Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Je to marný já mám svůj názor stejně tak jako vy. Ano na majitele pejsků si dávám pozor to nepochybně. A ano může se stát cokoliv a pejsem může skončit v útulku. A další ano vím, jak to funguje u papírových psů. Pro info je mi 27, když vás to tak zajímá
@Beruskex vsak si mej svuj nazor a jednej si podle toho, snad na to ty stenata pak nedoplati.. a tvuj vek me sice nezajimal, ale dobry vedet, na jaky urovni muzou dve stejne stary holky byt ![]()
@Beruskex píše:
Jste fakt ubohý já mám psa a nikdy by si třeba nedovolil doma něco očůrat, jak se tady píše a co nechápu? A jaký člověk, ani člověka neznat a soudit? V tom případě už vám nemám co říci, jelokož s lidmi co odsuzujou ty co neznají, jsou pod mou úroveň!!![/citace)
ty vole já nemám slov…
@jane-e píše:
@Verca1989 to je marny…
Ano je to marný… ach jo… proč jsou někteří lidi tak zabednění???
![]()
@Beruskex píše:
Je to marný já mám svůj názor stejně tak jako vy. Ano na majitele pejsků si dávám pozor to nepochybně. A ano může se stát cokoliv a pejsem může skončit v útulku. A další ano vím, jak to funguje u papírových psů. Pro info je mi 27, když vás to tak zajímá
Ty jsi chytrá jak Frekvence 1 ![]()
A víš jaké nemoci měli rodiče tvého voříška ( ne oříška, jak píšeš Ty)? Jaké onemocnění měli rodiče druhého vořecha??? Víš něco o genetice? Jinak, každej si myslí že štěňata udá a ve finále mu zájemci odpadnou. Děje se tak i u psů s PP, ale u voříšků běžněji…
Jinak dneska ve zprávách zase další štěňata nalezená v lese… PODPORUJ TO, množ další vořechy, je jich v útulcích málo!!! On se nějakej idiot komu jich bude líto najde, aby přispěl, nebo si nějakého vzal domů… A jestli nenajde, budou se psi v útulcích utrácet. No co, Ty přece budeš mít jedno štěně doma a kde skončí ostatní, to je jiná věc, že?
![]()
No tak my měli fenku Hovawarta, s naší -tendá roční dcerkou to byly obrovské kámošky, bohužel byla nemocná, tak jsme si jí moc neužili
Teď máme půlroční fenku Francouzského buldočka. Je to šílený pes
Je přizpůsobivá, klidně bude celý den běhat venku nebo se naopak válet v posteli
Myslím, že i bude „hlídat“ nebo spíše hlásit
už teď má občas chvilky, kdy vrčí a štěkne a je v pozoru, když se někde něco šustne. Jacka bych nechtěla ani náhodou, měla ho kámoška a z bytu jí udělal pomalu kůlničku na dříví. To bulina je naprosto v poho, až na pár blbin jako kolíky, tužky, cumlíky…
![]()
@MiskaKosa píše:@Beruskex píše:
Jste fakt ubohý já mám psa a nikdy by si třeba nedovolil doma něco očůrat, jak se tady píše a co nechápu? A jaký člověk, ani člověka neznat a soudit? V tom případě už vám nemám co říci, jelokož s lidmi co odsuzujou ty co neznají, jsou pod mou úroveň!!![/citace)ty vole já nemám slov…
ani já… Člověk se snaží útulkům pomáhat jak může a je to stejně HOV NO platné
![]()
![]()
![]()
Jo holky, my teda ty normální budeme jako husy sypat do útulků stále a stále peníze, a nějaká takováto PÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP nám to bude schválně množit. To už je fakt tak na přesrypák tohle to. a ještě je tak zabedněná, že i když jí to tu někdo telí po dobrém, tak to prostě nechápe a nechce chápat!
![]()
Množení kříženců? Fuj. Babička má křížence, teď už mu teda bude 15, ale co z toho vyrostlo za (s prominutím, ale nemůžu si pomoct) škaredého liškopsa, to snad ani neni možné. Prý foxteriér a knírač, haha. Nechtěla bych to ani zadarmo.
@MiskaKosa píše:
Jo holky, my teda ty normální budeme jako husy sypat do útulků stále a stále peníze, a nějaká takováto PÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP nám to bude schválně množit. To už je fakt tak na přesrypák tohle to. a ještě je tak zabedněná, že i když jí to tu někdo telí po dobrém, tak to prostě nechápe a nechce chápat!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Přesně!!!
![]()
A ještě když jim to slušně vysvětlíš, tak jsi pomalu za blbce…
![]()
@MiskaKosa jj a jeste jsme my ty blby, trapny, nic nevime, kupujeme drahy psy a bla bla bla.. ale marne rozcilovani tady, chytremu napovez… ![]()
@jane-e píše:
@MiskaKosa jj a jeste jsme my ty blby, trapny, nic nevime, kupujeme drahy psy a bla bla bla.. ale marne rozcilovani tady, chytremu napovez…
chytrému napověz a de.la kopni do řiti
![]()
Mimochodem, mám doma nádherné košťátko, vořešici které jsem zachránila život…
Ano, jsem jeden z těch idiotů co psy opravdu miluje a nekecá jen o tom, k tomu jorkšírku z množírny… Nebudu se rozepisovat o tom, jak dlouho trvalo než jsem je dala dohromady, napíšu jen, že za sumu kterou jsem nechala u veterináře bych měla dva psy s PP, bez nervů a ještě by mi něco zůstalo… Takže ano, MNOŽTE VŠECHNO CO MÁ 4 NOHY, HLAVU A OCAS!!!
![]()
Už mě tihle zabedněnci fakt štvou, člověk se to snaží vysvětlit po dobrém, tak jak to je ale slečna prostě šťěňata chce a hotovo!
@Beruskex z toho co píšeš, bych ti tipla tak maximálně 18 let…jsem o 3 roky mladší než ty a k tvému vyjadřování a argumentům nemám slov…
Jinak všichni psi, které jsme kdy měli, byli bez PP, většinou voříšci. Teď máme taky psa bez PP, od matky odebrán příliš brzy a můžu vám říct, že takové problémy jsem se psem nikdy neměla, zkoušíme možné i nemožné ale už nemám naději, že to bude lepší. Proto chci teď psa s PP, ano, dám za něho minimálně 10 tisíc ale budu mít aspoň nějaké jistoty, uvidím rodiče, uvidím, kde a s kým pejsek vyrůstá atd., tak snad to bude dobré…
Škoda mluvit prostě… Takový lidi byli, jsou a budou
Pořídit fence štěnata jenom protože chci z rozmaru je nerozum.
Navíc jak víš, že psy co chceš křížit nejsou vzdálení příbuzní, máš jejich rodokmen??
Víš zda nemají nějakou nemoc, která se třeba ještě neprojevila a může je přenést na potomky?? Máš dostatek peněz na odchov štěňat?? Výdaje převyšují rozhodně zisk. Absolutné¨ě nemáš záruku povahy!! A už vůbec nevíš jak potomci budou vypadat, ať si řiká kdo chce co chce, vzhled je u psa určitě taky důležitý, hezký pes má určitě větší šanci se dostat k dobrým majitelům.
Ale ty prostě chceš chceš a chceš štěňata, jsi jako malé dítě.