Malý pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
7.5.13 20:50

Je to marný já mám svůj názor stejně tak jako vy. Ano na majitele pejsků si dávám pozor to nepochybně. A ano může se stát cokoliv a pejsem může skončit v útulku. A další ano vím, jak to funguje u papírových psů. Pro info je mi 27, když vás to tak zajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
7.5.13 20:58

@Beruskex vsak si mej svuj nazor a jednej si podle toho, snad na to ty stenata pak nedoplati.. a tvuj vek me sice nezajimal, ale dobry vedet, na jaky urovni muzou dve stejne stary holky byt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
7.5.13 22:23
@Beruskex píše:
Jste fakt ubohý já mám psa a nikdy by si třeba nedovolil doma něco očůrat, jak se tady píše a co nechápu? A jaký člověk, ani člověka neznat a soudit? V tom případě už vám nemám co říci, jelokož s lidmi co odsuzujou ty co neznají, jsou pod mou úroveň!!! :lol: [/citace)

ty vole já nemám slov…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
7.5.13 22:24
@jane-e píše:
@Verca1989 to je marny… :roll:

Ano je to marný… ach jo… proč jsou někteří lidi tak zabednění??? :pocitac: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
7.5.13 22:35
@Beruskex píše:
Je to marný já mám svůj názor stejně tak jako vy. Ano na majitele pejsků si dávám pozor to nepochybně. A ano může se stát cokoliv a pejsem může skončit v útulku. A další ano vím, jak to funguje u papírových psů. Pro info je mi 27, když vás to tak zajímá

Ty jsi chytrá jak Frekvence 1 :think:
A víš jaké nemoci měli rodiče tvého voříška ( ne oříška, jak píšeš Ty)? Jaké onemocnění měli rodiče druhého vořecha??? Víš něco o genetice? Jinak, každej si myslí že štěňata udá a ve finále mu zájemci odpadnou. Děje se tak i u psů s PP, ale u voříšků běžněji…
Jinak dneska ve zprávách zase další štěňata nalezená v lese… PODPORUJ TO, množ další vořechy, je jich v útulcích málo!!! On se nějakej idiot komu jich bude líto najde, aby přispěl, nebo si nějakého vzal domů… A jestli nenajde, budou se psi v útulcích utrácet. No co, Ty přece budeš mít jedno štěně doma a kde skončí ostatní, to je jiná věc, že? :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
7.5.13 22:36

No tak my měli fenku Hovawarta, s naší -tendá roční dcerkou to byly obrovské kámošky, bohužel byla nemocná, tak jsme si jí moc neužili :,( Teď máme půlroční fenku Francouzského buldočka. Je to šílený pes :mrgreen: Je přizpůsobivá, klidně bude celý den běhat venku nebo se naopak válet v posteli :mrgreen: Myslím, že i bude „hlídat“ nebo spíše hlásit :mrgreen: už teď má občas chvilky, kdy vrčí a štěkne a je v pozoru, když se někde něco šustne. Jacka bych nechtěla ani náhodou, měla ho kámoška a z bytu jí udělal pomalu kůlničku na dříví. To bulina je naprosto v poho, až na pár blbin jako kolíky, tužky, cumlíky… :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
7.5.13 22:36
@MiskaKosa píše:
@Beruskex píše:
Jste fakt ubohý já mám psa a nikdy by si třeba nedovolil doma něco očůrat, jak se tady píše a co nechápu? A jaký člověk, ani člověka neznat a soudit? V tom případě už vám nemám co říci, jelokož s lidmi co odsuzujou ty co neznají, jsou pod mou úroveň!!! :lol: [/citace)ty vole já nemám slov…

ani já… Člověk se snaží útulkům pomáhat jak může a je to stejně HOV NO platné :cert: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
7.5.13 22:45

Jo holky, my teda ty normální budeme jako husy sypat do útulků stále a stále peníze, a nějaká takováto PÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP nám to bude schválně množit. To už je fakt tak na přesrypák tohle to. a ještě je tak zabedněná, že i když jí to tu někdo telí po dobrém, tak to prostě nechápe a nechce chápat! :poblion: :poblion: :poblion: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
7.5.13 22:53

Množení kříženců? Fuj. Babička má křížence, teď už mu teda bude 15, ale co z toho vyrostlo za (s prominutím, ale nemůžu si pomoct) škaredého liškopsa, to snad ani neni možné. Prý foxteriér a knírač, haha. Nechtěla bych to ani zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
7.5.13 22:54
@MiskaKosa píše:
Jo holky, my teda ty normální budeme jako husy sypat do útulků stále a stále peníze, a nějaká takováto PÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP nám to bude schválně množit. To už je fakt tak na přesrypák tohle to. a ještě je tak zabedněná, že i když jí to tu někdo telí po dobrém, tak to prostě nechápe a nechce chápat! :poblion: :poblion: :poblion: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: :zed:

Přesně!!!
:zed: :zed: :zed: :zed:
A ještě když jim to slušně vysvětlíš, tak jsi pomalu za blbce… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
7.5.13 22:54

@MiskaKosa jj a jeste jsme my ty blby, trapny, nic nevime, kupujeme drahy psy a bla bla bla.. ale marne rozcilovani tady, chytremu napovez… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
7.5.13 22:57
@jane-e píše:
@MiskaKosa jj a jeste jsme my ty blby, trapny, nic nevime, kupujeme drahy psy a bla bla bla.. ale marne rozcilovani tady, chytremu napovez… :?

chytrému napověz a de.la kopni do řiti :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
7.5.13 23:01

Mimochodem, mám doma nádherné košťátko, vořešici které jsem zachránila život…
Ano, jsem jeden z těch idiotů co psy opravdu miluje a nekecá jen o tom, k tomu jorkšírku z množírny… Nebudu se rozepisovat o tom, jak dlouho trvalo než jsem je dala dohromady, napíšu jen, že za sumu kterou jsem nechala u veterináře bych měla dva psy s PP, bez nervů a ještě by mi něco zůstalo… Takže ano, MNOŽTE VŠECHNO CO MÁ 4 NOHY, HLAVU A OCAS!!! :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
8.5.13 08:40

Už mě tihle zabedněnci fakt štvou, člověk se to snaží vysvětlit po dobrém, tak jak to je ale slečna prostě šťěňata chce a hotovo!
@Beruskex z toho co píšeš, bych ti tipla tak maximálně 18 let…jsem o 3 roky mladší než ty a k tvému vyjadřování a argumentům nemám slov…

Jinak všichni psi, které jsme kdy měli, byli bez PP, většinou voříšci. Teď máme taky psa bez PP, od matky odebrán příliš brzy a můžu vám říct, že takové problémy jsem se psem nikdy neměla, zkoušíme možné i nemožné ale už nemám naději, že to bude lepší. Proto chci teď psa s PP, ano, dám za něho minimálně 10 tisíc ale budu mít aspoň nějaké jistoty, uvidím rodiče, uvidím, kde a s kým pejsek vyrůstá atd., tak snad to bude dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
8.5.13 21:27

Škoda mluvit prostě… Takový lidi byli, jsou a budou :nevim: Pořídit fence štěnata jenom protože chci z rozmaru je nerozum.
Navíc jak víš, že psy co chceš křížit nejsou vzdálení příbuzní, máš jejich rodokmen?? 8o Víš zda nemají nějakou nemoc, která se třeba ještě neprojevila a může je přenést na potomky?? Máš dostatek peněz na odchov štěňat?? Výdaje převyšují rozhodně zisk. Absolutné¨ě nemáš záruku povahy!! A už vůbec nevíš jak potomci budou vypadat, ať si řiká kdo chce co chce, vzhled je u psa určitě taky důležitý, hezký pes má určitě větší šanci se dostat k dobrým majitelům.

Ale ty prostě chceš chceš a chceš štěňata, jsi jako malé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný