Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu za Vámi s tématem.. Mají Vaši chlapy/manželé profily?
Facebook, chat lidé, xchat, apod.?Když jste v práci/venku s malou, jsou online, a Vám to nevadí?
Děkuji za prodiskutování tohoto tématu.![]()
A ty jsi anonymní proč?
@Cuarentena píše:
Tak jasně, že myslí. Můj manžel taky na internet nesmí, jen za odměnu a na Technet.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U nás taky tak. Můj má dovolenej internetbanking, aby mi mohl přeposlat prašule na nákupy ![]()
@Cuarentena píše:
Tak jasně, že myslí. Můj manžel taky na internet nesmí, jen za odměnu a na Technet.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jsem ráda že to máte stejně, ale občas kontroluj, nechci tě děsit ale…
@K-Black píše:
Můj muž má přístup k internetu, jen když se opravdu snaží, a ještě pod dozorem. Všude je to samá rozvracečka spokojených vztahů
Opět dokonalá reakce
![]()
Můj teda má profil pěkný. On má velmi hezký nos, takže to vypadá dobře. Skoro líp než zepředu… ![]()
@Roxi píše:
to nemyslíš vážně že ne?
profil ma na FB, je tam denne, ale zase tam nesedi hodiny ![]()
Můj muž má profil na emiminu a má mě v přátelích a pravidelně ho sleduju a on mě, nepřijde mi na tom nic divného. I si povídáme co kde kdo napsal a ptáme se, jestli četl diskuzi toho druhého, kdyby mu náhodou unikla.
@Seizdra píše:
U nás taky tak. Můj má dovolenej internetbanking, aby mi mohl přeposlat prašule na nákupy
Tak to je jedině rozumný. ![]()
@radúna píše:
A ty jsi anonymní proč?
Protože jsou dneska ty interupce na slunci…
@Seizdra píše:
U nás taky tak. Můj má dovolenej internetbanking, aby mi mohl přeposlat prašule na nákupy
padam smichy
asi to doma zavedem ![]()
@KPKristy píše:
Opět dokonalá reakce![]()
Můj teda má profil pěkný. On má velmi hezký nos, takže to vypadá dobře. Skoro líp než zepředu…
To je kvalitní příspěvek.
![]()
Můj muž teda profil nic moc, líbí se mi víc z anfasu. ![]()
@K-Black píše:
proč ne, nebudu riskovat že si začne s někým dopisovat
Hi, hi
Baby to si děláte prdel, že zakazujete chlapům internet
![]()
To mají s váma větší teror než od rodičů ![]()
A vůbec, je to kvalitní diskuze.
A chlapy zásadně s tvrdým, tak to má být. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu za Vámi s tématem.. Mají Vaši chlapy/manželé profily?
Facebook, chat lidé, xchat, apod.?Když jste v práci/venku s malou, jsou online, a Vám to nevadí?
Děkuji za prodiskutování tohoto tématu.![]()
ano, můj muž má profil… jak levý, tak pravý… dívám se na něho ráda i zepředu, zezadu, nejen z profilu…
Na druhou stranu, když je můj muž chudák v práci nebo na dvoře pod autem, jsem online na nějakém svém profilu já a nevadí nám to… ![]()
@Cuarentena píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
Technet na idnesu? Ten jsem kdysi spoluzakladal a byl par let šéfredaktor
Teď už je to tedy trochu o něčem jinýmale byly to hrhezky časy.