Má tu někdo internet přes Tesco Mobile?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1309
11.6.14 22:08

Má tu někdo internet přes Tesco Mobile?

Jak jste spokojeni? Ráda bych od nich internet bez smlouvy, jen na dobíjení, k použití v tabletu. Brácha říká, že se platí 350 za 1 GB a další 1 GB se vždy dokupuje za 50 kaček. Jakou máte zkušenost? Radíte mi to? Data se ale přikupují voláním na placenou linku, že? Děkuji. A podotázka:jak vy šetříte za připojení na net? Používám pro práci NTB, pak pro zábavu tablet, tam hodně stahuji, pak ještě platím mobil…a těch plateb se sejde docela dost…Mobil mám na smlouvu, i ntb, jen tablet mám bez smlouvy na dobíjení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5309
11.6.14 23:10

Já teda neporadím se zkušeností s Tesco mobile. Ale my máme doma jen jeden internet (platíme něco kolem 500,–) a router. A připojujem se přes wifi - muj notebook, manžela tablet a 2 mobily (tam máme placeno jen nějaký minimum dat, co je v tatifu) Platit vše extra se mi zdá zbytečný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
11.6.14 23:37

@Popokatepetla ja se prave zdrzuji bud v byte nebo na chalupe, ani na jednom miste se mi nehlasi moznost wifi…blba otazka:jak overit, ze v te lokalite je ci neni free wifi?:-)ja to proste zkusila, nic…ale treba to zkousim nejak spatne :-).ted budu za blbce, ale my mame wifi jen v praci, tam zapnu a sama mi naskoci wifi sit, mame free wifi sit… :lol:nikdy jsem toto neresila, vzdy to resil nekdo z rodiny, ted jsem doma sama, ma druha polovicka je na 3 mes.pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
12.6.14 15:17

Ahoj připojuji se, jsem úplné jelito-jak mám ušetřit na připojení na net? Bydlím teď sama, dřív to řešil chlap. Mám ntb, tablet a mobil. Střídavě jsem mezi bytem a chalupou…zatím platím vše jednotlivě…dík!!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5309
18.6.14 13:47

To není free wifi. Máme normálně zaplacený internet a pak si koupíš wifi router, který ti wifinu „vysílá“ po domě..na ní se pak můžeš připojit přes jakýkoliv mobilní zařízení..jestli to píšu srozumitelně :) ale pokud to potřebuješ i na chalupě, tak tam by sis internet také musela nechat zavést a mít druhý router, což teda nevím jestli by se vyplatilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák