Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
rozmary píše:
ahoj,já jsem teď 31tt,mám nařízený klid na lůžku začínám se otevírat,takže pokud jsem to správně pochopila maliník bych radši pít neměla?Tvrdne mi břicho a to i přes léky docela fest
Maliník NENÍ na otevírání…
Ale jelikož porod momentálně evidentně nepotřebuješ jakkoli popohánět, já bych ho nepila.
Ahoj holky, jsem 37+1 a chci zacit pit ten caj z maliniku. Jen presne nevim kolik. Docitam se pokazde neco jinyho
muzete nekdo poradit ? A jeste se chci zeptat asi blbe ale bylinkove caje nesnasim, je mozny si ho nejak dochutit? nebo smichat s ovocnym cajem? Dekuju za rady ![]()
@Kullysek Ahoj, já začnu v 36 tt, porad se se svou doktorkou je to nejlepší ![]()
@BohunkaP já ho pila až před 8měs. kontrakce po 1min hned od záčátku(3dny mě vyvolávaly)bolesti jako kráva, epidurál nic nezabral asi jen na 10min. mě pomohla vana, vůbec jsem se neotvírala až asi po 7hod-8hod. najednou na řprstů a za hodku byla venku. myslím že čaj z maliníku moc nepomáhá, to vše záleží na té ženské
ahoj,já jsem teď 31tt,mám nařízený klid na lůžku začínám se otevírat,takže pokud jsem to správně pochopila maliník bych radši pít neměla?Tvrdne mi břicho a to i přes léky docela fest