Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím všechny ![]()
• Toto téma zakládám jen tak pro zajímavost
kde nejraději nakupujete potraviny, v jakém krámě? ![]()
A který krám třeba nemusíte? ![]()
Nejčastěji nakupuji v albertu, mám ho nejblíž. A pak lidl, řezník, pekárna.
Mám ráda Kaufland, Lidl, Tesco, občas Penny, v Albertu jsem byla asi tak 5× v životě a to samé v Bille.
U nás veda Billa a Lidl. Nesnáším Kaufland a není mi nějak sympatický ani Albert.
Z retezcu urcite Lidl bezkonkurencne. Pak obcas Tesco, ptz tam kupuju nekdy hadry pro dite. Jinak chodim i do malych obchodu ( pekarna, reznik, zelenina)
Nejlepší Lidl, co se týče absolutně všeho. Vždy je doplněné zboží, nikdy jsem nenašla prošlou nebo zkaženou věc. U pokladny se na mě prodavačka vždy podívá, usměje, pozdraví.
Nejhorší Pennyje Penny, tam věčně nemají vyskládaný zboží. Když jdu do Penny, musím mít namyšlený aspoň 4 jídla, ale stejně většinou musím něco vymyslet až tam, protože prostě nic věčně nemají. Manžel šel jednou koupit 4 věci a vrátil se s jedinou. A to nemluvím o tom, že jsem tam několikrát našla týden prošlý uzeniny a několikrát jsem si domů donesla i zkažené, i když to mělo pořád daleko do data spotřeby
Pak je hroznej Albert, tam prodavačka nikdy nepozdraví, oční kontakt nula nula prd, tak kde jsme jako
V Kaufu se na mě zase koukali jak na zloděje, když jsem tam chodila s kočárem. Asi tam jsou matky brány jako potenciální zlodějky, ne jako zákaznice. Dál nevím, nic jinýho poblíž nemáme ![]()
Příspěvek upraven 07.03.18 v 20:03
Nakupujeme Lidl, Billa, Globus, Kaufland - v tomto poradi, dle velikosti nakupu a cesty okolo. Nejhorsi jsou Albert a Tesco.
Nejraději v Lidlu a pak Albert. Penny nestojí za nic a do Kauflandu jezdíme do Německa i když je u nás, ale tam je to o jiný kvalitě.
Obvykle nakupuji v malých no name obchodech, kde mají české potraviny. Jinak Lidl, Billa.
@Tableta Přesně kvůli tomu nesnáším Kaufland, že se na každého dívají jak na zloděje. Já už tam nepláchla tak 10 let.
@Petruna21
Nakupuju tak poruznu, chodím hodně do Lidlu. Dříve jsem k němu měla nedůvěru, ale nakonec jsem s ním měla vždy dobrou zkušenost. Opravdu nesnáším Penny, to raději pojedu o kus dál, nez bych šla nakoupit tam.