Magnetická resonance - popálení?

286
24.7.19 20:24

Ne není to možné. Pokud tam nebyl žádný kov na kůži ani pod kůži tak to možné není. A pokud by tam byl tak to nebude pálit jen u konce ale po celou dobu. Ano každá sekvence je jiná…ale popálení způsobí jen něco kovového. Dojde k zahráti kovových částic které mohou popalit…staré testovací byrvy…
No nebudu zacházet do podrobností…prostě ne…muselo to způsobit něco jiného někde jinde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.7.19 20:29
@koko30 píše:
Ne není to možné. Pokud tam nebyl žádný kov na kůži ani pod kůži tak to možné není. A pokud by tam byl tak to nebude pálit jen u konce ale po celou dobu. Ano každá sekvence je jiná…ale popálení způsobí jen něco kovového. Dojde k zahráti kovových částic které mohou popalit…staré testovací byrvy…
No nebudu zacházet do podrobností…prostě ne…muselo to způsobit něco jiného někde jinde. ;)

A ještě mě napadá, jestli to nemohlo vzniknout třeba v kombinaci s parfémem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
24.7.19 20:34

MRI jsem mela xkrat a nikdy se mi to nestalo. Max me hrejou plomby v puse, mam jich fakt hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
24.7.19 21:12

Nekdy citim teplo ale popaleni nikdy. Mozna krem, parfem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
25.7.19 17:49

Hele ono měli jsme na MR paní, která si nabarvila čerstvě hlavu a mělo to mít kovový odlesk. A nějaké částečky jsme pak měli nalepene kolem cívky. A paní zbyla na hlavě jen barva baz odlesku :lol: :D Takže cokoliv co mohlo částečky obsahovat…ale to by bylo kdyžtak vidět na MR. Že tam něco vadí…nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
25.7.19 20:00

A co reakce na kontrastni latku? :think: davali ti kontrastni latku do krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
26.7.19 10:19

Reakce na kontrastní latku by byla celková rozhodně ne jen jeden flek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí