Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@stinga píše: Více
Můžu dotaz, o koho jde? Dlouhý krok mi nic neříká. ![]()
@MartinaIrena píše: Více
tak přece zakladatelka, ona čas od času založí diskusi, kde si z nějaké poznámky nějakého mladíka vyvodí, že ten má o ni obrovský zájem, před časem to právě bylo, že jí kluk řekl, že tančí jen s tou holkou, co má dlouhý krok, což ona není,
dává sem prostě takové anonymní diskuse o ničem
Tak to mě nedávno bylo sděleno, že jsem velká jako ustřelené kecky. Že by to měl být projev zájmu, to mi tedy bohužel nedošlo včas
Každopádně kdokoliv, kdo takhle řeší každou nevinnou poznámku na svou osobu, musí mít hrozně náročný život ![]()
@stinga píše: Více
Aha, to s tím dlouhým krokem jsem nezaznamenala, já jsem teď neměla nějak čas sem chodit. Díky za dovysvětleni. Jinak že jde o zakladatelku mi samozřejmě došlo. ![]()
@MartinaIrena píše: Více
o dlouhém kroku nepsala teď, ale to už může být tak dva roky, několikrát to ještě upgradovala
Jojo, dělala krátké kroky a pak přišel a řekl „já jsem tě tady hledal“ nebo něco podobně zásadního, co je nutno rozebrat v diskusi ![]()
@Michelle_M píše: Víceřekl jí, že tančí jen s těmi, kdo mají dlouhý krok - a ona už obhlíží svatební šaty a v dáli slyší zvony bít
Dobrý deň,
na žiadosť zakladateľky diskusiu zamykám.
Ďakujem za pochopenie a prajem pekný deň. ![]()
Kika
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat