Make up 14 let

Anonymní
15.8.22 16:00

Make up 14 let

Dobrý den je mi 14 a chtěla bych nosit make up abych vypadala lépe ale nechci to přehánět co myslíte že bych tak měla nosit abych byla hezčí? Já přemýšlím obočí a řasenka co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14627
15.8.22 16:09

Ne ve čtrnácti je holka zpravidla hezka od přírody, stačilo by se podívat na nas stařenky po třicítce. Akorát to sebevědomí, tam jsou rezervy. Ale to se makeupem nenahradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
15.8.22 16:12
@Anonymní píše:
Dobrý den je mi 14 a chtěla bych nosit make up abych vypadala lépe ale nechci to přehánět co myslíte že bych tak měla nosit abych byla hezčí? Já přemýšlím obočí a řasenka co myslíte?

Pokud to nepřeženeš, prostě bude to jemný make up, jako zvýraznit řasy atd., tak není důvod nemít make up. Pokud ti to pomůže zvýšit sebevědomí, pak je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
15.8.22 16:14

No moc bych to nepřeháněla, ta řasenka je takový ideál, příležitostně třeba světlé stíny, to obočí to chce nacvičit, abys nevypadala jak marfusa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
15.8.22 16:16

Řasenka a rozjasňovač do koutku oka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
15.8.22 16:20

Řasenka, trochu přepudrovat, lesk na rty. To používá moje vnučka, občas nějak zamaskuje pupínek korektorem. Je jí 17 let a je nádherná. Ale ona to o sobě neví. :mrgreen: Tak jí to vždycky řeknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
15.8.22 16:22

Klidně si namaluj řasy, kup si nějakou krycí tyčinku na nedokonalosti a jemný balzám na rty. Obočí nechej raději na kosmetičce. Důležitý je základ, takže podkladový krém a odličovač. Rodičům to nevadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
15.8.22 16:25

Podle stavu pleti - pokud se necitis dobre, klidne BB krem, rasenku, prepudrovat nos, lehkou tvarenku, lesk na rty.
Kdyby mi bylo tolik, co tobe, zamerila bych se spis na peci. Poradne odlicit, rano a vecer hydratace. Jednou tydne peeling AHA kyselinou. Tyhle veci jsem do triceti nedelala, bo mladi a ted to pracne dohanim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.8.22 16:26

V tom veku jsem používala bb krém a rasenku. Na rty stačil obyc balzam, to byly časy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.8.22 16:32
@Anonymní píše:
Řasenka a lehké stíny, ale ne do školy. Hlavnt ne ty hokejky místo obočí. To nesluší nikomu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
15.8.22 16:37

Stačí řasenka, tužka, pudr a korektor. Klasický makeup v tomhle věku snad není potřeba a když už, tak bacha na to, jak ho rozetřeš. Není nad to, když ti oranžová barva končí u čelisti a zbytek je bílý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.8.22 16:39

Já mám BB krém a teď na opálené pleti ho ho nenosím vůbec. Makeup ve vedru, to musí být nepříjemný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
15.8.22 17:13

Jenom zvýrazni svoje rysy, takže řasenka, pudr, tvářenka. Hlavně se nesnaž ze sebe dělat něco, co nejsi. To nikdy nevyjde. Máš nějaký zásadní problém, třeba s pletí, postavou? V takovém případě pomůže zdravá výživa. Ale taky jde o to, jaký jsi typ. Jestli výrazný, tak toho moc potřebovat nebudeš. Jestli naopak, tak to může být jiné. Zkus se trochu popsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
15.8.22 17:14
@Semtex píše:
Ne ve čtrnácti je holka zpravidla hezka od přírody, stačilo by se podívat na nas stařenky po třicítce. Akorát to sebevědomí, tam jsou rezervy. Ale to se makeupem nenahradí.

No, bohužel zdaleka ne každá čtrnáctka je pěkná. To už jsou často hezčí ty třicítky. Holt, život se mění stejně jako vzhled mladých kočiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.8.22 17:19
@greenapple píše:
No, bohužel zdaleka ne každá čtrnáctka je pěkná. To už jsou často hezčí ty třicítky. Holt, život se mění stejně jako vzhled mladých kočiček.

Ale malovátka nejsou nutnost. Kluci se ve 14 nemaluji a nikdo netvrdí, že jsou oškliví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí