Prošlé masky na obličej

K97
140
13.8.22 13:41

Prošlé masky na obličej

Zdravím všechny, chci se zeptat, jestli je bezpečné použít prošlou masku na obličej? Našla jsem doma spoustu převážně plátýnkových masek na obličej, ale expirace je u většiny do roku 2020.
Je mi trochu líto je vyhodit, ale zároveň nechci mít na obličeji nějakou vyrážku nebo něco co by to mohlo způsobit :?

Máte zkušenosti? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15425
13.8.22 13:46

@K97 půl rok prošĺé bych neřešila, ale 2 roky je dost. Tězko říct, jestli to jen vyschne nebo se to i zkazí…Já bych to neriskovala a vyhodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
13.8.22 13:47

Otevři jednu, a trošku té tekutiny co je okolo nanes na krk a počkej tak hodinu, dvě. (masku dej zatím do lednice)

Ale pokud v tom jsou konzervanty a není v tom moc tuků, tak by to mělo být cajk. Tím že je to uzavřené, tak by ani ty tuky neměly žluknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42528
13.8.22 13:52

Já jsem našla krém s hadím jedem, prošlý 18 měsíců (odložila jsem ho kdysi mezi pletací vlnu a našla teď na jaře, když jsem hledala jeden druh vlny) Otevřela jsem ho, očuchala, zjistila konzistenci a vyzkoušela na prsou. Je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
13.8.22 18:19

Asi bych to na sebe nepatlala. Ale pokud je ti to fakt líto vyhodit, otevři ji a čuchni si k ní (i takové produkty smrdí, když jsou prošlé). Koukni se i na složení - pokud obsahuje alkohol, mohl by to trochu konzervovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí