Málo práce v zaměstnání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak si v práci třeba čti nějaký zákony, marketing něco co k tvé práci potřebuješ. Rozšiřuj si obzory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše:
Tak si v práci třeba čti nějaký zákony, marketing něco co k tvé práci potřebuješ. Rozšiřuj si obzory.
Jo přesně o to se snažím ve volných dnech, ale i tak si říkám že se nejvíc naučím při přípravách na práci, když vím co přesně se chci naučit : ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cha, tohle má brácha v jedné nejmenované korporaci, jiz schválený headcount se nepouští, i když pro něj nemají práci ![]()
Takže je na HO, pracuje tak 3 hodiny denně, plat jako za 8 hodin denně.
Mně by to vadilo, on si lebedi. Až děti vyrostou, tak třeba se posune někam dál, zatím na ně má dost času a odpočívá.
- Citovat
- Upravit
@Svetluska55 píše:
Cha, tohle má brácha v jedné nejmenované korporaci, jiz schválený headcount se nepouští, i když pro něj nemají práci
Takže je na HO, pracuje tak 3 hodiny denně, plat jako za 8 hodin denně.
Mně by to vadilo, on si lebedi. Až děti vyrostou, tak třeba se posune někam dál, zatím na ně má dost času a odpočívá.
Tak přesně tak to mám já, snažím se teda čas využívat k vzdělávání, ale radši bych na něčem pracoval. Jsem rád že v tom teda nejsem sám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechápu tyhle ufňukaný stížnosti. Co by za to jiní dali??? Tak si jdi dřepnout k pásu do fabriky nebo za kasu, tam se nezastavíš ani na minutu a jak budeš vzpomínat na pohodičku v kanclu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si dělala ruzne kurzy ke zvýšení kvalifikace, četla dokumentaci apod. Ale dlouho to „nicnedelani“ netrvalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Quinn7 píše:
Nechápu tyhle ufňukaný stížnosti. Co by za to jiní dali??? Tak si jdi dřepnout k pásu do fabriky nebo za kasu, tam se nezastavíš ani na minutu a jak budeš vzpomínat na pohodičku v kanclu.
No jelikož jsem studoval, abych se dostal tam kde jsem, rád bych své vědomosti využíval. Za „pásem“ jsem dělal a ještě o víkendech chodím vypomáhat jako seřizovač CNC + soustružník a rád vzpomínám na to že jsem vstával do práce s tím že vím co budu celý den dělat
Bohudík platově to mám teď mnohem lepší než za pásem, takže to měnit nehodlám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím, mám skvělou práci ohledně lidí, výdělku a skloubení s rodinným životem. Bohužel na mě doléhá že nemám občas co dělat. Jedná se o to že každý zaměstnanec u nás má své zákazníky, se kterými komunikuje a pracuje a já jelikož jsem přišel déle (jsem zde rok a půl) tak úplně moc svých nemám. Pokud napíši vedoucímu, tak se snaží, ale i tak to není žádná sláva a psát mu stále není je pro mě s pocitem, že obtěžuji. Je tu někdo kdo to má podobně? Jsem typ co nerad sedí a nic nedělá a proto mi to není moc příjemné. Jinak se v práci cítím skvěle, baví mě a řád se učím nové věci pokud je co dělat.
výýýýborný nápad od tebe! S takovou tvé místo za chvilku zruší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše:
výýýýborný nápad od tebe! S takovou tvé místo za chvilku zruší.
Z jakého důvodu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tomas358 píše:
No jelikož jsem studoval, abych se dostal tam kde jsem, rád bych své vědomosti využíval. Za „pásem“ jsem dělal a ještě o víkendech chodím vypomáhat jako seřizovač CNC + soustružník a rád vzpomínám na to že jsem vstával do práce s tím že vím co budu celý den dělatBohudík platově to mám teď mnohem lepší než za pásem, takže to měnit nehodlám.
no vidiíš, tak ono to nebude tak horký co? Buď rád, že máš klid.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tomas358 píše:
Z jakého důvodu?
protože tě nebudou potřebovat?
tvé zákazníky rozdělí mezi kolegy, jim řeknou, je krize bla bla…optimalizace se tomu říká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová - přesně -mě nabídli 1/8 úvazek
Mimochodem - co si zákazníky sehnat, ať máš práce víc..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše:
protože tě nebudou potřebovat?tvé zákazníky rozdělí mezi kolegy, jim řeknou, je krize bla bla…optimalizace se tomu říká
Jo to by mi i přišlo logické, kdyby stále nenabírali. To mi pak nejde do hlavy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Králičice píše:
@PaníBovaryová - přesně -mě nabídli 1/8 úvazekMimochodem - co si zákazníky sehnat, ať máš práce víc..
No to v mé práci není tak jednoduché, zákazníky + zakázky u nás shánějí obchodníci, dál se to pak předává k nám. Jednotlivé zákazníky už od nás kluci mají, tak se automaticky přiřazují jim, já beru většinou jednorázovky, ze kterých se pak stanou nastálo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, mám skvělou práci ohledně lidí, výdělku a skloubení s rodinným životem. Bohužel na mě doléhá že nemám občas co dělat. Jedná se o to že každý zaměstnanec u nás má své zákazníky, se kterými komunikuje a pracuje a já jelikož jsem přišel déle (jsem zde rok a půl) tak úplně moc svých nemám. Pokud napíši vedoucímu, tak se snaží, ale i tak to není žádná sláva a psát mu stále není je pro mě s pocitem, že obtěžuji. Je tu někdo kdo to má podobně? Jsem typ co nerad sedí a nic nedělá a proto mi to není moc příjemné. Jinak se v práci cítím skvěle, baví mě a řád se učím nové věci pokud je co dělat.