Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, už nějakou dobu (cca 2 měsíc) užívám Macu peruanskou pro podporu početí. Teď jsem začala cítit pichlavou bolest v levém podbřišku.
Jsem týden po menstruaci. Myslím, že na ovulaci je ještě brzo.
Dnes jsem se objednala na gynekologii. Bohužel až na konec prosince. Máte někdo zkušenosti s takovou bolestí a případně i s užíváním Maky?
Ptám se proto, že nějaké účinky to jistě má, protože minulý měsíc jsem asi poprvé zaznamenala cervalni hlen
Nerada bych si rozjela nějaký problém jako cysta nebo podobně.
Macu užívám druhým měsícem, ale žádné bolesti nemám (zatím
). Baštím ji já i chlap, ale žádný úspěch, žádná změna
Snad se nám brzy poštěstí, držím pěsti.
Ja teprve s macou zacinam takze bohuzel nevim co vsechno umi zaridit, ale za sebe muzu rict, ze mam ovulaci velmi brzy. Lutealni faze je u me extra dlouha. Ovulace nastava 9dc, potvrzena testy, ultrazvukem, mikroskopem ze slin.. A celkova delka cyklu je 29 dni… Je to docela na prd skonci ms a pomalu nestihame nic. Vajicko nemusi byt ani zrale.. Proto zkousim macu jestli mi pomuze ovulaci posunout dal.
@sara-k píše:
Macu užívám druhým měsícem, ale žádné bolesti nemám (zatím). Baštím ji já i chlap, ale žádný úspěch, žádná změna
Snad se nám brzy poštěstí, držím pěsti.
Možná jsem nastydla. Dneska je to lepší.
Držím palce take
@krispyna píše:
Ja teprve s macou zacinam takze bohuzel nevim co vsechno umi zaridit, ale za sebe muzu rict, ze mam ovulaci velmi brzy. Lutealni faze je u me extra dlouha. Ovulace nastava 9dc, potvrzena testy, ultrazvukem, mikroskopem ze slin.. A celkova delka cyklu je 29 dni… Je to docela na prd skonci ms a pomalu nestihame nic. Vajicko nemusi byt ani zrale.. Proto zkousim macu jestli mi pomuze ovulaci posunout dal.
Já to mám asi podobně. Minulý měsíc jsem si dělala testy ovulacni a zjistila jsem že mám ovu taky pár dní po červené.. Je to opravdu záhada a zázrak zrození
Držím palce aby to pomohlo. Hezký den ![]()