Malý pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
30.4.13 12:25

@mookiee Tak to my ne, to my máme hotový zlato. Samozřjemě ji jde rozdovádět, že neví, kdy přestat, ale akorát se mi zapelešila pod ručník ve svým křesle a chrupe. Za hoďku s ní půjde na prochajdu, to ale nesmím říkat nahlas :D Protože když má jít ven…

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.4.13 12:27

A jak vidím, je to všude stejný :D

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
30.4.13 12:34

@Seizdra
:mrgreen: :mrgreen: to mi připomíná tu naší, jen ta neskáče, ale jakmile řekneme jdeme ven, začne lítat po celým bytě jako šílená, rve hračky a nedá se uklidnit :mrgreen: a to oblíkání je u nás taky klasika, jen u nás je ten obleček 2× - 3× menší :mrgreen: a jinak ten náš prcek na férovku celý den prochrápe, jen občas se protáhne, přeleze do jinýho pelechu a je zase tuhá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
30.4.13 12:42

Holky, prosím o radu, co zvolit? JRT(psa) nebo bígla(fenku)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
30.4.13 12:43

Tak JRT rozhodne nepatri ke klidnym psum.Neni zcela vhodny pro zacatecniky a jako pejska k malym detem bych ho take neporizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
30.4.13 12:44

@Katuskka Já bych volila fenku, je mazlivější. Hárání 2× do roka přežiješ. Já mám Doma fenky dve. Máme trpasličího drsnosrstýho jezevčíka. Je to matka a dcera. Pejska jsme nechtěli z toho důvodů, že si vše značkuje a když se háraji feny, tak se chudáčci mmužou zbláznit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
30.4.13 12:46

@anonym30 Ja bych taky tohohle pejska nevolila.Je to lovecké plemono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
30.4.13 12:46

@Tlapička Fenka je vykastrovaná ;). Já spíš přemýšlím, jestli bígl už není k batoleti moc velký..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
30.4.13 12:47

@Katuskka A to by jste brali od štěněte? Pokud ano, tak je to jedno…mě by jen u pejska odrazovalo to značkování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
30.4.13 12:48

@Tlapička Nene, pejskovi jsou 3 roky, fence 4 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
30.4.13 12:49

@Katuskka No nevím…každýho vec…můj nazor je že bych k mimču nebrala tak starého pejska.Ale pokud ho znáš, víš jak reaguje, co májí rádi tak není problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
30.4.13 12:50

@Tlapička Pejsek je z útulku a fenka by šla od majitelů, kteří ji chtějí darovat, je čistokrevná s PP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
30.4.13 12:50

Ja bych doporucila prazskyho krysaříka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.4.13 12:51
@Eemii píše:
Tak JRT rozhodne nepatri ke klidnym psum.Neni zcela vhodny pro zacatecniky a jako pejska k malym detem bych ho take neporizovala.

Tak to jsem udělala všechno „špatně“. První pes, dítě na cestě, kliďas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
30.4.13 12:52

@Katuskka Já bych brala fenku od majitelu. Nemám nic proti utulkum, to ne…i když nad tím premejšlím, treba by zase pejsek z utulku byl vdečnej za kazdy pohlazení…Je to dilema.
Nakonec se stejně musíš rozhodnout sama. Přeji štastnou ruku při volbě… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný