Dostávám málo na hodinu, také máte některá?

Anonymní
7.2.14 20:27

malo na hodinu

Prosim o anonymitu, je to dost osobni.AHoj vsem, mam takovou klidnou praci, uplny balzam na nervy, oproti buzeraci, kterou jsem pred materskou zazivala v supermarketu na pokladne, vikendy mam volne, muzu se venovat diteti, chodim upravena, ale..Mam malo na hodinu 52kc! je to strasne, ja vim, ale jsem samozivitelka a abych byla s ditetem nelze jit zpet delat do marketu, hlidani, dojizdeni-nemam spoje.mate take nektera tak malo v dnesni dobe? jinak priority mam srovnane, ale kdo to ma v dnesni dobe lehke a ma dobrou praci, superplat plono casu na deti :( malo je nas takovych. nerozciluji se, jen bych malo chtela pridat, protoze 52 je sakra malo. projedu mesicne 1500,skolkovne, stravne, a mam kulovy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35798
7.2.14 20:29

A co delas? Jestli v ty praci nic moc nedelas, tak muzes byt rada, ze ti za to jeste nekdo plati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
7.2.14 20:29

Bud rada, ze mas praci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
7.2.14 20:32
@geilens píše:
Bud rada, ze mas praci…
:pankac: Presne tak :pankac: ;) Co treba ranni roznaseni novin? Vyjde to na cca 2-3 tis. ;) mesicne :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
7.2.14 20:33

Záleží na prioritách. Pokud jsi samoživitelka a nemůžeš si vyskakovat, buď za to ráda, i když to není zrovna hitparáda. Ale víkendy volný a asi i čistá hlava… Jsou ženský, co by za tohle ani nevstávaly, současně se řadím mezi ně, ale já nejsem sama a je rozdíl být na všechno sama a ve dvou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
7.2.14 20:35

Ahoj jakeho charakteru je ta práce, je mozne ne nedostáváš minimalni mzdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
7.2.14 20:37

Buď ráda, že máš práci…vždyť se NIKDE nepíše, že to budeš dělat celý život…ber to jen jako přechodnou „brigádu“ a koukej po lepší práci…děti odrostou, bude míň nemocí, hlídání odpadne…bude i lepší práce…nevím jak bydlíš, ale já bych se i stěhovala za prací…pokud jsou malé děti (puberťáci jdou hůř), jde to jít za prací úplně v pohodě…z pronájmu do pronájmu…hledat bez realitky…pracuj a hledej…bude líp.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
cher
7.2.14 20:37
@pikola píše:
A co delas? Jestli v ty praci nic moc nedelas, tak muzes byt rada, ze ti za to jeste nekdo plati.

A ty znáš práci, kde se nic nedělá?

• Citovat
  • Upravit
700
7.2.14 20:38

Tak pokud mas v praci klidek…mozna by jsi k tomu zvladla nejakou brigádu za par stovek jenom…nebo néjakou praci z domu, jen si proste malinko prilepsit…nemyslim tim nekde harovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
7.2.14 20:39

Ja vzdycky mela na hodinu 60minut a predpokladam ze ani po rodicaku se to nezmeni - bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
7.2.14 20:40
@cher píše:
A ty znáš práci, kde se nic nedělá?

No tak je hodne praci kde se dela jen chvilku z cele pracovni doby :mrgreen: prodavacky, kterejm nechodi zakaznici, nocni vratnej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
7.2.14 20:41
@e-lili píše:
Ja vzdycky mela na hodinu 60minut a predpokladam ze ani po rodicaku se to nezmeni - bohuzel

60minut hodina bude mít vždy :)

• Citovat
  • Upravit
9318
7.2.14 20:42

@cher to je takovej forek… no nic jdu cucet na HP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.2.14 20:43
@e-lili píše:
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.2.14 20:43
@Anonymní píše:
Prosim o anonymitu, je to dost osobni.AHoj vsem, mam takovou klidnou praci, uplny balzam na nervy, oproti buzeraci, kterou jsem pred materskou zazivala v supermarketu na pokladne, vikendy mam volne, muzu se venovat diteti, chodim upravena, ale..Mam malo na hodinu 52kc! je to strasne, ja vim, ale jsem samozivitelka a abych byla s ditetem nelze jit zpet delat do marketu, hlidani, dojizdeni-nemam spoje.mate take nektera tak malo v dnesni dobe? jinak priority mam srovnane, ale kdo to ma v dnesni dobe lehke a ma dobrou praci, superplat plono casu na deti :( malo je nas takovych. nerozciluji se, jen bych malo chtela pridat, protoze 52 je sakra malo. projedu mesicne 1500,skolkovne, stravne, a mam kulovy.

A je mozne zazadat o zvyseni? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat