Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@tabitta píše:
A rozepnuty.
Tak si pod to vezmi nějaké tilko, třeba červené a bude to ok ![]()
@tabitta dej pod to triko, nebo jestli nechces cele tilko/triko, tak jenom ten pruh latky kolem koz, nevim ted jak se to menuje bandeau? klidne bych to natahla na klasickou podprsenku…
No je to hodně malý a těsný, no, vzala bych jednou ze slušnosti, ale k běžnýmu nošení to není.
Prisij ještě jeden knoflíček na místo, kde se košile rozevírá. Nebo rozepnout a vzít pod ní tílko.
@levandule23 ale to asi nevyresi to pnuti kosile pres prsa
je ji mala no, sice o chlup, ale je…leda rozepnuty nosit no…
@Stevia píše:Zmensovaci
Co zkusit jinou podprsenku? Nejlépe zmen
@Stevia píše:
Co zkusit jinou podprsenku? Nejlépe zmenšovací.
Zmensovaci podprsenka? ![]()
@tabitta píše:
Tak jsem dostala krasnou kosili. Někdy mam velikost M nekdy S. Tentokrát bych ale potřebovala M. Je mi uzka pres hrudnik. Mezi dvěma knoflíky se mi rozevira. Není to az tak k prasknutí, ale díra tam je. Když ten horni knoflík necham rozepnuty, je to už prilis velká rozhalenka.
Výměna neni mozna a kdyz ji v brzké době neobleknu, ranim darce
Co s tím?
Košili obléct na tílko a nechat rozeplou.
@tabitta píše:
Zmensovaci podprsenka?
Jj,já jich mám několik,nosím tedy většinou Triolu.
@tabitta píše:
Ahoj.
Co si budeme povídat. Ideální to není.
Já bych si k tomu koupila vínově červený svetr do véčka (přece jen jsou ty Vánoce a červená je vhodná
).
Dle fotek vypadáš štíhle, takže svetřík by mohl být spíš kratší (do pasu) a upnutý, ale ne napasovaný
Tím padáme nahoře nechat rozhalenku, jak ji máš i na fotce číslo 3 a dole nechat podolek taktéž rozepnutý na dva knoflíčky. ![]()
K tomu si obléct džíny a a boty černé či vínové.
Do výstřihu nejlépe jemný (pokud možno) stříbrný řetízek ke krku s přívěskem (ne moc těžkým), aby tvořil jemné véčko. ![]()
@tabitta Co by se ho dotklo? To, že neumí koupit košili? Za to snad nemůžeš,ne? Ať jí vymění za větší, tohle je ti opravdu malé.
To je proste male, to musi kazdeho prastit do oci. Ja bych ji vubec nenosila.