Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu za Vámi s tématem.. Mají Vaši chlapy/manželé profily?
Facebook, chat lidé, xchat, apod.?Když jste v práci/venku s malou, jsou online, a Vám to nevadí?
![]()
A proc anonym? To je strasne citlive tema co
Ma profil a je mi uplne sumak kdy je online a co tam dela.
Příspěvek upraven 15.08.13 v 21:37
Protože moudrý kakyk je špatný kakyk. Jedině hnedak nebo sedák, ale ne moudrý kakyk.
@Gladys píše:
bingoje jí jasný, že je hnusná stíhačka, tak chtěla vědět, jestli je jediná. Zatím to vypadá, že ano
myslím že by měl admin odhalit není to žádný výtok ![]()
@alsem http://www. emimino. cz/diskuse/pro-pobaveni-poznej-vstricne-maminky-160210/
@Prcek88 píše:
Já mám štěstí, že tam bejvalky nemá, když sme spolu začaly byl SKORO panic
sladká, mladická nevědomost, budu se za tebe modlit ![]()
@Regina Hero píše:
Můj chlap je tam jak zabouchnu dveře, pouze na fb. Mrkne se a pak kouká průběžně celý den, proto se ptám, jestli by vám to vadilo..Přemýšlím, jestli nejsem tvůj chlap… každé ráno se přihlásím a pak průběžně nakukuji, co se kde šustne, sem tam něco napíšu…![]()
![]()
Tak to je skoro na rozvod… ![]()
Můj manžel si před týdnem založi FB profil
je z toho celej paf… nevadilo mi ani, když měl už se mnou ještě profil na seznamce. Věříme si a mě bylo jasný (jak ho tak znám), že si prostě jen nevzpoměl ho zrušit a nebyl čas… teď už ho nemá a já ho na to neupozorňovala.
@K-Black píše:
ty to nevíš?vždyť to už ví každý.
já jsem v poslední době trošku zabrzdena
Potrebovala bych odbrzdit ![]()
Skoro panic co nacouval 480 tisíc kilometrů bez výměny rozvodů a spojky
@Gladys píše:
Moudrý kakýk, neznáš?Velice populární diskuzní server, mnohem benevolentnější jak Emimino, takže pokud chceš řešit něco fakt ožehavého, tak mMoudrý kakýk je ta správná volba. Ale musíš mít na profilovce na čele nalepenou rýžovou pásku, jinak tě nevezmou
Nebo stoličku. Třeba zelenou…
@K-Black píše:
sladká, mladická nevědomost, budu se za tebe modlit
On žádnou neměl, jen mě
On je nevinný jak psí čumáček
@ivana-domca píše:
já jsem v poslední době trošku zabrzdenaPotrebovala bych odbrzdit
tak se mě vždycky zeptej ![]()
@Prcek88 píše:
On žádnou neměl, jen mě
On je nevinný jak psí čumáček
budu se modlit ![]()
@avm3 píše:
Můj manžel si před týdnem založi FB profilje z toho celej paf… nevadilo mi ani, když měl už se mnou ještě profil na seznamce. Věříme si a mě bylo jasný (jak ho tak znám), že si prostě jen nevzpoměl ho zrušit a nebyl čas… teď už ho nemá a já ho na to neupozorňovala.
Si ho jako zrušil sám od sebe? Nebo tam jen přestal chodit. To poznáš podle aktivity.
@KPKristy píše:
Nebo stoličku. Třeba zelenou…
myslíš jako hladovou stoličku? Focenou z pampersky nebo to musí být z látkové pleny?