Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, máte prosím někdo zkušenost se zaváděním masti Macmiror malé holčičce(moje 2,5r)? Dětský gyn řekl „stříknout“ do pochvy, ale také řekl že se nemám bát, že nikam nebudu nic strkat. Tak mě to právě trochu překvapilo, když jsem teď hledala po netu a tam bylo víceméně uvedeno že se aplikátor zavádí cca 2,5 cm dovnitř…
Jo a ještě, byla jsem tak vykolejená že mi nedošlo se zeptat kolik jí tam toho mám zavést
na příb. letáku jsou info, ale nevím zda to platí pro všechny věkové kategorie stejně
Díky
Dr měla říct kolik…je tam odměrka do které se natlačí určité množství krému…a pak se navrh našroubuje špička, která se vloží na kraj a celý obsah se vymáčkne dovnitř
@Sylvajs máš s tím osobní zkušenost - zabralo to i když nebyla mast zvedena hluboko dovnitř? Nerada bych jí to dávala „zbytečně“ jen na okraj, kdyby to nemělo mít takový účinek jako po zavedení hluboko.
Já mám osobní zkušenost. Zavedla jsem jen na začátek pochvy aplikátor (nezasouvala jsem víc než milimetr, dva nebo maximálně tři). Po vytlačení se krém dostával a zůstával uvnitř pochvy.
Dceři léčba pomohla, držím palce aby to tak bylo i u vás.
L.
Dr říkala, že můžu 2,5cm ale já neměla tu odvahu..zabralo to…ještě jsem ji dělala sedací koupele s hypermanghanem a Tea tree oil…
Holka to brala kolem 8 let, dovezla si dáreček od moře
a zaváděla jsem tak ty 2 cm, aby to vlétlo uplně dovnitř. Těma dvěma cm ji nic neuděláš, je to tam volné, prostupné.
@Lesina prosím tě kolik si toho dávala že ti to tam „zajelo“ všechno?
Máme to zasebou, dala jsem jen poloviční dávku pro dospělé, snad jsem tím nic nepohnojila, ale pořád si říkám že když mi řekl jen přiložit na začátek vchodu, tak přece se jí tam toho nevejde tolik, i tak toho měla na povrchu většinu z té poloviční dávky.
Jinak před všemi - co zaváděly hluboko - smekám, protože i po aplikaci jen na kraj, o tom vědí sousedi ve vedlejším domě ![]()
@booa píše:
@Lesina prosím tě kolik si toho dávala že ti to tam „zajelo“ všechno?Máme to zasebou, dala jsem jen poloviční dávku pro dospělé, snad jsem tím nic nepohnojila, ale pořád si říkám že když mi řekl jen přiložit na začátek vchodu, tak přece se jí tam toho nevejde tolik, i tak toho měla na povrchu většinu z té poloviční dávky.
Jinak před všemi - co zaváděly hluboko - smekám, protože i po aplikaci jen na kraj, o tom vědí sousedi ve vedlejším domě
Tím aplikátorem jde jen tenký proud, takže jsem jen zmáčkla a odhadem něco vyprázdnila… Dcera byla naštěstí šikovná a nechala si vysvětlit, že je to třeba - ale byla starší školkový věk.
@booa píše:
@Lesina prosím tě kolik si toho dávala že ti to tam „zajelo“ všechno?Máme to zasebou, dala jsem jen poloviční dávku pro dospělé, snad jsem tím nic nepohnojila, ale pořád si říkám že když mi řekl jen přiložit na začátek vchodu, tak přece se jí tam toho nevejde tolik, i tak toho měla na povrchu většinu z té poloviční dávky.
Jinak před všemi - co zaváděly hluboko - smekám, protože i po aplikaci jen na kraj, o tom vědí sousedi ve vedlejším domě
ona hysterčila ale jen proto, protože jsi ji dělala něco neznámého, nového, bála se, určitě ji to nebolelo neboj.
@K.Black jj, ona je ještě vyplašené ze stěrů z gynekologie z odpoledne, prý se to lépe zavádí večer půl hodiny po usnutí, tak to zítra zkusím tak ![]()
@booa píše:
@K.Black jj, ona je ještě vyplašené ze stěrů z gynekologie z odpoledne, prý se to lépe zavádí večer půl hodiny po usnutí, tak to zítra zkusím tak
se jí nediv
..malá strašně plakala a já s ní…od té doby má panickou hrůzu z dr
Příspěvek upraven 22.11.12 v 20:35
@Sylvajs kupodivu ona je docela statečná, celou prohlídku byla super, jen si trošku fňukla při náběru vzorku.
Jinak potvrzuji že zavádění při tvrdém spánku je
o ničem neví ![]()
Dcera na vaginalni zanet dostala Macmiror mast. Ma 11 let. V lekarne nenapsali kolik gramu masti se ma zavadet, neni to ani v lekarske zprave. Neporadite? Dekuji
@Anonymní píše:
Dcera na vaginalni zanet dostala Macmiror mast. Ma 11 let. V lekarne nenapsali kolik gramu masti se ma zavadet, neni to ani v lekarske zprave. Neporadite? Dekuji
Neni to v pribalovem letaku? Nebo zavolat tam kde jste byli