Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No tak pokud chceš statek a 20 lidí, tak to úplně levné nebude.
Chtělo by to napsat lokalitu - asi nebudete pořádat svatbu v Aši, když bydlíte v Opavě
jinak už jen ten statek nebude levný
@Anonymní píše: Více
My jsme měli v roce 2020 svatbu, kde bylo 20 lidi a včetně šatů, obleku a prstýnku to stálo sto tisíc. Ale měli jsme obřad i raut u nás doma, takže jsme neplatili nic za misto.
@Anonymní píše: Více
Pokud chceš svatbu na statku, kde se dělají svatby, tak tě to vyjde tak na 200 tisíc
.
Nejprve si ujasni, jestli chceš malou, skromnou a levnou svatbu nebo svatbu pro 20 lidí na statku ![]()
@Sany80s píše: Více
Asi tak, statek samotný bude stát dost sám o sobě
Pokud nemáš známosti. Kdy známý vlastní statek a vyjde vstříc za hubičku. Tak to taky nebude úplně levný špás. U nás se teď třeba hojně pořádají obřady ve vinohradu nebo obec má hezký upravený venkovní prostor na obřady. A celkem levně vychází, že si člověk pronajme Sokolovnu. Což je poměrně velký prostor. Jen si musí zajistit obsluhu, objednat raut. A po akci musí prostor uklidit, než předají klíče zpět.
@Yasmen píše: Více
Tak vzhledem k tomu, že v tom jsou zapocitany šaty, boty, oblek, prstýnky, dekorace, raut (1500 na osobu), pití, oddávajíci, vysluzky, fotograf, oznámení, koláčky - tak mi to přijde odpovídající.
Příspěvek upraven 02.02.25 v 14:08
Já plánuji, naše radnice v létě oddává na "letním odloučeném pracovišti
" takže hezké místo zdarma. Půjdeme na oběd a posezení do tématické restaurace naproti a ojednáme si z normálního meníčka, takže počítám 1000, max 2000/osoba. Šaty CaA/Cameieu/zarra nebo sapa
max 3k a budu je dál používat jako letní
chlap oblek má a je otázka, jestli si ho vůbec vezme
fotografa má radnice erárního, počítám na tu cca půl hoďku 1000, ale nevím
takže 15 lidí 30k. A sraz před svatbou bude v cukrárně, takže tam třeba litr taky necháme
, uvidíme jak a kde se kdo zdrží, kdo bude nervní na panáka
a tak ![]()
Snad jsem na nic nezapomněla ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Tak to bylo ale bez jídla, ne? My na obyč večeři ve 2 necháme 800
tak počítám šampáňo navíc, předkrm, dezert… ale věřím, že to bylo bezva! takovéhle svatby jsou nej ![]()
Proc myslis, ze na statku to bude levne? Tam ted chce mit svatbu pomalu kazdy a kazdy pronajimatel, co ma zazemi a vybaveni na svatby, si to necha taky zaplatit.
Jestli chces skromnou svatbu, divej se po spolkovych mistnostech apod. Ale pocitej s tim, ze budes obstarat vsechno vc. obsluhy a uklidu pred i po.
Dobrý den
Děkuji
Měla jste některá malou svatbu? Na kolik vás vyšla? Chtěla bych se s přítelem vzít, ale nechci do toho cpát statisíce. Ikdyž je to den D, jsem zastánce malé a skromnější svatby, i tak může být hezká. Byla by tam jen rodina, cca 20 lidí jen, chtěla bych nějaký statek, máte i nějaký tip kde to nebude tak drahé?