Magický rituál - “přivolání”
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
@K. Rocánková
To jsme byli oba, proto jsme se taky seznámili. Bohužel z mojí strany tam chvíli bylo něco víc a on se lekl, asi?Když vím, že něco vyhovovalo oběma stranám, tak se mi to těžko zahajuje.
Asi mi moc nevěřil, když jsem tvrdila, že vztah nechci.
Lekl? Tak že ve skutečnosti že nechce, nemá zájem. Prosimtě, neponizuj se. Tohle jsem udělala jednou ve 20ti a teď si říkám jaká jsem byla blbka
A tím nemyslím nějaké rituály a podobně hlouposti, které co si budeme povídat se i mohou zvrtnout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ritual? Leda tak vzit mobil, najet na zpravy a napsat mu prvni. Ale kdyz nema zajem, tak bych se nevnucovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To víš, že takové rituály jsou a fungují…Jenom bacha, na to, co k sobě připoutáš:)))Abys pak nelitovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danielss
To už právě ani víc nejde ![]()
Děkuju za zprávu, je mi jasný, že za pár let se tomu zasměju.
- Citovat
- Upravit
Ak sám nechce tak ti za to nestojí, pretože ani ty jemu. Sprav to, čo je najťažšie - príjmi to také, aké to je.
Mágia je tu iba na škodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Labužník mirabelka02
Já na sebe nechci nikoho poutat, i když to tak asi zní…
Spíš by mě zajímalo, kam se s těmito dotazy obrátit nebo co dělat ![]()
Možná o mě stojí, ale jenom když udělám první krok já, což už by ode mě bylo asi i otravný a zvrácený.
Nemáme se ani na sociálních sítích, nesleduji ho, on mě taktéž ne. Bohužel mi chybí alespoň ten nepřímý kontakt s ním…
Proto jsem ve svém dotazu zmiňovala tu zprávu, žádnou lásku nebo něco
- Citovat
- Upravit
Jestli chceš dělat nějaké rituály, tak takové, co ti pomůžou se srovnat s koncem, uzavřít to v sobě a jít dál.
Rituálním chováním neovlivňuješ vnější svět - tedy pokud tento neví, že provádíš rituální chování - když dotyčnému ex pošleš video jak čaruješ, aby se ti ozval, tak to zabere. I když se ti nejspíš ozve s tím, že jsi pošahanýá magorka a pak tě zablokuje.
Rituálním chování ale značně ovlivňuješ svojí vlastní psychiku a tím jde ovlivnit i svoje chování.
No a v tomhle případě se potřebuješ naučit uzavírat, smiřovat, odpouštět.
Pokud se cítíš natolik bezradná a bezmocná, že nemáš pocit, že tím normálně projdeš, tak berlička rituálu to může usnadnit.
pak mrkni třeba sem
https://www.anima-noira.cz/…m-odpusteni/
Ale tak jako tak prostě musíš sebrat odvahu projít bolestí tím, že se smíříš s koncem - čím víc se tomu budueš vyhýbat, tím víc to bude někde vespod hnít a ničit ti život, vyvztekat se z frustrace že to nedopadlo a pak odpustit sobě i jemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Labužník mirabelka02
Já na sebe nechci nikoho poutat, i když to tak asi zní…Spíš by mě zajímalo, kam se s těmito dotazy obrátit nebo co dělat
Jestli se chceš na někoho obracet, tak na linky důvěry, aby ses vypovídala, nebo na poradnu pro rodinu, tam se řeší i vztahové trable.
Hlavně v tomhle stavu nehledej žádné šarlatány, co ti slibují nadpřirozené zásahy. A je jedno jestli věštbu, kouzelou energii a nebo přímo magii.
Jejich byznys je postavený na tom, že čekají na sugestibilní, nejisté osoby co jsou v krizi, aby z nich vytahli co nejvíce prachů pod příslibem něčeho vágního.
jsi ideální kafka pro takové podvodníky, jeslti něco, tak si najdi libovolný rituál co najdeš na internetu a používej to, ale hlavně za to nikomu nic neplať.
A ne, samozřejmě že to nebude fungova víc, když zacáluješ podvodníkům.
A ano, ti šikovnější jsou podvodníci a ti hloupější jsou podobě zoufalí lidi, co si vsugerovávají že mají nějakou moc a kontrolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsi nechtěla vztah a nemáš ho, tak o co jde? Jinak doporučuju být k sobě upřímná, nehrát hry na nevztahy, když na to nejseš. A málokterá žena je.
Pokud se od začátku tváříš, že ti o nic nejde, tak to tak bral…
Já bych se vsadila, že se ještě ozve, a pak bude na tobě, jestli chceš být kamarádka na zavolání. Evidentně ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já ti důrazně radím, jdi od toho. Nerozumíš tomu, a nadělala bys akorát víc škody, než užitku. Zahrávat si s takovými věcmi může být nebezpečné. Využívat toho k manipulaci druhého člověka je velmi kontraproduktivní, nečestné a vrátí se ti to v tom nejhorším slova smyslu. Takovéto pokoutné praktiky totiž špatné jsou a nic jiného. Pokud tě ten člověk nechce, nech ho být a zkus maximálně nějak očistit svou mysl od myšlenek na něj. Udělat tlustou čáru za dosavadním životem a začít znova, od začátku, hezky žít, vyčistit si svůj životní prostor apod.
Pomáhá chovat se dlouhodobě “jako by už”, tzn. být tak spokojená, “jako by už” jsi měla románek nebo cokoliv jiného, co chceš. A tím, že budeš vyzařovat pohodu, zveš k sobě jenom to dobré. Čím víc se budeš trápit, tím horší věci se ti na to budou nabalovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vesmír funguje na základě zákona přitažlivosti. To, o čem přemýšlíš a na to myslíš, to se stane. V negativním i pozitivním smyslu. Mrkni na film TAJEMSTVÍ (Secret) a uvidíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tam jde o to, že on těch kamarádek měl víc a asi mu vadilo, že o nich vím, i když jsem se snažila dělat slepou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Odkopnul spíš bylo - slíbil, že se ozve, ale nejsem si jistá tomu, zdali tomu věřit.Upřímně, asi ne.
Každopádně ano, jsem zoufalá, přiznávám, nemyslím racionálně.
Někdo takové věci jako rituály praktikuje, tak jsem se chtěla zeptat, zdali je tam vůbec nějaká šance, že existují?
No asi takhle, jsou to blbosti… Ale v podstatě existuje všechno, čemu věříš ty. Ale jestliže věříš na nějaký magický cosi, měla by sis položit jednu zásadní otázku… Chceš toho člověka i za cenu, že bude pouze ovlivněn a nebude to jeho vlastní vůle - nebude to skutečné?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lulina999
Jak říkám, nechci ho k sobě táhnout (jak se říká, lámat to přes koleno). Pouze čekám a nejspíš marně a nějakou zprávu od něj. Celkově nejsem moc trpělivá, a proto se snažím najít způsob, jak tomu “pomoct”. Nechci dolejzat, nechci mu stát před domem, nechci chodit na stejný místa jako on a ani nechci psát jeho známým, jak jsem slíbila, dávám mu prostor. Chápu, takovéhle obhajoby jenom značí, že vím, že něco dělám špatně, jenže srdce a hlava dvacetiletý studentky je lehce manipulovatelná a tvrdohlavá, nechce si připustit nic jiného
![]()
- Citovat
- Upravit
@Sedmnactnulajedna píše:
Jsi nechtěla vztah a nemáš ho, tak o co jde? Jinak doporučuju být k sobě upřímná, nehrát hry na nevztahy, když na to nejseš. A málokterá žena je.
Pokud se od začátku tváříš, že ti o nic nejde, tak to tak bral…
Já bych se vsadila, že se ještě ozve, a pak bude na tobě, jestli chceš být kamarádka na zavolání. Evidentně ne
Nechtěla jsem vztah jako vztah partnerský. Bohužel až teď, kdy nemám nic, mi dochází, že ty 2-3 schůzky měsíčně mi dávaly energii a chuť do života. Proto to tak moc řeším… ![]()
- Citovat
- Upravit