Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Gepardice Tak super.
Mě taky žádný nevydržel celý den až na Astor, ale ten byl na mě moc tmavý. Ale trochu vysušoval pleť, jinak taky pecka. ![]()
Všem děkuji za recenze.
Dnes jsem ho seznala. Vzala jsem 020. Protože 010 byl na mě světlý a 030 až moc tmavý. A 040 jsem raději ani nezkoušela. Jsem spokojená. Chlap návštěvu DM taky přežil a dokonce to i zaplatil.
![]()
@Dory22 píše:
Všem děkuji za recenze.Dnes jsem ho sehnala. Vzala jsem 020. Protože 010 byl na mě světlý a 030 až moc tmavý. A 040 jsem raději ani nezkoušela. Jsem spokojená. Chlap návštěvu DM taky přežil a dokonce to i zaplatil.
![]()
Holky nevite jestli catrice make-up ale matt ve vyssi lahvicce ma mit stetecek na konci nebo ne? ja ho dnes koupila a po otevreni je tam jen tycka s ostrym koncem
jsem zvykla od jinych znacek minimalne na spachtlicku tak ted nevim
@Adina13 píše:
@Aishenka
Je tam bohužel jen tyčinka
Aha, dekuji za info, mi to prislo jako ulomene spise
@Dory22 píše:Četla jsem v „uliční“ diskuzi, že už ho máš koupený a jsi spokojená. Je opravdu dobrý. Dnes jsem měla možnost vyzkoušet make up od Mary Kay a zlatý Catrice ti povím
Všem děkuji za recenze.Dnes jsem ho seznala. Vzala jsem 020. Protože 010 byl na mě světlý a 030 až moc tmavý. A 040 jsem raději ani nezkoušela. Jsem spokojená. Chlap návštěvu DM taky přežil a dokonce to i zaplatil.
![]()
@Gepardice Ano už ho mám. Je vážně super.
A jiný už nikdy nekoupím.
Chlap byl, tak hodný, že mi ho i zaplatil.
Není na pleti skoro vidět, hezky kryje a voní. Jsem velmi spokojená. ![]()
@Dory22 dnes mi přišel a super 😊.. mám odstín 005 a paráda… jako takovej pudrovej, ale dobře se s nim dělá, mám suchou pleť, zacla jsem do sebe dávat collagen a dobrý, žádný mapy, supiny🙏🏼