Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Netopirek Já zatím jen aranžuju. Ale už mě napadlo, jestli nemám koupit ještě fialovou, tělovou, hnědou barvu a černou konturu, že bych jí k Mikuláši namalovala Sofii na tričko. Mám tu dvě bílá plonk…
![]()
V Hornbachu neměli zrovna bílou
, ale měla by přijít ve středu, tak se pustím zatím do živůtku.
@Genovesa tak já to mám v látce, vlně, bavlnkách, korálkách, tavná pistole + náplně, včetně těch dekoračních. Vykrajovátka na papír, barvy na textil-fixy, konturky, na štětce. Barevné papíry…
Já se snažím tak zvaně recyklovat. Ale co potřebuješ hovadin okolo, aby jsi si udělala tak hezký stojánek jako na netu. ![]()
Občas když to spočítám, tak koupit to by bylo snad levnější. Ale já si říkám, že je tohle originálnější a hlavně se tím snažím učit dceru, že ne všechno se musí koupit a rozvíjí tím svojí motoriku ![]()
@Genovesa píše:
@Netopirek Já zatím jen aranžuju. Ale už mě napadlo, jestli nemám koupit ještě fialovou, tělovou, hnědou barvu a černou konturu, že bych jí k Mikuláši namalovala Sofii na tričko. Mám tu dvě bílá plonk…![]()
V Hornbachu neměli zrovna bílou, ale měla by přijít ve středu, tak se pustím zatím do živůtku.
A takhle nějak to začíná
![]()
@Amys za chvíli bude řešit, kam to všechno dá. Ale ničeho se nebude chtít vzdát. Je to extra závislost. ![]()
Přestat kouřit sice byla hrůza, ale zvládla jsem to.
Ale nikdy jsem nevyhodila nic co jsem si pořídila k vyrábění
![]()
@Netopirek píše:
@Amys za chvíli bude řešit, kam to všechno dá. Ale ničeho se nebude chtít vzdát. Je to extra závislost.Přestat kouřit sice byla hrůza, ale zvládla jsem to.
Ale nikdy jsem nevyhodila nic co jsem si pořídila k vyrábění
![]()
Jsi jednu závislost vyměnila za druhou
Ale tahle je levnější a zdravější ![]()
@Amys já jsem je produkovala zároveň, ale jen jedný se zbavila. Teď jí opatrně přenáším na dceru ![]()
@Amys píše:
A takhle nějak to začíná![]()
No máš pravdu, jak jinak, jsem v tom až po uši ![]()
@Genovesa ale tohle je zdrava závislost
rozviji kreativitu a děláš tím radost i ostatním.
takhle obhajuju když zas něco nutne potrebuju
![]()
Ahoj holky, mám konečně tu barvu, je ale taková hrudkatá a jsou vidět stopy po štětci, míváte to taky tak?
Zas teda krásně kryje a je to asi poslední bílá na okrese, tak ji zkusím večer pořádně proštěrchat a se stavem se smířím
. Z dálky to vypadá moc dobře. ![]()
@Netopirek No to samo ne, taky mě napadlo, že by to mohlo pomoct. zatím mi to schne pod postelí. Žehlení bude prča, jedná se o pružný úplet podobný saténu.
@Genovesa ou, tak to nezávidím. Napiš jak to dopadlo. Mě ty tahy zůstávají jak kdy, ale já se je snažím využít ve svůj prospěch
@Netopirek Tak přes pečící papír by to mělo jít. Mám různé kousky, zkusím to napřed na nich. Každopádně oproti té předchozí barvě je to nebe a dudy ![]()
@Genovesa
Já mám takhle nakoupený povlaky na polštáře a na nich vše testuju. Já si kupuju už jenom tyhle barvy, krejou nejlíp ![]()