Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hanicka91 Ahoj já jsem taky ze Znojma i když ted bydlíme kousek od Brna, ale proč píšu jezdíme taky do Jihlavy a jsme moc spokojeni, mám ted 4 dny po iui není to tak hrozné narozdíl od ivf atd. platí se léky, injekce když ti nestačí co máš od pojištovny a potom ta inseminace ta stojí 1000 kč a to je zhruba vše. Když budeš chtít napiš ![]()
Ahoj @glom, zdravím tě
my tam teď zrovna nejezdíme, protože čekám na výsledky imunologie, včera jsem se zrovna ptala malíčkové, jestli máme zase jezdit ke Kučerovi, nebo zkusit i někoho jiného - kžadý ten lékař je dobrý na něco trochu jiného
jakou ty máš zkušenost? ke komu jezdíš?
@Lehrerin ahoj taky tě zdravím ![]()
já chodím ke Kučerovi, moje gynekoložka ho zná tak mě tam poslala a já jsem teda spokojená, ale jak píšeš každý umí něco líp.
Stimulace estrofem, utrogestan potom jsem si píchala menopur a poté jsem dostala pregnyl a druhý den následovalo iui druhy den po iui estrofem a 5 den po iui utrogestan.
2008 1 iui ![]()
2 iui ![]()
3 iui ![]()
4 iui
konečně se podařila ![]()
malej má 3 roky 8 měsícu
2011 5 iui
podařila se nám holčička, ale dlouho ta rodost netrvala měla ACC a tak jsme o ni přišli ve 22tt+3 11.1.2012 ![]()
2012 6 iui
podařilo se, ale to jsem samovolně potratila bohužel ![]()
2013 7 iui 15.1.2013 a ted čekáme ![]()
ptala jsem se doktora, jestli pro nás nebude lepší ivf, ale vysvětlil nám, že ten problém co jsem měla jsme vyřešili (nemám menstruaci bez léku) manžel je v pořádku a ted jen stačí počkat že se to povede, tak doufám, že to bude brzy!!
![]()
No on Kučera je v těch IVF takový opatrný, což možná není úplně na škodu.. pokud to jde, tak nechce tělo zbytečně huntovat, stejně přistupuje taky k laparoskopiím, já už jsem o ni celkem stála, ale on říkal, že sám by do ní nešel, pokud si ji vyžádám, tak že to bude respektovat, ale jinak ne.. právě zvažuju, jestli ho měnit nebo ne.. někdy bych brala někoho trochu progresivnějšího, ale říkám si, že to asi myslí dobře.. nechce ničit přirozenou rovnováhu v těle, což taky chápu.
Ono je to těžký, ale jak píšu já jsem s ním spokojená, ale kdybych měla jiné problémy a iui je neřešily, nebo by to chtělo dovyšetřit tak bych brala asi jak píšeš doktora který poradí co by bylo potřeba udělat a jestli nezkusit něco jiného a jak a vysvětlí…
Ahojky děvcatka taky chodim ke Kučerovi a jsem s nim spokojena. Prvni IVF nevyslo a pri druhem IVF mi zjistili cukrovku takze nam dali bublinky zamrazit a v breznu uvidim jak mi dopadnou testy cukru ![]()
@unkarka Ahoj tak to rada slyším
a přeju hodně štěstička aby ti testy dobře dopadly a mohla si jít na další ivf ![]()
Ahoj ozivuji diskuzi chtela bych vedet jak to tam chodi ceka me prvni navsteva po dvouletem snazeni o druhe dite. Pritom syn byl snad na prvni pokus ![]()
Jsem trosku stresar co se tyce doktoru ![]()
Ahojky, hledám tu spřízněnou duši co letos začínají chodit do Sanusu? Najdu tu někdo
?
@filik píše:
Ahojky, hledám tu spřízněnou duši co letos začínají chodit do Sanusu? Najdu tu někdo?
Ahojky, chodím už od loňska ????
Ahoj devcata, jsem tu uplne nova a tak hledam jestli nema nekdo podobnou zkusenost, nebo spise co by me cekalo v Sanusu Jihlava. Prvni tehotenstvi se povedlo hned druhy mesic a mame z nej dcerku, vse naprosto bez problemu, druhe tehotenstvi se zadarilo take ihned (cca 3 mesic snazeni, vzhledem k casove frekvenci
), ale bohuzel skoncilo mimodeloznim tehotenstvim, pri kterem mi byl odstranen pravy vejcovod a hlavne zjisteno velke mnozstvi srustu v brise, jednak po SC a pak jako dite jsem prodelala velkou brisni operaci, srusty poskodily pravy vejcovod proto to mimodelozni, bohuzel muj gynekolog je presvedcen ze srusty poskodily i levy vejcovod ( nalehaly na nej take), mysli ze levy mam poskozeny jiz od detstvi a obe tehotenstvi byly z praveho, ktery uz ale nemam, za rok a neco od mimodelozniho se nam uz vubec nepovedlo otehotnet, ale pod jeho dohledem, podporujici leky, ultrazvuk a rizeny sex
takze nam rekl ze si mysli ze jedina sance je IVF, s tim ze by to nemel byt problem…kdyz jsem nemela problem otehotnet apod. Nemate prosim nekdo tuto zkusnost, nevi nekdo jestli mame sanci na nejakou mirnejsi lehci formu apod.? ![]()
@Adélečka32 píše:
Ahojky, chodím už od loňska ????
Ahojky, vůbec se mi neukázal tvůj komentář
…ještě chodíš do Sanusu nebo už se povedlo ![]()
@Mufice14 píše:
Ahoj devcata, jsem tu uplne nova a tak hledam jestli nema nekdo podobnou zkusenost, nebo spise co by me cekalo v Sanusu Jihlava. Prvni tehotenstvi se povedlo hned druhy mesic a mame z nej dcerku, vse naprosto bez problemu, druhe tehotenstvi se zadarilo take ihned (cca 3 mesic snazeni, vzhledem k casove frekvenci), ale bohuzel skoncilo mimodeloznim tehotenstvim, pri kterem mi byl odstranen pravy vejcovod a hlavne zjisteno velke mnozstvi srustu v brise, jednak po SC a pak jako dite jsem prodelala velkou brisni operaci, srusty poskodily pravy vejcovod proto to mimodelozni, bohuzel muj gynekolog je presvedcen ze srusty poskodily i levy vejcovod ( nalehaly na nej take), mysli ze levy mam poskozeny jiz od detstvi a obe tehotenstvi byly z praveho, ktery uz ale nemam, za rok a neco od mimodelozniho se nam uz vubec nepovedlo otehotnet, ale pod jeho dohledem, podporujici leky, ultrazvuk a rizeny sex
takze nam rekl ze si mysli ze jedina sance je IVF, s tim ze by to nemel byt problem…kdyz jsem nemela problem otehotnet apod. Nemate prosim nekdo tuto zkusnost, nevi nekdo jestli mame sanci na nejakou mirnejsi lehci formu apod.?
Ahojky, takový problém já nemám a asi ti nedokážu ani odpovědět
…ale už jsi teda byla v Sanusu nebo se teprve chystáš?
@filik ahojky, nebyla teprve se chystam, nebo spis asi az po novem roce ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.