Malování na textil

• Fotoalbum (30)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11620
15.11.15 14:29

@Netopirek Já zatím jen aranžuju. Ale už mě napadlo, jestli nemám koupit ještě fialovou, tělovou, hnědou barvu a černou konturu, že bych jí k Mikuláši namalovala Sofii na tričko. Mám tu dvě bílá plonk… :oops: :lol:
V Hornbachu neměli zrovna bílou :zed:, ale měla by přijít ve středu, tak se pustím zatím do živůtku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
15.11.15 14:37

@Genovesa tak já to mám v látce, vlně, bavlnkách, korálkách, tavná pistole + náplně, včetně těch dekoračních. Vykrajovátka na papír, barvy na textil-fixy, konturky, na štětce. Barevné papíry…

Já se snažím tak zvaně recyklovat. Ale co potřebuješ hovadin okolo, aby jsi si udělala tak hezký stojánek jako na netu. :zed:
Občas když to spočítám, tak koupit to by bylo snad levnější. Ale já si říkám, že je tohle originálnější a hlavně se tím snažím učit dceru, že ne všechno se musí koupit a rozvíjí tím svojí motoriku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
15.11.15 16:08
@Genovesa píše:
@Netopirek Já zatím jen aranžuju. Ale už mě napadlo, jestli nemám koupit ještě fialovou, tělovou, hnědou barvu a černou konturu, že bych jí k Mikuláši namalovala Sofii na tričko. Mám tu dvě bílá plonk… :oops: :lol:
V Hornbachu neměli zrovna bílou :zed:, ale měla by přijít ve středu, tak se pustím zatím do živůtku.

A takhle nějak to začíná :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
15.11.15 16:38

@Amys za chvíli bude řešit, kam to všechno dá. Ale ničeho se nebude chtít vzdát. Je to extra závislost. :mrgreen:

Přestat kouřit sice byla hrůza, ale zvládla jsem to. :jazyk: Ale nikdy jsem nevyhodila nic co jsem si pořídila k vyrábění :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
15.11.15 17:44
@Netopirek píše:
@Amys za chvíli bude řešit, kam to všechno dá. Ale ničeho se nebude chtít vzdát. Je to extra závislost. :mrgreen:Přestat kouřit sice byla hrůza, ale zvládla jsem to. :jazyk: Ale nikdy jsem nevyhodila nic co jsem si pořídila k vyrábění :oops: :oops:

Jsi jednu závislost vyměnila za druhou :lol: Ale tahle je levnější a zdravější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
15.11.15 17:51

@Amys já jsem je produkovala zároveň, ale jen jedný se zbavila. Teď jí opatrně přenáším na dceru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
16.11.15 09:02
@Amys píše:
A takhle nějak to začíná :mrgreen: :lol:

No máš pravdu, jak jinak, jsem v tom až po uši :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
16.11.15 09:08

@Genovesa ale tohle je zdrava závislost :mrgreen: rozviji kreativitu a děláš tím radost i ostatním. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takhle obhajuju když zas něco nutne potrebuju :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
16.11.15 09:14

@Netopirek Dobré argumenty. Píšu si a použiji doma :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
18.11.15 13:23

Ahoj holky, mám konečně tu barvu, je ale taková hrudkatá a jsou vidět stopy po štětci, míváte to taky tak? :think: Zas teda krásně kryje a je to asi poslední bílá na okrese, tak ji zkusím večer pořádně proštěrchat a se stavem se smířím :lol:. Z dálky to vypadá moc dobře. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
18.11.15 14:15

Zkusila jsis někde jestli je to i po zažehlení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
18.11.15 14:19

@Netopirek No to samo ne, taky mě napadlo, že by to mohlo pomoct. zatím mi to schne pod postelí. Žehlení bude prča, jedná se o pružný úplet podobný saténu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
18.11.15 14:21

@Genovesa ou, tak to nezávidím. Napiš jak to dopadlo. Mě ty tahy zůstávají jak kdy, ale já se je snažím využít ve svůj prospěch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
18.11.15 14:27

@Netopirek Tak přes pečící papír by to mělo jít. Mám různé kousky, zkusím to napřed na nich. Každopádně oproti té předchozí barvě je to nebe a dudy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
18.11.15 14:30

@Genovesa :potlesk: :potlesk: Já mám takhle nakoupený povlaky na polštáře a na nich vše testuju. Já si kupuju už jenom tyhle barvy, krejou nejlíp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí