Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Do 15tis nekoupíte kvalitní si myslím, já mám za 13000 a po 5ti letech už to chce novou. Ale taky si nechám ráda poradit kde koupit.
Nechci vam brat iluze, ale 15 tis je malej rozpocet na kvalitni sedacku co vydrzi delsi dobu. S timto muzete jit koupit neco v akci v Kice, XXXLutz apod., ale nesmite se divit, ze to dlouho nevydrzi. Se podivate zespoda a je to jen z tenkych latek plnych suku, kde to jen blbe vezmete do ruk a uz to praska. Samozrejme se urcite neco najit da. Jen s rozpoctem 30-50tis mate kvalitni materialy a zpracovani a treba i delsi zaruku.
Máme za 25 tis celkem velkou z kiky, byla jakože v akci (mají často) a jsme spokojeni, vybírali jsme dlouho, aby byla rozkládací a měla vysokou opěrku i za hlavu, velikost ani malá ani obrovská, látková
@katyska my tedy mame z Jecha, cena okolo 40.tis a mame ji uz 12let v perfektnim. stavu, rozkladaci zdravotni spani..perfektně se čistí, neprosedi se.
Kamaradka ma sedacku nejakou za 12.tis a po 2 letech sunt..
Rozhodne se vyplati si připlatit. A nekoukala bych na Asko a spol..
Holky děkuji za názory a tipy. Jenže jsem sama s dětmi a drahou si dovolit nemůžu… ![]()
@katyska ja by som sa skonta, aska a podobných obchodov nebála. Tiež sme vyberali sedačku pár týždňov dozadu, nakoniec vyhral sconto. V ikeii nám prišlo všetko nekvalitné, chceli sme vysokú opierku. V tom sconte bolo taky veľa nepohodlných a škaredých kramov. Chce to hľadať
zvlášť keď máš deti, príde mi zbytočne platiť 30k za sedačku, stejne ju deti zničia ')