Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ne není to možné. Pokud tam nebyl žádný kov na kůži ani pod kůži tak to možné není. A pokud by tam byl tak to nebude pálit jen u konce ale po celou dobu. Ano každá sekvence je jiná…ale popálení způsobí jen něco kovového. Dojde k zahráti kovových částic které mohou popalit…staré testovací byrvy…
No nebudu zacházet do podrobností…prostě ne…muselo to způsobit něco jiného někde jinde. ![]()
@koko30 píše:
Ne není to možné. Pokud tam nebyl žádný kov na kůži ani pod kůži tak to možné není. A pokud by tam byl tak to nebude pálit jen u konce ale po celou dobu. Ano každá sekvence je jiná…ale popálení způsobí jen něco kovového. Dojde k zahráti kovových částic které mohou popalit…staré testovací byrvy…
No nebudu zacházet do podrobností…prostě ne…muselo to způsobit něco jiného někde jinde.
A ještě mě napadá, jestli to nemohlo vzniknout třeba v kombinaci s parfémem ![]()
MRI jsem mela xkrat a nikdy se mi to nestalo. Max me hrejou plomby v puse, mam jich fakt hodne.
Hele ono měli jsme na MR paní, která si nabarvila čerstvě hlavu a mělo to mít kovový odlesk. A nějaké částečky jsme pak měli nalepene kolem cívky. A paní zbyla na hlavě jen barva baz odlesku
Takže cokoliv co mohlo částečky obsahovat…ale to by bylo kdyžtak vidět na MR. Že tam něco vadí…nevím…
A co reakce na kontrastni latku?
davali ti kontrastni latku do krve?
Reakce na kontrastní latku by byla celková rozhodně ne jen jeden flek.