Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ženy mě vesměs milují, muži zbožňují. Když jsem dnes ráno zapnul svůj Prskolet Cukavý (neboli PC), měl jsem žádost o kamarádství od uživatele, který má datum registrace včera a 0 příspěvků.
Jako já vím, že mě minimálně 5 % žen tady chce za milence a vstupuji do vašich vlhkých snů, ale já si přidávám lidi, které trochu znám. Nemůžete si za 24 hodin od registrace oblíbit Ploskyho. To je nesmysl. Vždycky když si mě přidáte, aniž bychom na sebe někdy předtím narazili v diskuzích, napište mi, proč si mě přidáváte (Plosky, chci ledničku! nebo Plosky, chci, abys mě dnes nekompromisně virtuálně pomazlil!). Mám si přidat člověka bez hysterie?
@Ploskutáček píše: Více
Seš na tom jak britskej král, no - všichni ho znaj, všichni s nim chtěj na čaj, on je ale uzavřeným, těžko přístupným okruhu. Co se dá dělat, těžký život celebrit.
Ty a Vladim jste odsud jediní, komu jsem schopna zdarma poskytnout trochu toho sexu. Oba víte. Moje nabídka je neomezená. ![]()
Tak neomezenej shuk od Klopči, to je nabídka k nezaplacení. Bych se nedivila, kdyby půlka emimina začla shánět Ploskový převleky a kolečkový křesla. ![]()
No jo, ale neodpověděly jste na otázku - mám si přidat někoho, koho neznám a kdo se registroval včera?
Já vím, že Klopotkojc nabídku už nepřekonám
ale ty už dávno seš můj kámoš ![]()
Radši ne, co když je to jen úchyl přes plosky? ![]()
@Klopotkova píše: Více
Díky moc, Klopi, jsi hodná, ale mám ho malýho a nechci tě vystavit nekvalitnímu sexu. Navíc bych to obtížně vysvětloval rodičům, kam že chci jet. Asi by mi stačilo, kdybys se mnou pokecala nahatá. Ale ani to nechci. Věnuj se těm, kteří ti poskytnou víc rozkoše než já. Ale jo, je mi smutno, nemám rád léto, všichni pryč, šťastní. V létě mi ten čas utíká hrozně pomalu.
Příspěvek upraven 03.07.26 v 10:14
@Betty MacDonald píše: Více
Ano, taky mám strach. Anebo je to AI fejkovej účet
![]()
@Ploskutáček ne, ale mě sis nepřidal a to sem s tebou sdílela tak intimní téma, jako byl nákup mobilu ![]()
Asi záložim téma : proč mě Plosky nemá rád?
Příspěvek upraven 03.07.26 v 10:15
Však moji nabídku využívat nemusíš, jak jsem psala, je neomezená a kdybys přece jen potřeboval někdy trochu té něhy a neměl do čeho píchnout, jsem tu pro tebe s nabídkou kvalitního sexu.
![]()
Pokud ti tvoje intuice velí nepřidávat, tak bych se nové " kamarádky" raději vzdala.
@Hanča1234 píše: Více
Dobrá otázka - takže tě pustím hluboko dovnitř a veřejně. Já mám nízký sebevědomí a jsem radši, když lidi chtěj mě. Do nějakých 25-28 jsem byl dost urputnej. Třeba se mi líbila nějaká slečna, dala mi Facebook, já si ji přidal, a pak to pohaslo, možná jsem byl urputnej a vlezlej. A hladovej. A osamělej. Už se umím držet na uzdě. A nemůžu si přidávat lidi, když nevím, jestli o mě stojí.
Minimálně 50 % uživatelů má vůči mě ambivalentní vztah. Přece si je nepřidám, co mi ze mě měli? Jdeš do Přátel.
@Klopotkova píše: Více
Co tak hrozného provedli? Podle mě je takový trest příliš krutý.