Možné těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
8.2.15 11:58

Uprimne nevim boli me to cim dal vic :( jak mi pichli tu injekci tam to bylo chvili lepsi a pak se to zas zhorsilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
8.2.15 11:59

Počkat, stejně jsou to všechno dohody. Za těch 7 dní znovu ultrazvuk a krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
8.2.15 12:00
@Fialka 24 píše:
Uprimne nevim boli me to cim dal vic :( jak mi pichli tu injekci tam to bylo chvili lepsi a pak se to zas zhorsilo :(

Tak pokud se bolest horší, tak hned zítra k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.2.15 12:34

Dobre moc dekuju, nejake dalsi zkusenosti? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.2.15 10:25

kend

Dobry den, jsem tu poprve a chtela bych se zeptat. Mam zpozdenou menstruaci…mela dojít 5.2.. Koupila jsem si test a byli tam 2 carky jedna byla opravdu slabá, tak jsem test zvopakovala a stejný vysledek. Dnes jsem byla na odběru krvi.Tak jsem nejistá. Mohla bych byt tehotná? Mate nekdo stejne zkusenosti? Budu rada za kaydou reakci, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
10.2.15 11:00

Myslim si, ze pokud vyjde test na dve carky tak urcite pro rozhled se tady na tehle strance muzes podivat na fotku duchů ( 2. carek vi jsou slabsi) urcite to v diskuzich najdes popripade to probrat tam d temi co na tom jsou podobne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.2.15 12:20

Diky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.15 16:13

rada

Ahojky holky. S přítelem se tak pomalinky snažíme o mimco a teď mi poslední dobou bývá horko, často se mi motá hlava, a párkrát sem i zvracela, sice ne po ránu ale třeba dvakrát za den to na mě přišlo. Taky mi začali dělat problém i některé vůně a minulá menstruace se mi zpozdila o týden ale pak přišla a měla normální průběh. tehu test si půjdu koupit ale chci se zeptat na názor jestli má některá z vás to stejně jako já. děkuji mockrát za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
24.2.15 16:21

Ten test je fajn nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
24.2.15 16:39

Ahojky mívám to podobně, ale nikdy s toho nic nebylo :-(,dokonce všechny možne přiznaky opoždena ms a nic :-o ale test bych zkusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
24.2.15 16:55

@Lenna Aknel ahoj určitě to chce test zkusit, nikdo jiný to za tebe nevyřeší :) jde ještě o to, jestli jsi předtím nebrala třeba HA a teď vysadila, dělá pak pěknou hormonální paseku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
24.2.15 17:00

Opravdu to chce test. Když jsem příznaky pociťovala, tak z toho většinou nic nebylo a když jsem se cítila naprosto skvěle, byla jsem těhotná.

Všechny jsme jiné a každé těhotenství je jiné. Bez testu těžko říct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
24.2.15 17:01

@Lenna Aknel řekla bych, že si to vsugerováváš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.15 19:25

Ahoj,
mám na vás dotaz, jsem vystrašená a začínám plašit.
1.2 jsem měla měsíčky, 17 nebo 18.2 byl pohlavní styk s přítelem samozřejmě nechráněný.
20.2 jsem zapoměla prášek a vzala jsem si ho po 12 hodinách a v příbalovém letáku bylo napsáno, abych prášky vysadila a čekala na měsíčky. Od 24.2 špiním a 26. celý den a celou noc jsem měla měsíčky, dále zase jen špiním. Moje sestřička na gyndě byla vystrašená a řekla mi, že jsem udělala vše špatně. A že mám 50% že teda bud měsíčky přijdou nebo přijde těhotenství a pak mi dala doktorku a ta zase řekla ať čekám na další měsíčky a pak si udělám test až tedy za měsíc. Test je zatím negativní.
Chtěla bych znát váš názor. Na dítě teď opravdu nemáme, stavíme barák, platíme hypotéku a půjčku na střechu. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
28.2.15 19:29

Jestli je negativní tak nejsi tehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie