Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
No Modrý koník přece, ty ještě nevíš?
díky… to jsem fakt nevěděla (no, nikdo nemůže vědět všechno)… ale držím se názoru K. Black… internet je plný nástrah, ani na nějakém koňovi by nebyl v bezpečí…
@Cuarentena píše:
No, já jí to nechtěla tak přímo vpálit, ale krémy jsou prý na houby, chce to zlepšit životosprávu…
Ale ale… ![]()
@Regina Hero píše:
tak tak, hlavně na emiminu by mu ukázali, co ještě netuší…
Jinak jsem moc ráda, že se nám vrátila stará dobrá KB i s dortíkem… ta růžová ti děsně sekne… už ti to někdy někdo řekl?
@ivana-domca píše:
ty jsi gay?
![]()
ty to nevíš?
vždyť to už ví každý.
@Regina Hero píše:
na kakýkovi???![]()
![]()
![]()
co to proboha je?
Moudrý kakýk, neznáš?
Velice populární diskuzní server, mnohem benevolentnější jak Emimino, takže pokud chceš řešit něco fakt ožehavého, tak mMoudrý kakýk je ta správná volba. Ale musíš mít na profilovce na čele nalepenou rýžovou pásku, jinak tě nevezmou ![]()
@Anonymní píše:
Jen mě to zajímalojsem anonymní kvůli rejpalkám
Děkuji za Vaše názory.
Můj chlap je tam jak zabouchnu dveře, pouze na fb. Mrkne se a pak kouká průběžně celý den, proto se ptám, jestli by vám to vadilo..
nebo se stydíš za to co řešíš ![]()
@Gladys píše:
Moudrý kakýk, neznáš?Velice populární diskuzní server, mnohem benevolentnější jak Emimino, takže pokud chceš řešit něco fakt ožehavého, tak mMoudrý kakýk je ta správná volba. Ale musíš mít na profilovce na čele nalepenou rýžovou pásku, jinak tě nevezmou
@Prcek88 píše:
Nehraje nějakou hru? Protože na Fb toho moc ke koukání není
A ty tam jsi taky ne? Když víš, že tam je on
ale prosimtě
na FB je to právě nebezpečný, samá bejvalka v plavkách atd ![]()
Můj chlap je tam jak zabouchnu dveře, pouze na fb. Mrkne se a pak kouká průběžně celý den, proto se ptám, jestli by vám to vadilo..
Přemýšlím, jestli nejsem tvůj chlap… každé ráno se přihlásím a pak průběžně nakukuji, co se kde šustne, sem tam něco napíšu…
![]()
@Gladys ale ted fakt vazne? ja nikdy na konikovi nebyla, i kdyz jsem o nem slysela..proc ty negativni reci? ![]()
@Fjodorka píše:
@Gladys![]()
Vstřícná mamko
však to já vždycky
@K-Black píše:
nebo se stydíš za to co řešíš
bingo
je jí jasný, že je hnusná stíhačka, tak chtěla vědět, jestli je jediná. Zatím to vypadá, že ano ![]()
@K-Black píše:
ale prosimtěna FB je to právě nebezpečný, samá bejvalka v plavkách atd
Já mám štěstí, že tam bejvalky nemá, když sme spolu začaly byl SKORO panic ![]()
Ježiši…už 22..???