Make-up Catrice

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Parninas
9.3.18 20:31

@Dory22 Ahoj, makeup jsem od nich sice nezkoušela, ale pokud bys někdy potřebovala korektor, tak mají naprosto skvělý (Liquid camouflage - já používám odtín 005, jsem bledule :mrgreen: ). Doporučuje ho spousta (i světových) blogerek a mě se osvědčil!

• Citovat
  • Upravit
2472
9.3.18 21:34

@Moise I kdyz u nás DM v blízkosti není, tak zítra někam do DM zajedu. :lol:
A doufám, že seženu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
9.3.18 21:36

@Parninas Korektor jsem ještě nezkoušela, ale děkuji. Zítra vyrazím do DM, tak snad seženu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
9.3.18 21:40

Mám ho a jsem spokojená. Odstín z hlavy nevím a nechce se mi zvedat a jít se kouknout :oops: :) Používám ho radsi než mnohem dražší Dior.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
9.3.18 21:44

@Gepardice Super, děkuji. On mi ten odstín je víceméně stejnak k ničemu, protože každému sedne a vyhovuje něco jiného. :) A každý má pleť jinou. Je něco co byste mu vytkla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
9.3.18 21:50
@Dory22 píše:
@Parninas Korektor jsem ještě nezkoušela, ale děkuji. Zítra vyrazím do DM, tak snad seženu. :)

Vážně? Já koukám na facebooku na stránku DM a věčně si tam lidé stěžují, že nemužou nic sehnat a mně příjde, že žiju v nějakém paralelním vesmíru - ještě se mi nestalo, že bych něco nesehnala. :) Jasně, nevím jak je to v menších městech, protože jsem z brna, ale vždycky mě to udiví.
Ale hodně štěstí. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Parninas
9.3.18 21:52

@Dory22 A teda u nás je Catrice i v Rossmanovi, tak koukni, jestli není i někde o vás. :)

• Citovat
  • Upravit
2472
9.3.18 21:55

@Parninas Tak já se maluju, tak jednou do týdne. :lol:
A to jen lehký make-up a řasenku a stíny. Tužku už víceméně nepoužívám. :)
Třeba seženu i jiný, který by mi vyhovoval. Ale to zas bude na hodinu. :mrgreen:
Chlap se zblázní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
9.3.18 21:58

@Parninas Rossaman je ve městě kam zítra jedu, ale to je zas na konci celého města. :mrgreen:
Včera jsem byla i nás v tetě a tam asi jen 4 druhy make-upu. :mrgreen: A nesehnala jsem tam ani houbu na maje-up. Tak jsem si ji objednala na netu. Pro vše musíme jezdit až do větších měst. Bydlíme v zapadákově. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
9.3.18 22:03

@Dory22 No já jsem zabeďarovaná, jako by mi bylo 15, takže nemám na výběr. Příteli by to bylo asi jedno, ale já chci pro sebe vypadat alespoň nějak hezky. :oops:
A teda já jsem v těchhle věcech měšťák jak poleno. Miluju sice vesnici a klid tam, ale z hlediska praktického života a služeb obecně jsem hrozně zhýčkaná. Z představy, že si třeba makeup objednávám tak, aby mi došel přes Českou poštu, mě mrazí. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2472
9.3.18 22:06

@Parninas Zas v takové prde** nebydlime, ale je tu jen mala teta, kde maji prd. A obchod coop taky nic moc. Pak jeste vecerka, ale tam nic nemají. :mrgreen: :mrgreen:
Prakticky vše objednávám z netu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
9.3.18 22:08

@Parninas Já už bych zase nikdy nešla bydlet do většího města. :mrgreen: Teď bydlíme v malém městečku a dobrý. Jsem spokojená. A že tu jsou ord obchody, aspoň neutratim tolik. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
9.3.18 22:18
@Dory22 píše:
@Parninas Já už bych zase nikdy nešla bydlet do většího města. :mrgreen: Teď bydlíme v malém městečku a dobrý. Jsem spokojená. A že tu jsou ord obchody, aspoň neutratim tolik. :mrgreen:

Však jasně já to chápu. Mě je něco málo přes 20, takže mi velmi vyhovuje tenhle komfort pro mé starosti. A teda vyrostla jsem tu, takže je to spíš o zvyku. :) A neber si to zle, že bych to myslela nějak špatně. Čistě jsem kontatovala, že ve větším městě jsem se ještě nesetkala s nějakými řekněme nedostatky.

• Citovat
  • Upravit
2472
9.3.18 22:28

@Parninas V pořádku. :) A vůbec to zle neberu. Mě je 22. A když jsem bydlela před 7 lety ve větších městě, kde jsem bydlela téměř 11 let, tak jsem si na ten komfort taky rychle zvykla. :) Ale potom jsem se přestěhovala zpátky kde jsem bydlela dřív jako dítě a zvykla jsem si taky. A jsem zde spokojená.
A když jedeme na velký nákup, tak 1 týdně, tak jedeme do velkého města např.(tesco, kaufland, penny, albert). U nás nakupuji jen základní potraviny a věci. :) Je to o zvyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
9.3.18 22:38
@Dory22 píše:
@Gepardice Super, děkuji. On mi ten odstín je víceméně stejnak k ničemu, protože každému sedne a vyhovuje něco jiného. :) A každý má pleť jinou. Je něco co byste mu vytkla?

Asi nic. Jako nevydrží úplně celý den v top stavu, ale to na mě nevydrží žádný. Dobře se roztírá a nezvyraznuje mi šupinky, které občas mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák