Malá odmítá cokoliv k pití

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3372
12.3.16 20:27

Nene, nenut ji, akorát ji to zablokuješ a juz nebude chtít. Musí chtít sama. Já udělala tu chybu, když malá mi onemocněla a přestala jíst, taky jsem i s pláčem ji nutila lžíčku s jídlem a pak jsem se dočetla, že zásadně dítě nenutit! Sice mě trápilo, že mi snědla jen 2 lžíčky jídla za den, dokonce jsem i volala dr. a ta mi řekla, že pokud kojím, tak ji to stačí. Když bylo už malé lepší, takže se zase zpátky rozjedla a mě se ulevilo.
Takže kojit, tam má všechno a pomalu nenásilně ji podstrkovat pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
12.3.16 20:28

@Martassek ne, akorát by se mi natruc pozvracel. Proste nabizej a nabizej, kdyz zahodí nabídni za 20 minut znovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
12.3.16 20:32

@Tichošlápek …přesně i mě se malá pozvracela když jsem ji nutila i přes pláč lžíčku s jídlem když byla nemocná…dodnes si to vyčítám, že jsem byla v tom tak hloupa (sama když jsem nemocná, tak nemám hlad). Takže jsem ty dny vyčkala a jak dnes zase krásně jí.
Zařekla jsem se, že ji nikdy nic už nebudu vnucovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
12.3.16 20:37

Mám stejný problém, ale dnešním dnem asi konečně ukončen, ale ještě moc nedoufám… Malý má 20 měsíců a za den mi vypil tak 1 - 2 deci za den… Minulý měsíc se mi sám odstavil, ale to už nebylo vyloženě kojení, jen na noc pár cuců a hotovo… Do dnešního dne pil z lahve jen vodu… No a dneska konečně přijal aspoň trošku sirupu a vypil asi tak půl litra, což je málo, ale pro nás až moc… Takže se zbytečně nehroutit a jen a jen neustále dokola zkoušet :mavam: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
12.3.16 22:00

No, každá rada drahá. Starší byla závislák na kojení. Rozpila se na pítku s brčkem, ale absolutně odmítala čaje nebo vodu. Nakonec jsme skončily u ochucené dobré vody. Začala pít čaje až v mš. Je jí skoro 6. Mladší má 13m a řešíme nanovo. Sice má svůj hrneček, vzala na milost i fenyklový čajík, ale nabízím, nabízím, ale když je dobrý den tak dá tak 80 ml. Když nekojím přes den, tahá celou noc, což je logické. Snad se to časem zlepší. Dr. říkala, ať to neřeším, dokud mám co kojit, ať dám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
12.3.16 23:27

Takze je to jak jsem si myslela… Mi se to prave prici neco do ni cpat nasilim… :? No nic tak ji asi budu kojit do maturity… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
13.3.16 19:10

@Martassek Malý opravdu moc tomu nedává… Prostě ty děcka z nás ty nervy zákonitě musí vysát :mrgreen: :mrgreen:… Jako ono v jídle mají taky hodně vody… Dávej přesnídávky, polévky ovoce a zeleninu… Neřeš to, jak bude mět žízeň, tak se 100% ozve… Jak sem psala, malého sem kojila do 19. měsíce a to od 14. jen ráno a večer… Od 16. měsíce jen večer a to si opravdu cucl jen trochu na uklidnění… Takže max ty 2 deci denně… Obalit sa a nervy držat na uzdě :mrgreen: :mrgreen: :mavam: :mavam: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí