Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Šla bych zjistit na stavební úřad, jestli a jak se bude domek dát rozšířit. Taky bych zaplatila nějakého odborníka, který by na to kouknul a odpověděl mi na stejnou otázku. A pak bych se rozhodla. Když je to domek snů, tak se těžko odolává, ale aby za pár let vám děti nevyčetly, že jich se nikdo neptal a že ony mají o domě snů jiné představy ![]()
Záleží na podlahové ploše a možnostech rozšíření. My koupili domek 2+1 a teď z něho máme 4+kk o ploše 150 m2.
Sla bych, jen kdyby byla moznost upravit pudu na prostor na bydleni, nebo slo dostavit, ted jsme meli donej 2 plus 1 cca 60 m ve trech a bylo to na knop plus jsme meli pudu a dva sklepy a nejsme narocni na prostor ![]()
My zas hledame maly domek, abychom ho mohli dostavit, předělat a tady jsou napprodej same vicegeneracni haciendy ![]()
@Blondie66 nešla bych do toho. 2+1 dům je strašně malý. Když bych chtěla dům, chtěla bych min 4+1 (kuchyň, obývák, ložnici pro nás, min. jeden velký pokoj pro děti, nebo rovnou pro každé dítě jeden pokoj bez přistavování). Můj sen je žít na vesnici někde na konci, málo sousedů, klid… ale kvůli dětem bydlíme ve městě. Chtěla jsem, aby děti mohly chodit na kroužky dle svého výběru, aby nemusely v létě, v zimě čekat kdesi na autobus, mezi kroužky mohly domů a ne, aby se potulovaly po náměstí při čekání atd, protože když je člověk v práci, těžko je může někam vozit…Být tebou, zohledním hlavně potřeby dětí.
Domek je malý. Viz příloha. Ve vesnici je škola. Jinak jezdí tam vlak i bus takže na střední ok.
Právě jsme viděli i vilu, ta měla víc místností a víc práce
ale tohle mě chytlo za srdce.
@Blondie66 Chapu spravne, ze jedinym uloznym prostorem je spis o plose 2m2? A pokoje maji 13 a 15m2? Takze znovu, ne, nesla bych do toho ![]()
Ja bych do toho sla. jsem podobny typ jako zakladatelka-srdcar… my se zase zhledly ve vesnickem statku, mista mraky… zrekonstruovali jsme behem trech let a zitra kolaudujeme ![]()
ja radim jdi do toho…vse se nejak casem ukaze…(i kdyz my do toho kopli hned
)
@teckaa píše:
Ja bych do toho sla. jsem podobny typ jako zakladatelka-srdcar… my se zase zhledly ve vesnickem statku, mista mraky… zrekonstruovali jsme behem trech let a zitra kolaudujeme
ja radim jdi do toho…vse se nejak casem ukaze…(i kdyz my do toho kopli hned)
já též, brala bych ho všema deseti ![]()
Má to podkroví s možností předělání na pokoj?
Jinak opakuji bohužel ne, nešla bych do toho.
Jak tu někdo psal, moje srdcovka by byla roubenka na vesničce u lesa, kvůli dětem budeme stavět téměř v centru města, ale na velice klidném místě, všude kousíček.
Sen si možná splním ve stáří, ale spíš ne ![]()
@Blondie66 předpokládám, že se dá dodělat obytné podkroví, ne?
No podle plánku je obytná plocha jenom něco málo přes 50 m2. Do toho bych nešla, pokud nemáš kam přistavět.