Upravit
Cirrus fibratus
15.10.25 11:37

To jste se ani nestihli poradne poznat, ne? Kazdopadne ma ted zjevne jine priority nez tebe.
Takze NEMA CENU ČEKAT.

• Citovat
  • Upravit
1282
15.10.25 11:38

3 roky na neschopence být nemohl. podle tvého popisu ty stojíš o vztah, on jen tak sem tam o něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.25 11:38

@navy blue prostě byl doma, pracovat nemohl

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.25 11:40

@Cirrus fibratus my se známe asi 10
let, před tím rokem jsme spolu asi 4 měsíce chodili, říkal, že mě miluje, ale že prostě se bojí že to teď nezvládne, zabezpečit nás a tak. To ale ještě marodil, takže pak jak si začal hledat práci a začal pracovat, do toho syn, tak se to nakupilo a teď už tolik času není

• Citovat
  • Upravit
41878

no tak je ti asi jasné, jak to má…nejdřív práce, pak syn a pak někde ty. ne, nemá cenu čekat, nezmění se a takto mu to vyhovuje. Proč by to takto mělo vyhovovat tobě je mi záhadou, ale i takové jsou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939

Takze ted pracuje každý měsíc přes 200h treba, jo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41878
15.10.25 11:41
čas nebude nikdy, vždy něco bude…jen o otázkou jestli ty někdy budeš v prioritách, protože zatím v nich nejsi a za mě ani nebudeš, pokud k tobě už nyní přistupuje takto…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.25 11:41

@Dahlia0409 bohužel jo, proto padá na hubu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat