Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@rmot píše: Více
I ty mlsný kocoure! Jen se nedělej, závidíš, že tě nezahrnula do svýho seznamu VIPpředplatitelů.
@Takyjedna píše: Více
Nojo, jsem se snažil inverzní psychologií dosáhnout pozvání do trojky s tlustým traktoristou, nebo alespoň její lesbickou přítelkyní ![]()
@rmot píše: Více
No já doufám, že by tam traktorista nebyl, nechci aby někdo další viděl mé nanomužo.
@Klopotkova píše: Více
Ty by ses proste rozdala…to je od tebe hezké.
@Hanča1234 píše: Více
No tak to by jsi musela znát klopčiny anály od začátku
Traktorista je jeden s jich milenců a milenek, smrdí, je tlustý. Normálně se říká že je milenecký trojůhelník ale u klopči je to mnohoůhelník, a když k tomu přihodíš Urozeného milenky, tak to už je v tom docela bordel.
@Ploskutáček píše: Více
Přidej si je a bud za to rád.
Mě si naposledy přidal na facebooku nějaký pakistanec co mi nabízel za manželku svou desetiletou dceru… takže anonymní uživatelé emimina jsou pořád lepší.
Snad to nebude nějaký zhrzený chlap, jehož manželce jsi pomáhal vybírat ledničku
![]()
@HornyHippo píše: Více
Horny, už jsem odmítl dopo, ale odpo se ten človíček objevil v tématu Erotické romány. Možná chtěl jen vědět, nad čím si hladím šulínka.
@Cullenova píše: Více
Ahoj Culíku, může to být tak. Při vybírání ledničky se občas žen zeptám Jakou ji máš ted? Malou, nebo velkou? Což samozřejmě spousta žen vnímá dvojsmyslně, stěžují si partnerům a já mám pak doma polízanici.