Mall.cz - pro děti.cz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10651
28.7.19 19:02

Napiš na jejich obchodní oddělení. Pro deti.cz A málo. cz měl vždy stejného majitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42
28.7.19 19:18

Sleva mi prisla do mailu, mrkni do nej :). Kod, ktery plati 30 dni, zadava se v prubehu objednavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
28.7.19 19:32
@radka_bbb píše:
Sleva mi prisla do mailu, mrkni do nej :). Kod, ktery plati 30 dni, zadava se v prubehu objednavky.

Ano do e-mailu mi přišel kód, dneska jsem uplatňovala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
28.7.19 19:59

@radka_bbb @milakorca Holky dík, mě zatím nic nepřišlo. Už jsem tam vypsala i chlapa a taky nic. Tak počkáme do zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
28.7.19 20:59

@Kajak18 od mall. cz mi chodi vsechny e-maily do slozky spam nebo hromadné (ale da se to upravit v nastaveni kontaktu u odesilatele). Proklikej vsechny slozky v mailu, nekde to tam musi byt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.19 08:13

Psala jsem jim na obchodni oddeleni a pak druhy den prisla sleva.Nojo ale sleva 200 pri nakupu nad 1000 takze mi to je stejne k prdu, tolik tam nenecham.Ale nekdo treba ano

• Citovat
  • Upravit
22800
29.7.19 08:25

Taky mi to hází di spamu.
Jinak stránky mají pěkné, přehledné, možná lepší jak předtím :palec:
A za mě úplně super, protože mám Mall kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
29.7.19 10:07

Tak mě mail nedošel, ale mojemu jo, tak jsme to vzali přes něho. No asi se jim na mě něco nelíbí. Holky dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
12.10.19 11:08

Ahojte,
fungují vám normálně stránky mallu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
12.10.19 11:53

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
12.10.19 12:03

@Martha03
tak teda nevím, kde je chyba :think:
nejde mi ani v telefonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
18.12.20 07:55

Vánoce

Objednávali jste někdo z Mall nebo Alzy dárky a došli? Já jsem chtěla většinu věcí objednat z Alzy, ale když jsem četla na Facebooku zkušenosti, raději jsem objednala jinde. Z Mall jsem objednala jednou a zboží mi ani po měsíci nepřišlo, objednala jsem tedy u konkurence na zboží měla do dvou dnů doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
18.12.20 08:12

Objednávala jsem různé věci na mall i alze, vždy mi všechno do pár dní došlo. :nevim:

Na alze se mi teda nelíbí, že i když člověk objedná za docela dost peněz, tak po něm chtějí poštovné a i u vyzvedávání na výdejně nebo alza boxu je poplatek.
Takže tam objednávám, jen pokud není zbytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
18.12.20 09:01
@krajta píše:
Objednávali jste někdo z Mall nebo Alzy dárky a došli? Já jsem chtěla většinu věcí objednat z Alzy, ale když jsem četla na Facebooku zkušenosti, raději jsem objednala jinde. Z Mall jsem objednala jednou a zboží mi ani po měsíci nepřišlo, objednala jsem tedy u konkurence na zboží měla do dvou dnů doma.

A měli to zboží skutečně skladem, nebo tam bylo uvedeno na objednání nebo u dodavatele, a jen jsi to přehlédla?

Já mám s oběma shopy zkušenost dobrou. U Mall mi jen vadí, když si nedám pozor a nemají to zboží skladem u sebe, ale u dodavatele, že musíš platit za každou položku dopravu zvlášt. To je pak docela ranec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
18.12.20 09:13

Obojí uplne v pohode. Alza je za me lepsi, pokud jsem dala vyzvednuti na te pobocce a objednala rano, tak odpol jsem si to sla vyzvednout. Na mall taky v poradku, akorat tam se musi koukat, co dodavaj primo oni, a tim neni problem, ale ted tam maji dost zbozi z ruznych zpratelenych eshopu a tam uz pak záleží na konkretnim shopu, jak to posle. U toho mi teda vadi, ze jak clovek vybere zbozi z vic mist, tak plati u každého zvlast postu. Jinak zaklad je koukat, jestli je vse skladem k odeslani, jinak to samozrejme muze trvat i tydny nez to naskladni a poslou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák