Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
A ted je v tak dobré kondici a bez problémů, jo? ![]()
A matka syna je teda kde? Nebo ma jen otce? ![]()
A o co teda jde? A matka dítěte taky neexistuje?
A po operaci páteře je v takové pecka kondici, jo? ![]()
@Šmoulice no, jeho zdravotní stav tady rozebírat určitě nechci a v nejlepší kondici po tom samozřejmě není.. matka dítěte samozřejmě je, jezdí k ní, ale jen občas a pak ty chvíle trávíme spolu sami, i s mým synem..
Ale nemyslím si že jeho zdr.stav nebo kde je jeho matka s tím vším úplně souvisí
No nevim, kdyby o tebe tak moc stal, tak prave tu budoucnost planuje a omlouva se jen, ze nema na Vas vic času. Takhle to vypada, ze si obcas vyklepe pytel, nema moc povinnosti k tobe. Dala jsi mu pro nej dokonalej vztah. Nemuzes ho moc buzerovat a jeste ho opecujes, kdyz on chce. Spis ty si rekni, jestli ti to tak staci na nej porad cekat. Jestli ne, jdi pryc. Hned….kolem mam spooooustu kamosek čekatelek… ze on se neciti na vztah, že by nemohl dat vse, co si zaslouzi … kecy kecy kecy. A tenhle aspon neni zenatej. Chybelo by uz jen, doma to nefunguje, ale kvuli detem, jeste odejit nechci.
Příspěvek upraven 15.10.25 v 13:35
Myslíš, ze ne? Kdyz denně řeší syna a po operaci nemohl 3 roky nic dělat a ted jede bomby a je v praci skoro pořád, fakt to s tím nemá oboje co dělat?
Jak víš, jak často je vubec s matkou syna?
@Maddie764 píše: Více
Přesně tak
Mě také takový jeden nalhával jak nechce vztah atd. Po dvou měsících co jsem ho už nechtěla ani na sex si našel partnerku 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Nevím, mám taky složitou situaci s nemocnou matkou, náročnou dcerou, která je u tatínka málo…vztah máme a neodmítám ho, ale občas přemýšlím, jak dlouho to přítel vydrží…Občas se mi chce také mu říct, že ho nechci brzdit, že by mohl najít několik žen, které mají děti velké a žádné nevyřešené problémy…On je pro mě to nejlepší, co se mi mohlo stát, ale ta situace není jednoduchá…Takže bych zase úplně netrvdila, že lže, že má manželku atd atd… Záleží jak se k tobě chová, co cítíš a co chceš. Já vím, že přítele miluju, že opravdu patříme k sobě, takže se snažím tomu dát šanci, když on chce vydržet, chce se mnou vše zvládnout atd atd…Asi bych si promluvila hoooodně moc otevřeně s ním jak to vidí a jak to teda má…narovinu bych mu řekla, že někdy nevíš, jestli jde o starosti nebo to není výmluva…pokud mu na tobě záleží neurazí se a popovídáte si…
Až tak úplně to není…já svoji situaci taky nemohu úplně změnit…Přítel to ví od začátku a chce být se mnou i tak…já si toho vážím a děkuju, ale úplně změnit jen kvůli němu to nejde…A rozhodně to není tak, že pro něj ne a pro jiného bych to udělala. Ale jak píšu, my jsme spolu…neříkám, že vztah nechci…
NO - mám naštěstí jen jednu podobnou zkušenost, taky jako mě měl rád, stál o mne, kupoval mi dárky, šli jsme do kina, na večeři, pomohl mi na chalupě, já jemu na baráku, i skleník jsem s ním stavěla a osázela
ale měl mě spíš jako kámošku a sex, prostě mě nikdy nemiloval, dá se to poznat, neumí to říct, neumí se otevřít, vždy si držel přesně takto zadní vrátka, že holt mooooc práce a mooooc povinností a furt něco a nemá čas… hm… tak to snad pozná i blbec, že kde není láska, ani smrt nebere… bolelo mne to, zvláště v hodně zranitelném období hodně blízko po rozvodu po 18letech, ale ukončila jsem to… prostě bych v tom nebyla šťastná. Nemiluje tě. Tečka.
Jak s tou informací naložíš je jen na tobě, ne všechny vztahy jsou založeny na lásce. Akorát já takové nechci ![]()
@Lucy75 píše: Více
A jak jsi tedy poznala, že tě nemiluje, když dělal všechno jako ve vztahu?
@jita22
nedělal, nesnažil se urvat víc času, vyhovovalo mu se týden dva nevidět, nesdílel pocity, nesdílel své zážitky (neříkám furt přes den, kdy člověk pracuje, ale aspoň večer), prostě to poznáš, že tě ten člověk nemiluje… a že ti koupí prstýnek nebo kino fakt neznamená lásku…
Ne, nemá to cenu. Když by chtěl, tak si ten čas najde i na tebe. Přečetla jsem celou diskuzi, a vidím to takhle. Ztráta času.
@Šmoulice nejde o sex a manželku nemá