Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Uprimne nevim boli me to cim dal vic
jak mi pichli tu injekci tam to bylo chvili lepsi a pak se to zas zhorsilo ![]()
Počkat, stejně jsou to všechno dohody. Za těch 7 dní znovu ultrazvuk a krev.
@Fialka 24 píše:
Uprimne nevim boli me to cim dal vicjak mi pichli tu injekci tam to bylo chvili lepsi a pak se to zas zhorsilo
Tak pokud se bolest horší, tak hned zítra k doktorovi.
Dobry den, jsem tu poprve a chtela bych se zeptat. Mam zpozdenou menstruaci…mela dojít 5.2.. Koupila jsem si test a byli tam 2 carky jedna byla opravdu slabá, tak jsem test zvopakovala a stejný vysledek. Dnes jsem byla na odběru krvi.Tak jsem nejistá. Mohla bych byt tehotná? Mate nekdo stejne zkusenosti? Budu rada za kaydou reakci, dekuji
Myslim si, ze pokud vyjde test na dve carky tak urcite pro rozhled se tady na tehle strance muzes podivat na fotku duchů ( 2. carek vi jsou slabsi) urcite to v diskuzich najdes popripade to probrat tam d temi co na tom jsou podobne ![]()
Ahojky holky. S přítelem se tak pomalinky snažíme o mimco a teď mi poslední dobou bývá horko, často se mi motá hlava, a párkrát sem i zvracela, sice ne po ránu ale třeba dvakrát za den to na mě přišlo. Taky mi začali dělat problém i některé vůně a minulá menstruace se mi zpozdila o týden ale pak přišla a měla normální průběh. tehu test si půjdu koupit ale chci se zeptat na názor jestli má některá z vás to stejně jako já. děkuji mockrát za odpovědi :-)
Ahojky mívám to podobně, ale nikdy s toho nic nebylo
,dokonce všechny možne přiznaky opoždena ms a nic
ale test bych zkusila
@Lenna Aknel ahoj určitě to chce test zkusit, nikdo jiný to za tebe nevyřeší
jde ještě o to, jestli jsi předtím nebrala třeba HA a teď vysadila, dělá pak pěknou hormonální paseku ![]()
Opravdu to chce test. Když jsem příznaky pociťovala, tak z toho většinou nic nebylo a když jsem se cítila naprosto skvěle, byla jsem těhotná.
Všechny jsme jiné a každé těhotenství je jiné. Bez testu těžko říct ![]()
Ahoj,
mám na vás dotaz, jsem vystrašená a začínám plašit.
1.2 jsem měla měsíčky, 17 nebo 18.2 byl pohlavní styk s přítelem samozřejmě nechráněný.
20.2 jsem zapoměla prášek a vzala jsem si ho po 12 hodinách a v příbalovém letáku bylo napsáno, abych prášky vysadila a čekala na měsíčky. Od 24.2 špiním a 26. celý den a celou noc jsem měla měsíčky, dále zase jen špiním. Moje sestřička na gyndě byla vystrašená a řekla mi, že jsem udělala vše špatně. A že mám 50% že teda bud měsíčky přijdou nebo přijde těhotenství a pak mi dala doktorku a ta zase řekla ať čekám na další měsíčky a pak si udělám test až tedy za měsíc. Test je zatím negativní.
Chtěla bych znát váš názor. Na dítě teď opravdu nemáme, stavíme barák, platíme hypotéku a půjčku na střechu. Děkuju