Ženy Emimina mě chtějí ve svém životě, co s tím?

11932
3.7.26 09:46

Ženy Emimina mě chtějí ve svém životě, co s tím?

Ženy mě vesměs milují, muži zbožňují. Když jsem dnes ráno zapnul svůj Prskolet Cukavý (neboli PC), měl jsem žádost o kamarádství od uživatele, který má datum registrace včera a 0 příspěvků.

Jako já vím, že mě minimálně 5 % žen tady chce za milence a vstupuji do vašich vlhkých snů, ale já si přidávám lidi, které trochu znám. Nemůžete si za 24 hodin od registrace oblíbit Ploskyho. To je nesmysl. Vždycky když si mě přidáte, aniž bychom na sebe někdy předtím narazili v diskuzích, napište mi, proč si mě přidáváte (Plosky, chci ledničku! nebo Plosky, chci, abys mě dnes nekompromisně virtuálně pomazlil!). Mám si přidat člověka bez hysterie?

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9414
3.7.26 09:59
@Ploskutáček píše: Více

Seš na tom jak britskej král, no - všichni ho znaj, všichni s nim chtěj na čaj, on je ale uzavřeným, těžko přístupným okruhu. Co se dá dělat, těžký život celebrit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
3.7.26 10:00

Ty a Vladim jste odsud jediní, komu jsem schopna zdarma poskytnout trochu toho sexu. Oba víte. Moje nabídka je neomezená. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
3.7.26 10:04

Tak neomezenej shuk od Klopči, to je nabídka k nezaplacení. Bych se nedivila, kdyby půlka emimina začla shánět Ploskový převleky a kolečkový křesla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11932
3.7.26 10:05

No jo, ale neodpověděly jste na otázku - mám si přidat někoho, koho neznám a kdo se registroval včera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42950
3.7.26 10:06

Já vím, že Klopotkojc nabídku už nepřekonám :mrgreen: :mrgreen: ale ty už dávno seš můj kámoš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42950
3.7.26 10:07

Radši ne, co když je to jen úchyl přes plosky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11932
3.7.26 10:10
@Klopotkova píše: Více

Díky moc, Klopi, jsi hodná, ale mám ho malýho a nechci tě vystavit nekvalitnímu sexu. Navíc bych to obtížně vysvětloval rodičům, kam že chci jet. Asi by mi stačilo, kdybys se mnou pokecala nahatá. Ale ani to nechci. Věnuj se těm, kteří ti poskytnou víc rozkoše než já. Ale jo, je mi smutno, nemám rád léto, všichni pryč, šťastní. V létě mi ten čas utíká hrozně pomalu.

Příspěvek upraven 03.07.26 v 10:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11932
3.7.26 10:11
@Betty MacDonald píše: Více

Ano, taky mám strach. Anebo je to AI fejkovej účet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2459
3.7.26 10:14

@Ploskutáček ne, ale mě sis nepřidal a to sem s tebou sdílela tak intimní téma, jako byl nákup mobilu :D
Asi záložim téma : proč mě Plosky nemá rád?

Příspěvek upraven 03.07.26 v 10:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
3.7.26 10:14

Však moji nabídku využívat nemusíš, jak jsem psala, je neomezená a kdybys přece jen potřeboval někdy trochu té něhy a neměl do čeho píchnout, jsem tu pro tebe s nabídkou kvalitního sexu. :srdce: :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.26 10:17

Pokud ti tvoje intuice velí nepřidávat, tak bych se nové " kamarádky" raději vzdala.

• Citovat
  • Upravit
11932
3.7.26 10:22
@Hanča1234 píše: Více

Dobrá otázka - takže tě pustím hluboko dovnitř a veřejně. Já mám nízký sebevědomí a jsem radši, když lidi chtěj mě. Do nějakých 25-28 jsem byl dost urputnej. Třeba se mi líbila nějaká slečna, dala mi Facebook, já si ji přidal, a pak to pohaslo, možná jsem byl urputnej a vlezlej. A hladovej. A osamělej. Už se umím držet na uzdě. A nemůžu si přidávat lidi, když nevím, jestli o mě stojí.

Minimálně 50 % uživatelů má vůči mě ambivalentní vztah. Přece si je nepřidám, co mi ze mě měli? Jdeš do Přátel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2459
3.7.26 10:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8315
3.7.26 11:09
@Klopotkova píše: Více

8o Co tak hrozného provedli? Podle mě je takový trest příliš krutý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí