Málo práce v zaměstnání

Anonymní
30.1.23 13:39

Málo práce v zaměstnání

Zdravím, mám skvělou práci ohledně lidí, výdělku a skloubení s rodinným životem. Bohužel na mě doléhá že nemám občas co dělat. Jedná se o to že každý zaměstnanec u nás má své zákazníky, se kterými komunikuje a pracuje a já jelikož jsem přišel déle (jsem zde rok a půl) tak úplně moc svých nemám. Pokud napíši vedoucímu, tak se snaží, ale i tak to není žádná sláva a psát mu stále není je pro mě s pocitem, že obtěžuji. Je tu někdo kdo to má podobně? Jsem typ co nerad sedí a nic nedělá a proto mi to není moc příjemné. Jinak se v práci cítím skvěle, baví mě a řád se učím nové věci pokud je co dělat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35968
30.1.23 13:46

Tak si v práci třeba čti nějaký zákony, marketing něco co k tvé práci potřebuješ. Rozšiřuj si obzory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.1.23 14:04
@JancaS84 píše:
Tak si v práci třeba čti nějaký zákony, marketing něco co k tvé práci potřebuješ. Rozšiřuj si obzory.

Jo přesně o to se snažím ve volných dnech, ale i tak si říkám že se nejvíc naučím při přípravách na práci, když vím co přesně se chci naučit : :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
30.1.23 14:07

Cha, tohle má brácha v jedné nejmenované korporaci, jiz schválený headcount se nepouští, i když pro něj nemají práci :mrgreen:
Takže je na HO, pracuje tak 3 hodiny denně, plat jako za 8 hodin denně.
Mně by to vadilo, on si lebedi. Až děti vyrostou, tak třeba se posune někam dál, zatím na ně má dost času a odpočívá.

• Citovat
  • Upravit
8
30.1.23 14:09
@Svetluska55 píše:
Cha, tohle má brácha v jedné nejmenované korporaci, jiz schválený headcount se nepouští, i když pro něj nemají práci :mrgreen:
Takže je na HO, pracuje tak 3 hodiny denně, plat jako za 8 hodin denně.
Mně by to vadilo, on si lebedi. Až děti vyrostou, tak třeba se posune někam dál, zatím na ně má dost času a odpočívá.

Tak přesně tak to mám já, snažím se teda čas využívat k vzdělávání, ale radši bych na něčem pracoval. Jsem rád že v tom teda nejsem sám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
30.1.23 14:10

Nechápu tyhle ufňukaný stížnosti. Co by za to jiní dali??? Tak si jdi dřepnout k pásu do fabriky nebo za kasu, tam se nezastavíš ani na minutu a jak budeš vzpomínat na pohodičku v kanclu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9786
30.1.23 14:12

Já jsem si dělala ruzne kurzy ke zvýšení kvalifikace, četla dokumentaci apod. Ale dlouho to „nicnedelani“ netrvalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.1.23 14:16
@Quinn7 píše:
Nechápu tyhle ufňukaný stížnosti. Co by za to jiní dali??? Tak si jdi dřepnout k pásu do fabriky nebo za kasu, tam se nezastavíš ani na minutu a jak budeš vzpomínat na pohodičku v kanclu.

No jelikož jsem studoval, abych se dostal tam kde jsem, rád bych své vědomosti využíval. Za „pásem“ jsem dělal a ještě o víkendech chodím vypomáhat jako seřizovač CNC + soustružník a rád vzpomínám na to že jsem vstával do práce s tím že vím co budu celý den dělat :) Bohudík platově to mám teď mnohem lepší než za pásem, takže to měnit nehodlám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21430
30.1.23 14:17
@Anonymní píše:
Zdravím, mám skvělou práci ohledně lidí, výdělku a skloubení s rodinným životem. Bohužel na mě doléhá že nemám občas co dělat. Jedná se o to že každý zaměstnanec u nás má své zákazníky, se kterými komunikuje a pracuje a já jelikož jsem přišel déle (jsem zde rok a půl) tak úplně moc svých nemám. Pokud napíši vedoucímu, tak se snaží, ale i tak to není žádná sláva a psát mu stále není je pro mě s pocitem, že obtěžuji. Je tu někdo kdo to má podobně? Jsem typ co nerad sedí a nic nedělá a proto mi to není moc příjemné. Jinak se v práci cítím skvěle, baví mě a řád se učím nové věci pokud je co dělat.

výýýýborný nápad od tebe! S takovou tvé místo za chvilku zruší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.1.23 14:17
@PaníBovaryová píše:
výýýýborný nápad od tebe! S takovou tvé místo za chvilku zruší.

Z jakého důvodu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
30.1.23 14:18
@Tomas358 píše:
No jelikož jsem studoval, abych se dostal tam kde jsem, rád bych své vědomosti využíval. Za „pásem“ jsem dělal a ještě o víkendech chodím vypomáhat jako seřizovač CNC + soustružník a rád vzpomínám na to že jsem vstával do práce s tím že vím co budu celý den dělat :) Bohudík platově to mám teď mnohem lepší než za pásem, takže to měnit nehodlám.

no vidiíš, tak ono to nebude tak horký co? Buď rád, že máš klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21430
30.1.23 14:20
@Tomas358 píše:
Z jakého důvodu? :)

protože tě nebudou potřebovat? :think: tvé zákazníky rozdělí mezi kolegy, jim řeknou, je krize bla bla…optimalizace se tomu říká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17006
30.1.23 14:24

@PaníBovaryová - přesně -mě nabídli 1/8 úvazek :) Mimochodem - co si zákazníky sehnat, ať máš práce víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.1.23 14:24
@PaníBovaryová píše:
protože tě nebudou potřebovat? :think: tvé zákazníky rozdělí mezi kolegy, jim řeknou, je krize bla bla…optimalizace se tomu říká :nevim:

Jo to by mi i přišlo logické, kdyby stále nenabírali. To mi pak nejde do hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.1.23 14:26
@Králičice píše:
@PaníBovaryová - přesně -mě nabídli 1/8 úvazek :) Mimochodem - co si zákazníky sehnat, ať máš práce víc..

No to v mé práci není tak jednoduché, zákazníky + zakázky u nás shánějí obchodníci, dál se to pak předává k nám. Jednotlivé zákazníky už od nás kluci mají, tak se automaticky přiřazují jim, já beru většinou jednorázovky, ze kterých se pak stanou nastálo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat