Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ivoš a jaké ženské od plotny? Ostatně k vašemu věku je to úměrný sexystický názor, že ženská je jen blbka od plotny, možná takovou máte doma…nevím…Ale v dnešní době už ženy dosahují na vysoké posty i ve stavebnictví a v jiných oborech, a někteří muži jako jste zřejmě vy, to těžce nesou…A ještě když jim v názorech oponuje žena…to je potom tragédie pro vaše ego, co? A že jste zedník…a co jako? Je plno zedníků co dovedou postavit cokoliv, ale materiál jim počítají ženy v kanclech..
@Ivoš píše:
Cenu uvadim s VESKERYM materialem!!!Hm, setrit…Vubec si nedovedete ani ve snu predstavit, jak je vse strasne predimenzovane a tim padem strasne predrazene…Samozrejme i s vytapenim…
tak přeju hodně štěstí ať to za mega postavíte…ono třeba ohniště uprostřed obýváku je taky levné…
@Burj Chalifa píše:
Ivoši, bacha, aby Vám samým rozčílením nepraskla cévka
Hm, bohuzel jsem chtel v dobre vire poradit lidem, kteri chteji stavet…No, ale jak vidim, zenske od plotny vsemu rozumi nejlepe, vse vi nejlepe, vse si samozrejme vymysli samy, udelaji take samy, ale jen a jen HUBOU…Na to jste vy zenske kapacoty…Holky, nepremyslejte, dopada to špatne…Nema smysl hlupakum radit, vse vi sami proste nejlepe…Ozrala se alespon z te opice vyspi, narozdil od hnupa…!! ![]()
@Monali píše:
@Ivoš a jaké ženské od plotny? Ostatně k vašemu věku je to úměrný sexystický názor, že ženská je jen blbka od plotny, možná takovou máte doma…nevím…Ale v dnešní době už ženy dosahují na vysoké posty i ve stavebnictví a v jiných oborech, a někteří muži jako jste zřejmě vy, to těžce nesou…A ještě když jim v názorech oponuje žena…to je potom tragédie pro vaše ego, co? A že jste zedník…a co jako? Je plno zedníků co dovedou postavit cokoliv, ale materiál jim počítají ženy v kanclech..
Jo, nektere dosahuji na vysoke posty, ale kolik jich uvazuje realne???Predpokladam, ze jste o mnoho mladsi ááá tááák chytra…Tak vas bych chtel mit doma…to bych si vazne uzival…Kalkulacku zrejme nemate, nebo neumite pocitat, jinak by jste nemohla psat takove nesmysly…A navic vubec nevite, o jaka reseni vlastne jde…A uz jsou blba…,ze??Hold mistrine sveta…Vse, co jsem napsal v prispevcich, je pravda, to nemuze vyvratit rozume uvazujici clovek, jen totalni pablb…
Že sem vůbec lezete, Ivoši, na web pro kojící matky a těhotné.
Není to pod Vaši úroveň?
Vám by spíše slušel nějaký prestižní mezinárodní veletrh stavebnictví, tam jsou Vám intelektem a zkušenostmi rovní. Tady se nezahazujte.
@Ivoš A já teda nevím. Vy jste jistě velmi inteligentní člověk, který vymýšlí nové technoblbie. Vyčítáte nám, že jsme blbé, a že neumíme počítat. Ale víte jak. Já mít vaše znalosti, znát tyto novátorské postupy, tak si založím seriózní firmu na stavbu levných domů a zákazníci si mě najdou sami. A nebudu se muset nervovat nad zabedněností odplotnových matek.
@Burj Chalifa píše: Že sem vůbec lezete, Ivoši, na web pro kojící matky a těhotné.Není to pod Vaši úroveň?
Vám by spíše slušel nějaký prestižní mezinárodní veletrh stavebnictví, tam jsou Vám intelektem a zkušenostmi rovní. Tady se nezahazujte.
Ale kdepak, pan Ivoš rozumí i bio masu a zelenině, neb si to sám chová a pěstuje, učiněný Ferda mravenec, práce všeho druhu ![]()
Ivoši smiřte se s tím, že ženy jsou inteligentní a pracují ve stavebnictví, nejsme v pravěku, aby byly jen u ohniště.
@Zuzaa píše:
Ale kdepak, pan Ivoš rozumí i bio masu a zelenině, neb si to sám chová a pěstuje, učiněný Ferda mravenec, práce všeho druhuIvoši smiřte se s tím, že ženy jsou inteligentní a pracují ve stavebnictví, nejsme v pravěku, aby byly jen u ohniště.
Delam zednicinu a po praci jezdim na nas pozemek, kde chovam veskerou drubez, kraliky a mam tam pole. K chovu zvirat a k pestovani na poli, jsem byl vedeny od maleho kluka…U zvirat a na poli travim i cele vikendy…Pokud rostou houby, tak od mala chodim na houby…Nezajima me alkohol, ani zabyvy…Nynejsi pani to bere jako svoji vyhodu…Take vim, ze zadne vzdelani nikdy nedalo cloveku pravy rozum a charakter…,nebo dokonce patent na rozum…Coz si vetsina,,vzdelanych,, mylne mysli…A vy si myslite, ze na tzv.bio farmach jsou BIO produkty???
Omyl vazene pani, to si jen lide mysli…BIO si castecne muzete zizkat jen doma…Doma clovek vi, co tomu vlastne dava…Treba slepice-vajicka.Jak date granule na snasku, uz se to neda k BIU prirovnat…Ale vy vsichni jiste nejlepe vite uplne vse, ze???
@Zuzaa píše:
Ale kdepak, pan Ivoš rozumí i bio masu a zelenině, neb si to sám chová a pěstuje, učiněný Ferda mravenec, práce všeho druhuIvoši smiřte se s tím, že ženy jsou inteligentní a pracují ve stavebnictví, nejsme v pravěku, aby byly jen u ohniště.
No, tak tady urcite zadna rozumna zena, ktera pracuje ve stavebnictvi nemuze byt! Jelikoz ta rozumna by se musela opravdu rozume zamyslet a uznat, ze mam pravdu!
@Zuzaa píše:
Aha, tak toto je pro kojici matky a tehotne??Tak uz chapu, ze vsemu rozumi lepe, nez chlap50,cely zivot delajici ve stavebnictvi…
@Ivoš ne, my nevime uplne vse. Ale vy evidentne jo.
A koukam, ze s rozumem a pravym charakterem to nebude spatne jen u vzdelanych lidi. I u zedniku je to bida…
@martinape píše:
@Ivoš ne, my nevime uplne vse. Ale vy evidentne jo.A koukam, ze s rozumem a pravym charakterem to nebude spatne jen u vzdelanych lidi. I u zedniku je to bida…
No, chovate se ale tak…Ja take zenske bych nekecal do zehleni, prani…Ona to musi prece vedet lepe! Ale vy se táák chovate…Pisi jen to, cemu vazne rozumim! A jeste rad varim…Ale jak tak koukam, tak tady zeny vsechny jsou expertky na stavebnictvi a statiku ve stavebnictvi…Ale jak uz jsem napsal, pouze hubou! Jen jsem myslel, ze muzu nekomu poradit, inspirovat, nebo poslat nacrtek domku, at se podiva, inspiruje…ZDARMA!!!Ale vim, ze uz na vsechny kaslu, at je to stoji co chce…Vzdyd vsichni, i ti, co zednickou lzici nedrzeli ani v ruce, tomu prece rozumi lepe…A zenska, co jen kolem stavby projela, tak ta vi take vse lepe, nez chlap, ktery to cely zivot dela…Kamaradka povidala, atd, atd…Ale jen povidala…myslela si…Ale ono myslet, znamena prd vedet!
@Ivoš píše:
No, chovate se ale tak…Ja take zenske bych nekecal do zehleni, prani…Ona to musi prece vedet lepe! Ale vy se táák chovate…Pisi jen to, cemu vazne rozumim! A jeste rad varim…Ale jak tak koukam, tak tady zeny vsechny jsou expertky na stavebnictvi a statiku ve stavebnictvi…Ale jak uz jsem napsal, pouze hubou! Jen jsem myslel, ze muzu nekomu poradit, inspirovat, nebo poslat nacrtek domku, at se podiva, inspiruje…ZDARMA!!!Ale vim, ze uz na vsechny kaslu, at je to stoji co chce…Vzdyd vsichni, i ti, co zednickou lzici nedrzeli ani v ruce, tomu prece rozumi lepe…A zenska, co jen kolem stavby projela, tak ta vi take vse lepe, nez chlap, ktery to cely zivot dela…Kamaradka povidala, atd, atd…Ale jen povidala…myslela si…Ale ono myslet, znamena prd vedet!
Zapomel jsem vam damy dodat, ze ackoliv jste nevidely, ani jedno reseni domku, uz jiste víííte uplne vse… ![]()
@Ivoš píše:Člověče, Vy někde jste a nevíte kde?
Aha, tak toto je pro kojici matky a tehotne??Tak uz chapu, ze vsemu rozumi lepe, nez chlap50,cely zivot delajici ve stavebnictvi…
My plánujeme domek až někdy v horizontu 8 - 10 let. Nicméně na projektu si pracuji už 2 roky (jsem projektant, byť ne přímo rd, ale konstrukce pozemních staveb jsme na VŠ měli všichni). Náš sen je domek, ani malý, ani velký, funkční.
Rozměry 8×10 m, dole garáž na jedno auto, malá koupelna s WC, technická místnost, kuchyně částečně propojená s obývacím pokojem a pracovna (na důchod ložnice, abychom nemuseli po schodech). V patře (do dvou metrů svislé stěny, pak sešikmeno) 3 ložnice, větší koupelna a samostatné WC + stropní vstup na půdu. Podsklepeno nebude, máme vysokou hladinu podzemní vody.
Při stávajících cenách mi hrubá stavba (tj. základová deska, přípojky, obvodové a nosné zdivo tl. 45 cm, vnitřní zdivo tl. 25 cm, vodorovné nosné konstrukce, komín a vazba) vychází na zhruba 650tis.
Není v tom krytina a její izolace (zhruba 150tis)
Celková cena se pak bude odvíjet od rozmístění zásuvek, kohoutků, vypínačů, od zvolených omítek, podlahových krytin apod. Předpokládaná cena materiálu (!!!) je asi 1,3 milionu, bez vybavení. Ale popravdě, je to asi větší domek, než na co byla zakládána diskuze.