Maliníkový čaj v těhotenství

5006
20.12.18 18:53

Ano je to tak, nekomu to skvele pomuze, nekomu vubec :nevim: Jeste je mozne uzivat lnena nebo chia seminka, namocena… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
20.12.18 18:53

Pila jsem od 36tt, dřív se nedoporučuje, může urychlit porod :) nicméně nevím jestli to bylo čajem nebo sem měla kliku, ale skutečně sem měla porod rychlý a ani to nebolelo tak jak všichni popisují :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
20.12.18 18:56

Na toto téma už tu proběhly nějaké diskuze, maliník je poměrně oblíbený, tak si zkus pročíst zkušenosti a názory. Diskuze jsou tady , tady , tady , a tady je pěkný článek na toto téma s dalšími odkazy .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
20.12.18 19:19

Maliníkový čaj jsem pila v obou těhotenstvích. Zkracuje druhou dobu porodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
20.12.18 19:45

@MartinkaPazder pila jsem ho od 36tt a jedla lnena semínka (Ty jim pravidelně už řadu let) a porod jsem měla naprosto v pohodě bez poranění. Jestli pomohl čaj nebo semínka netuším. Ale dost jsem v těhotenství cvicila a hybala se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.18 19:46

Pila jsem u prvního - stejně jsem musela na vyvolání, ale porod za necelých 6,5h od první kontrakce.
Piju ho i teď tak uvidíme :) dávám si i lněná semínka do jogurtu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowDancer
21.12.18 14:09

Pila jsem maliník, jedla chia i lněná semínka. Užívala různý oleje a kontrakce 20 hodin, ale dítě bylo vytlačený téměř okamžitě.

• Citovat
  • Upravit
3251
21.12.18 22:22

za mě funguje na 200%. začla jsem pát ve 36tt,ale musela jsem vysadit,měla jsem pravidelné silné poslíčky,že jsem se bála,že poroi.vrátila jsem se k němu ve 40tt,rodila jsem 42tt,porod velmi pohodový a rychlovka,než mi došlo,že fakt rodim,držela jsem miminko v náručí,5h po odtoku vodypár nepravidelných kontrakcí,pak už najely ty v kuse a za 40min.bylo po všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
22.12.18 00:09
@MartinkaPazder píše:
Mate někdo zkušenost s čajem? A jaké zkusenosti? :)
Používá se od 36tt prý:)

No já to pila taky, ale jak ti to můžu doporučit, chválit… Nikdo nevíme jak by to bylo bývalo bez toho :nevim: pila jsem ho a jedla lněné semínko, připis si mě na stranu rychlého a hladkého porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.22 12:40

Malinik v 9mesici v těhotenství

Ahoj, co rikate na malinik? Mam sypany a na obale je uvedeno doporucene davkovani 1-2× denne. Nekde vsak ctu, ze ho nektere maminky pili před porodem i 3-4×. Jde mi o to zda se v těhotenství davkovani nedodrzuje nebo zda jste meli jiny navod na obale..dekuji. příští tyden by mi mi vyvolavat porod, a dle VV se moc neotviram, cesty nemam pripravene..tak premyslim jak tomu pomoct

• Citovat
  • Upravit
6707
5.1.22 12:41

Můžeš klidne dávku navýšit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
5.1.22 13:37

Já pila vždy tak jeden větší šálek (mám takové velké hrnky kolem půl litru). Kamarádka se tim nalejvala od rána do večera :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí