Mají taneční v hip hopu pro děti úroveň?

3641
9.6.16 14:08

Mají taneční v hip hopu pro děti úroveň?

Nedávno jsem sem dávala ukázku dětské taneční skupiny, která se stala mistry v ČR ve své kategorii. Hodně z vás se to nelíbilo, no a dnes se tato skupina stala mistry Evropy ve své kategorii. Mají vůbec soutěže nějakou úroveň nebo si ty soutěže někdo prostě vyhlásí, přihlásí se tam 6 lidí a je to teda o ničem?
Zde ukázka tanečního vystoupení z mistrovství ČR, z mistrovství Evropy ještě není k dispozici.
https://www.youtube.com/watch?… - tohle je z mistrovství ČR
https://www.youtube.com/watch?… - mistrovství Evropy vyhrály s tímto vystoupením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
9.6.16 14:21
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :zed: :zed: :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
9.6.16 14:21

To koukáš, že zvítězili, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
9.6.16 14:22

Už zase?? Proč… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
9.6.16 14:24

A ty tam máš nějaké dítko zakladatelko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
9.6.16 14:28

@Kaliopa Už zase? :zed: Nestačila ti jedna diskuze? Potřebuješ je protlačit? Hledáš sponzora? Jsi majitelka klubu? Nebo tam máš dítě? Nebo ho máš v jiné skupině a nemůžeš rozdejchat že nevyhrálo? Jedno z toho to být musí, jinak nechápu, proč máš potřebu s tím otravovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
9.6.16 14:28
@Lady Bee píše:
A ty tam máš nějaké dítko zakladatelko? :)

Ne, já tam žádné dítko nemám. Moje dítko nemá o takové kroužky zájem. Dávám to sem podruhé pouze z důvodu, že to hodně z vás přišlo jako nepovedené vystoupení, ale na mistrovství Evropy to stačí. Tak se ptám, jakou mají tedy ta mistrovství úroveň. Jestli se tam hlásí málo skupin, když tohle stačí nebo jak to vlastně je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
9.6.16 14:30
@Narovnako píše:
@Kaliopa Už zase? :zed: Nestačila ti jedna diskuze? Potřebuješ je protlačit? Hledáš sponzora? Jsi majitelka klubu? Nebo tam máš dítě? Nebo ho máš v jiné skupině a nemůžeš rozdejchat že nevyhrálo? Jedno z toho to být musí, jinak nechápu, proč máš potřebu s tím otravovat…

Tak to nečti, když Tě to otravuje. Ptám se na úroveň těchto soutěží. Jestli je ta úroveň tedy vysoká nebo naopak nízká, když zvítězila tato skupina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
9.6.16 14:31
@Kaliopa píše:
Ne, já tam žádné dítko nemám. Moje dítko nemá o takové kroužky zájem. Dávám to sem podruhé pouze z důvodu, že to hodně z vás přišlo jako nepovedené vystoupení, ale na mistrovství Evropy to stačí. Tak se ptám, jakou mají tedy ta mistrovství úroveň. Jestli se tam hlásí málo skupin, když tohle stačí nebo jak to vlastně je.

Mě přijde taky nepovedené, nějak to nelahodí mému oku a už vůbec ne u takto malých dětí. A asi to tedy stačí, co víc k tomu chceš slyšet? Hlavně to není vůbec důležité :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
9.6.16 14:32
@Kaliopa píše:
Tak to nečti, když Tě to otravuje. Ptám se na úroveň těchto soutěží. Jestli je ta úroveň tedy vysoká nebo naopak nízká, když zvítězila tato skupina.

A jak to máme vědět? :nevim: Nejsme ani rozhodčí, ani učitelky tance. Se zeptej na jiných místech. Tady ti akorát někdo řekne jestli se mu to líbí nebo ne. A pohled na to můžou mít lidi odlišný, to je přeci normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
9.6.16 14:34

@Kaliopa Tancuje tam tvoje dítě? Byla jsi na těch soutěžích? Sama musíš vědět jaká tam byla konkurence. Kde se konalo to mistrovství Evropy, kolik tam bylo soutěžících z kolika států? Ono v moderním tancování to nefunguje jako třeba v hokeji :lol: konkurence je podstatně menší, kategorií spousta, cesta k umístění nemusí být náročná. Hlavně myslím, že je to jedno, děti něco dělají, mají úspěch, mají radost a motivaci, jsou šikovné, umí něco co můžou předvést. Lepší než sedět u pc, nebo bez myšlenkovitě lítat venku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
9.6.16 14:36
@Alušáček píše:
@Kaliopa Tancuje tam tvoje dítě? Byla jsi na těch soutěžích? Sama musíš vědět jaká tam byla konkurence. Kde se konalo to mistrovství Evropy, kolik tam bylo soutěžících z kolika států? Ono v moderním tancování to nefunguje jako třeba v hokeji :lol: konkurence je podstatně menší, kategorií spousta, cesta k umístění nemusí být náročná. Hlavně myslím, že je to jedno, děti něco dělají, mají úspěch, mají radost a motivaci, jsou šikovné, umí něco co můžou předvést. Lepší než sedět u pc, nebo bez myšlenkovitě lítat venku ;)

A tak to lítání venku nemusí být nějaké bezmyšlenkovité ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
9.6.16 14:39

@Kaliopa Už jsem o úrovni psala v poslední diskuzi, stejně jako mnoho ostatních, proto nechápu potřebu to znovu rozebírat..A číst a reagovat mohu na co chci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
9.6.16 14:44

O co ti pořád jde? Někomu se to líbí, někomu ne. Myslíš, že když budeš zakládat další a další diskuze, přetáhneš na svou stranu více lidí?
Jediné co chválím je, že tuto diskuzi jsi založila pod svým nickem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
9.6.16 14:45
@Ignácie píše:
O co ti pořád jde? Někomu se to líbí, někomu ne. Myslíš, že když budeš zakládat další a další diskuze, přetáhneš na svou stranu více lidí?
Jediné co chválím je, že tuto diskuzi jsi založila pod svým nickem.

Ale já nechci, abyste skupinu chválili. Ptám se tu na úroveň soutěží, když se tato skupina stala mistrem Evropy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí