Ma někdo banku Revolut?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ma někdo banku Revolut?
Ahoj, nemáte někdo banku Revolut? Je to anglická banka. Mela bych dotaz, prosim.
Diky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@suzka1 píše:
Ahoj, nemáte někdo banku Revolut? Je to anglická banka. Mela bych dotaz, prosim.
Diky.
No anglická, spíš bych řekl, že je ruská, slouží jako cenný sběr informací pro ruskou bezpečnostní službu, mají skeny osobních dokladů milionů lidí. Jinak je fakt, že sídlo společnosti je v Anglii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtela jsem vedet, zda kdyz mi někdo z anglického účtu zaslal penize na cesky ucet, zda muze udelat ještě storno platby? Diky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suzka1 pokud už platbu odeslal, tak nejspíš storno nepůjde. Dělám platby v Revolut a když zadám kód pro platbu, napíše mi, že platba byla odeslána.
Pokud pošlu platbu ráno, je v ČR na účtu ještě stejný den odpoledne/večer.
- Citovat
- Upravit
Ja si právě myslim, ze ona to poslala ze zahraničí, protože mi psala, že to chvili trva, nez to ceska banka zpracuje. Takze musim doufat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také mám, je to skvělá věc. Používám tuto aplikaci už přes 2 roky a naprostá spokojenost. Kurzy jsou nejvýhodnější a navíc se tam dají koupit akcie či kryptoměny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
No anglická, spíš bych řekl, že je ruská, slouží jako cenný sběr informací pro ruskou bezpečnostní službu, mají skeny osobních dokladů milionů lidí. Jinak je fakt, že sídlo společnosti je v Anglii.
V tom případě bychom nemohli používat vůbec nic. Můžeme smazat facebook, vyhodit všechnu elektroniku z bytu a žít na stromech, pak na nás nikdo nebude cílit reklamy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suzka1 píše:
Chtela jsem vedet, zda kdyz mi někdo z anglického účtu zaslal penize na cesky ucet, zda muze udelat ještě storno platby? Diky.
Napiš na support revolutu. A také napiš jak to dopadlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KNova_1992 píše:
V tom případě bychom nemohli používat vůbec nic. Můžeme smazat facebook, vyhodit všechnu elektroniku z bytu a žít na stromech, pak na nás nikdo nebude cílit reklamy
Tady v tomhle případě nejde o cílenou reklamu, ale že že ruské tajné služby mají kopie osobních dokladů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit