Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Moise I kdyz u nás DM v blízkosti není, tak zítra někam do DM zajedu. ![]()
A doufám, že seženu. ![]()
@Parninas Korektor jsem ještě nezkoušela, ale děkuji. Zítra vyrazím do DM, tak snad seženu. ![]()
Mám ho a jsem spokojená. Odstín z hlavy nevím a nechce se mi zvedat a jít se kouknout
Používám ho radsi než mnohem dražší Dior.
@Gepardice Super, děkuji. On mi ten odstín je víceméně stejnak k ničemu, protože každému sedne a vyhovuje něco jiného.
A každý má pleť jinou. Je něco co byste mu vytkla?
@Dory22 píše:
@Parninas Korektor jsem ještě nezkoušela, ale děkuji. Zítra vyrazím do DM, tak snad seženu.
Vážně? Já koukám na facebooku na stránku DM a věčně si tam lidé stěžují, že nemužou nic sehnat a mně příjde, že žiju v nějakém paralelním vesmíru - ještě se mi nestalo, že bych něco nesehnala.
Jasně, nevím jak je to v menších městech, protože jsem z brna, ale vždycky mě to udiví.
Ale hodně štěstí. ![]()
@Dory22 A teda u nás je Catrice i v Rossmanovi, tak koukni, jestli není i někde o vás. ![]()
@Parninas Tak já se maluju, tak jednou do týdne. ![]()
A to jen lehký make-up a řasenku a stíny. Tužku už víceméně nepoužívám. ![]()
Třeba seženu i jiný, který by mi vyhovoval. Ale to zas bude na hodinu. ![]()
Chlap se zblázní…
@Parninas Rossaman je ve městě kam zítra jedu, ale to je zas na konci celého města. ![]()
Včera jsem byla i nás v tetě a tam asi jen 4 druhy make-upu.
A nesehnala jsem tam ani houbu na maje-up. Tak jsem si ji objednala na netu. Pro vše musíme jezdit až do větších měst. Bydlíme v zapadákově. ![]()
@Dory22 No já jsem zabeďarovaná, jako by mi bylo 15, takže nemám na výběr. Příteli by to bylo asi jedno, ale já chci pro sebe vypadat alespoň nějak hezky. ![]()
A teda já jsem v těchhle věcech měšťák jak poleno. Miluju sice vesnici a klid tam, ale z hlediska praktického života a služeb obecně jsem hrozně zhýčkaná. Z představy, že si třeba makeup objednávám tak, aby mi došel přes Českou poštu, mě mrazí. ![]()
@Parninas Zas v takové prde** nebydlime, ale je tu jen mala teta, kde maji prd. A obchod coop taky nic moc. Pak jeste vecerka, ale tam nic nemají.
![]()
Prakticky vše objednávám z netu. ![]()
@Parninas Já už bych zase nikdy nešla bydlet do většího města.
Teď bydlíme v malém městečku a dobrý. Jsem spokojená. A že tu jsou ord obchody, aspoň neutratim tolik. ![]()
@Dory22 píše:
@Parninas Já už bych zase nikdy nešla bydlet do většího města.Teď bydlíme v malém městečku a dobrý. Jsem spokojená. A že tu jsou ord obchody, aspoň neutratim tolik.
Však jasně já to chápu. Mě je něco málo přes 20, takže mi velmi vyhovuje tenhle komfort pro mé starosti. A teda vyrostla jsem tu, takže je to spíš o zvyku.
A neber si to zle, že bych to myslela nějak špatně. Čistě jsem kontatovala, že ve větším městě jsem se ještě nesetkala s nějakými řekněme nedostatky.
@Parninas V pořádku.
A vůbec to zle neberu. Mě je 22. A když jsem bydlela před 7 lety ve větších městě, kde jsem bydlela téměř 11 let, tak jsem si na ten komfort taky rychle zvykla.
Ale potom jsem se přestěhovala zpátky kde jsem bydlela dřív jako dítě a zvykla jsem si taky. A jsem zde spokojená.
A když jedeme na velký nákup, tak 1 týdně, tak jedeme do velkého města např.(tesco, kaufland, penny, albert). U nás nakupuji jen základní potraviny a věci.
Je to o zvyku.
@Dory22 píše:
@Gepardice Super, děkuji. On mi ten odstín je víceméně stejnak k ničemu, protože každému sedne a vyhovuje něco jiného.A každý má pleť jinou. Je něco co byste mu vytkla?
Asi nic. Jako nevydrží úplně celý den v top stavu, ale to na mě nevydrží žádný. Dobře se roztírá a nezvyraznuje mi šupinky, které občas mám.
@Dory22 Ahoj, makeup jsem od nich sice nezkoušela, ale pokud bys někdy potřebovala korektor, tak mají naprosto skvělý (Liquid camouflage - já používám odtín 005, jsem bledule
). Doporučuje ho spousta (i světových) blogerek a mě se osvědčil!