Malá prsa v 18

Anonymní
12.5.24 23:29

Malá prsa v 18

Ahojte holky,
nedávno jsem oslavila své 18 narozeniny, ale vůbec to na mně nejde poznat. Mám naprosto plochou hruď, prsa žádné :nevim: :(
Jsem z toho opravdu nešťastná, ve škole se stydím převlékat mezi holkama a na bazén vůbec nechodím, protože je mi z toho vždycky do breku :,( :,( :,( :,(
Tak jsem se Vás chtela zeptat, jestli někdo mate podobnou zkušenost a nevíte jestli mi ještě dorostou. Je pravda, že jsem velmi hubená (48 kg, 173 cm), ale jím opravdu hodně a jsem zdravá (bez potíží se stitnou zlazou apod.), ale znám holky co jsou možná i hubenejsi a prsa mají normální. Všimla jsem si, že při menstruaci mi malinko získají na objemu (ale i tak jsem plocha, jak prkno), tak jestli je třeba šance, že jsem s vývinem pozadu a prsa dorostou. (První menstruaci jsem měla měsíc před 13 narozeninami)

Ještě (v případě, že by prsa nedorostla) jsem hodně četla o bioplastice (prsou), tak jestli s tím nemáte nějakou zkušenost, nerada bych měla implantáty.
Děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LiduNe
13.5.24 06:50

Tohle asi slyšet nechceš, ale co já bych dala za 48 kg i s plochou hrudí 😁. Já musím o svých 55 tvrdě bojovat každý den. Kašli na prsa, tahle zvrácená doba nafouklých pysků, vycpaných zadků a prsou je úplně ujetá. U tebe to bude o té nízké váze. Jsi docela vysoká a vážíš malinko. Pokud bys přibrala, budeš mít určitě i prsa.

• Citovat
  • Upravit
15075
13.5.24 06:59

Nemas vubec zadna prsa, nebo mas jednicky nebo pulky? Tou hmotnosti to byt muze. Ja jsem v 18 letech merila 174 cm a vazila myslim 47 kg. Prsa jsem mela mala, ale ne zadna. Ale na bazen jsem se nestydela chodit. Ted uz vazim vic a prsa porad nic moc :D

Zato moje sestra dvojce v dospelosti pribrala o dost vic nez ja a prsa ma krasna, velikost C nebo D. Ale je to za cenu celkove silnejsi postavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
13.5.24 07:03

Také mám malá prsa. A to mi není 18, a nyní kojím dceru. A jsem za ně ráda. Stále poslouchám od kamarádek, které mají velké prsa, že je bolí záda, co by daly za malá prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15075
13.5.24 07:06
@korn123 píše: Více

To je pravda. Odkojila jsem 4 deti, celkove 7,5 roku kojeni. A nikdy zadne problemy s kojenim. Velka prsa treba vypadaji hezky, ale mala jsou praktictejsi. Treba i pri sportu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
13.5.24 07:15

A velká výhoda malých prs je, že můžeš úplně na klid chodit bez podprsenky. To je teprve svoboda :D a věř, že ani chlapům se velká prsa zas tolik nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5295
13.5.24 08:02

Zacni sportovat a naberes sebevedomi jinde. Podivej se na cyklistky, vytrvalostni bezkyne, triatlonistky… taky maji dost casto mala prsa, protoze prsa jsou proste tuk a ony ho nemaji. Ja v 18 nosila pushupky, ted je mi pres 30, prsa mam jeste mensi, protoze jsem zhubla, a podprsenky nosim bez vycpavek (jenom tenka latka), nebo sportovni (takze mi prsa jeste zmensi) a jsem spokojena. Naopak by mi pri sportu prsa prekazela a gratuluju si, ze je vetsi nemam. Koukni na Keiru Knightley treba - taky zadna Marilyn a za me jedna z nejkrasnejsich herecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
13.5.24 08:04

Malá prsa mají řadu výhod - můžeš chodit pořád bez podprsenky, sportovat, ležet na břiše. :) Pokud máš opravdu nulky, tak to může být nízkou hmotností. Podle toho, co píšeš, jsi opravdu hodně hubená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14121
13.5.24 08:09
@Zlatovláska555 píše: Více

Jakože ženský s velkymi prsy nemůžou chodit bez podprdy, sportovat a ležet na břiše? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
13.5.24 08:15
@Pidulka1991 píše: Více

Už to není tak jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
13.5.24 08:29

Jejda mane, samozřejmě, že můžou. 🙃 Ale asi se lépe bude sportovat ženské, co má menší prsa, než té, co má obří balóny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
13.5.24 08:31

@Zlatovláska555 přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14121
13.5.24 08:32
@Zlatovláska555 píše: Více

Joooo, je třeba kvalitní podprdka :lol:.
Pardon, jdu pryč jsem na toto téma nějaká citlivá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61198
13.5.24 08:34

Myslis, že třeba taková Simona halep neměla na kvalitní podprsenku? :lol: myslím že jo, přesto si prsa kvůli sportu nechala zmenšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.24 13:46

Chci tě uklidnit, i když možná, že ode mne neuslyšíš to, co chceš.
Taky mě v tvém věku trápilo, že mám malá nebo téměř žádná prsa. Ale teď (je mi 45) jsem za to ráda, protože za ta léta se mi několikrát potvrdilo, že je to lepší. V pubertě jsem nemusela řešit podprsenky, pokud nějakou pořizuješ tak jen jako doplněk ne jako funkční věc, která drží prsa, aby ti při běhu nevyrazila zuby. Nedělají se pod prsama potničky, kvasinky apod. Nedělají se strie z důvodu rychlého růstu.
V těhotenství a kojení se prsa zvětšila, ale tak nějak hezky a neměla jsem žádný problém s kojením třeba jako moje kamarádky s velkým poprsím.
Po dětech, nemám žádná visící prsa tzv. věšáky, jsou trošku větší než před dětmi, ne o moc, ale jsou a hlavně jejich vzhled je pořád jako za mlada.
Takže nezoufej, pokud hledáš kluka, který tě bude chtít jen kvůli prsům, tak to ten vztah za moc stát nebude.
Pokud tě bude mít kluk opravdu rád, velikost prsou řešit určitě nebude. Pracuj na svém sebevědomí. Věř si, že máš mnohem více co nabídnout než prsa. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo