Magnet a těhotenství
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No, tak podle me zakladatelka neni zdravotni sestra( ty vetsinou nepracuji na MRI, tam jsou laborantky), ale fyzioterapeutka.
Podle me jeji rpace v tehotenstvi delat jde. Predpokladam, ze zamestnavatel o jeji tehotenstvi vi a tim padem se jiste zaridi tak, aby nemusela delat prace pro tehotnou nevhodne. K magnetoterapii v tehotenstvi( coy neni presne zakladatelcin problem, ona se kolem magnetu mihne parkrat denne) doporucuju prostudovat tuto diskusi http://www.lekari-online.cz/…nstvi-i77900
Jinak bych to konzultovala na nejake genetice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle meho mysli zakladatelka spis magnety na rehabilitaci nez MR ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vrtulka78 píše:
Podle meho mysli zakladatelka spis magnety na rehabilitaci nez MR
Presne tak, na MRI rozhodne nepracuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe
Děkuju, že někdo pozná rozdíl sestra x masér x fyzioterapeut
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verulicek Jsou to jen desticky na bederni a krcni pater a tunel pro koncetiny… takze zadny veliky pristroj, ale i tak, nebudu to podcenovat, potom bych si to nadosmrti vycitala… a rozhodne jsem to nepochopila tak, ze mi pises, at nechodim do prace. Prave ja tam potrebuji chodit kvuli kazde korune, blba situace no, ale k magnetu uz radsi nepujdu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@liggy píše:
@mroe
Děkuju, že někdo pozná rozdíl sestra x masér x fyzioterapeut![]()
No ja bych svuj prvni prispevek na tehle strance mela jeste poopravit - na MRI nepracuji laboranti, ale radiologicti asistenti( drive laboranti). Rozdil od sestry taky pozna malokdo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamculina píše:
@verulicek Jsou to jen desticky na bederni a krcni pater a tunel pro koncetiny… takze zadny veliky pristroj, ale i tak, nebudu to podcenovat, potom bych si to nadosmrti vycitala… a rozhodne jsem to nepochopila tak, ze mi pises, at nechodim do prace. Prave ja tam potrebuji chodit kvuli kazde korune, blba situace no, ale k magnetu uz radsi nepujdu…
Podle me k nemu klidne muzes, pokud v nem nebudes denne lehat. Ale pokud te to uklidni a sef s tim bude souhlasit, tak fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednak bych se o tom lépe informovala, snad by se našla práce jinde která by nebyla v tohle ohledu riziková ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@liggy myslím, že na některých soukromých klinikách mohou obsluhovat po zaškolení tyto přístroje i sestry. Zakladatelka nenapsala, kde přesně pracuje ![]()
- Citovat
- Upravit
@verulicek píše:
@liggy myslím, že na některých soukromých klinikách mohou obsluhovat po zaškolení tyto přístroje i sestry. Zakladatelka nenapsala, kde přesně pracuje
V kazdem pripade je daleko pravdepodobnejsi, ze kdyz pracuje na rehabilitaci, tak sestra asi nebude. Z popisu prace, kterou dela, je to podle me jasne, ze na RDG ani MR nepracuje a ani tam by nemohla pracovat jako sestra ( a provadet popsane cinnosti).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verulicek
Máš určitě pravdu, obsluha přístroje není nijak složitá… Mám to na mysli spíš obecně, v podvědomí zatím moc není, kdo je kdo.
@mroe
Tak to už je vrchol dokonalosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@liggy píše:
@verulicek
Máš určitě pravdu, obsluha přístroje není nijak složitá… Mám to na mysli spíš obecně, v podvědomí zatím moc není, kdo je kdo.@mroe
Tak to už je vrchol dokonalosti
Spis profesionalni deformace. Mne vsichni tituluji sestri. Proste pracuju v nemocnici, tak co bych byla jineho?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe
přesně. Ikdyž zas se těm lidem kolikrát nedivim, když jsou tam v bílým od kuchařky po primáře ![]()
Taky fyzio?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit