Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Maminky můžete mi poradit? Malý mi bojkotuje u kojení, mlíčko mi hodně stříkæ u kojení a malý se u něho zakuckava, uhýbæ,nestíhá pít, je neklidný tak, že nemůžu kojit nikde jinde než doma, neudrzim ho v náručí, kojim s polštářem, nebo v leze, zkoušela jsem i v záklonu, kdyz uhne pockam až prestane mlicko tak stříkat a znovu přiložím a tak je to co chvilku.mate s tim někdo zkušenosti? někdy uz premyslim o UM. Ustálí se kojení casem?
Barca a Sebastian (6tydnu)
Stačí před kojením trochu odstříkat a kojit až mléko nepoteče tak rychle ![]()
vyzkoušíme, odstrikavat jen v noci a to kojim v leze, jinak v sede a u toho bojkotuje. Holky a ustálí se mi to? cekala jsem, ze se to do sestinedeli napravi a nic
@Barunika píše:vyzkoušíme, odstrikavat jen v noci a to kojim v leze, jinak v sede a u toho bojkotuje. Holky a ustálí se mi to? cekala jsem, ze se to do sestinedeli napravi a nic
Já myslím, že se to upraví. Mě teda jo. Kojení zdar! ![]()
Před kojením trochu mléka odsaj. Mám stejný problém, mléko mi stříká a malej se topí ![]()
Ja to mela podobne, taky jsem pred kojenim odstrikavala. Zlepsilo se to cca po dvou mesicich a mala navic jak je vetsi zacala stihat polykat. Bojkot prejde tak po cca trech dnech. Od tretiho mes kojim uz uplne bez problemu, ikdyz prsa se mi teda dost nalevaji porad
Holky tak snad se to zlepší i nám:-)uz jsem mu chtela dat lahvičku, ze bych odstrikavala MM, tak budu doufat, ze si kojeni konecne zacnu užívat:-) ten bojkot mame od narození, ale uz v porodnici se mi špatně přidával, ale vzdy si hodne vypil.
představovala jsem si, ze kojeni bude pohoda, ale zadna sranda ![]()
Zkuste kojit tak, ze vy lezite na zadech a dite si dejte na sebe briskem, potece mu to pomaleji ![]()