Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To kadik - jediná možnost klidného zabezpečení dědictví je, že v závěti otec ustanoví správce dědictví a ten po jeho smrti rozhodne, co s domem (prodat a podělit finance, zůstat všichni a za jakých podmínek). Jeho rozhodnutí musí respektovat všichni dědící, jinak Tě čeká opravdu lítý boj.
Ještě k mému předchozímu, stručně:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Nasciturus
Oml se, ale již nemám čas přispívat.
![]()
@Šája píše:
markit, tohle přesně jsem ale psala. jen v případě rozvodu by neměla nárok na nic, protože majetek je psaný na manžela. v případě úmrtí tak jak jsem psala, ona polovinu a děti druhou polovinu, nedají se vyloučit závětí, mají nárok ze zákona.
Tak teď nevím jesi sem blba já nebo on ale tvrdí mě že hypotéku a vše chce na sebe a po svazku manželským de všechno na půl já vím proč mu nevěřím je vychcanej…
@Jana budouci mama píše:
Tak teď nevím jesi sem blba já nebo on ale tvrdí mě že hypotéku a vše chce na sebe a po svazku manželským de všechno na půl já vím proč mu nevěřím je vychcanej…
Když si vezme hypotéku na sebe před manželstvím, tak jsou to jen jeho peníze..
@prcekniky píše:
Když si vezme hypotéku na sebe před manželstvím, tak jsou to jen jeho peníze..
To ano, ale splátky na hypotéku jsou pak ze společných peněz a tedy při rozvodu je to vlastně jeho obohacení a tedy by se to řešilo v rámci vyrovnání.