Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gladys píše:
Moudrý kakýk, neznáš?Velice populární diskuzní server, mnohem benevolentnější jak Emimino, takže pokud chceš řešit něco fakt ožehavého, tak mMoudrý kakýk je ta správná volba. Ale musíš mít na profilovce na čele nalepenou rýžovou pásku, jinak tě nevezmou
@Seizdra píše:
To těžko, ještě v téhle diskuzi ho mělaFakt jsem ho viděla ještě před 5ti minutama
to byla asi vlčí mlha ![]()
Můj má FB jsem mu ho sama založila
dopadla jsem tak, že si přidává do přátel japonky a mě z přátel vyšoupl…
za to, že jsem mu za to nadávala (15 nám není bohužel
) tak si přidává japonky vesele dál
ale předevčírem chtělať mu tam dám nějaké nové fotky (neumí to) a dal si tam ise mnou, tak aspoň mě úplně nezavrhl
![]()
@Fjodorka píše:
Také mi přijde, že jí tam občas naskočí, mívám pocit, že se záměrně snaží o to, abych se pomátla
Si z nás dělá prdelky
Nekecám, ještě na první nebo druhé stránce tam měla golema!!! Kurňa, asi si půjdu něco zobnout ![]()
@Seizdra píše:
Si z nás dělá prdelkyNekecám, ještě na první nebo druhé stránce tam měla golema!!! Kurňa, asi si půjdu něco zobnout
běž holčičko, a dej si dvakrát ![]()
@K-Black píše:
běž holčičko, a dej si dvakrát
Ach jo
A to už jsem myslela, že mám to nejhorší za sebou ![]()
@Seizdra píše:
Si z nás dělá prdelkyNekecám, ještě na první nebo druhé stránce tam měla golema!!! Kurňa, asi si půjdu něco zobnout
jo, zobni… to bude asi z hladu, už máš halucinace…
@Seizdra píše:
Ach joA to už jsem myslela, že mám to nejhorší za sebou
@Seizdra rozhodně nekecá, já tam toho bezvarobota viděla někdy včera nebo kdy, ale jen na chvíli, po aktualizaci zase Radar… No, jsem ráda, že nehrabe jen mně ![]()
@Fjodorka píše:
@Seizdra rozhodně nekecá, já tam toho bezvarobota viděla někdy včera nebo kdy, ale jen na chvíli, po aktualizaci zase Radar… No, jsem ráda, že nehrabe jen mně
Beztak to jednou za čas přeblikne na Golema, hlavně když tam jsem i já, a pak ze mě dělá vola
Ale taky jsem ráda, že v tom nejsem sama ![]()
@ivana-domca píše:
@Fjodorka gólem už tam nemá minimálně týdenRadar je lepší
Není, Golem mi k ní už prostě přirostl, to se bude blbě odbourávat ![]()