Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Musím souhlasit, křížence prosím opravdu nemnožte, mají velmi malou šanci najít vhodné majitele. Navíc štěnata křížence, ty můžete dát leda tak zadarmo do dobrých rukou nebo za symbolickou cenu. Přitom náklady na vrh budou mnohem vyšší, když vezmu péče o březí a kojící fenu, očkování, odčervení, velmi časté uklízení výkalů po mrňatech, správná socializace.. Není to sranda. Bohužel velká část těchto štěňat končí v útulcích nebo v rukou nezodpovědných majitelů ![]()
@Jahudka87 píše:
Musím souhlasit, křížence prosím opravdu nemnožte, mají velmi malou šanci najít vhodné majitele. Navíc štěnata křížence, ty můžete dát leda tak zadarmo do dobrých rukou nebo za symbolickou cenu. Přitom náklady na vrh budou mnohem vyšší, když vezmu péče o březí a kojící fenu, očkování, odčervení, velmi časté uklízení výkalů po mrňatech, správná socializace.. Není to sranda. Bohužel velká část těchto štěňat končí v útulcích nebo v rukou nezodpovědných majitelů
No a nebo to končí tak že je dají do pytle a někdě vyhodí
![]()
@MiskaKosa píše:
To si děláš srandu??? Máš křížence a budeš množit další? Jsi normální?![]()
![]()
![]()
No a co jako nevíš, že horší jsou ty přešlechtěný chudinky? A tebe do toho nikdo nenutí, nevím co by na tom mělo být špatného ![]()
@Verca1989 píše:
a můžu se zeptat na důvod, proč plánujete štěňata? Protože budou strašně roztomilý? Protože fena musí mít alespoň jednou za život štěňata? Už mě začínají lidi jako ty unavovat, byla jsi se někdy podívat v útulku? Díváš se někdy na zprávy, jak se lidé k psům umí chovat? Nevadí ti, že tím, že budeš množit další voříšky jich bude v útulcích stále víc, většina bez naděje, že se někdy dostanou k hodným majitelům? Sáhni si do svědomí, jestli je opravdu nutné množit další a další psy zbytečně…
KOukám, že jste všichni strašně chytrý!!! Ano budu chtít od svého psa štěňata, to je pokud vím moje věc. A jinak já jsem snad dala všechny ty oříšky do útulků??? Já psi z útulku měla, teď tohohle pejska máme od známé a kdyby na štěňátka mám zájemce, tak si trhněte nohou. A ono je jedno jestli křížíte oříška ne,, papíráku,, oba se můžou dostat do útulku. Radši se starejte o svoje pejsky ať je aspoň vychováte
![]()
@Beruskex píše:
KOukám, že jste všichni strašně chytrý!!! Ano budu chtít od svého psa štěňata, to je pokud vím moje věc. A jinak já jsem snad dala všechny ty oříšky do útulků??? Já psi z útulku měla, teď tohohle pejska máme od známé a kdyby na štěňátka mám zájemce, tak si trhněte nohou. A ono je jedno jestli křížíte oříška ne,, papíráku,, oba se můžou dostat do útulku. Radši se starejte o svoje pejsky ať je aspoň vychováte
@MiskaKosa píše:
Takový člověk to nepochopí… tak se nesnaž, je to zbytečné plýtvání energií…![]()
Jste fakt ubohý já mám psa a nikdy by si třeba nedovolil doma něco očůrat, jak se tady píše a co nechápu? A jaký člověk, ani člověka neznat a soudit? V tom případě už vám nemám co říci, jelokož s lidmi co odsuzujou ty co neznají, jsou pod mou úroveň!!! ![]()
Mě je zase špatně ze všech co musí mít psa za bůhví kolik, když jich jsou v útulcích tisíce a taky vám to nevičítám. Každého věc
![]()
@Beruskex ano, kazdeho vec, mas pravdu, ale tvuj zpusob obhajoby a vyjadrovani je fakt ubohy, sorry..
@Beruskex píše:
Mě je zase špatně ze všech co musí mít psa za bůhví kolik, když jich jsou v útulcích tisíce a taky vám to nevičítám. Každého věc
prosimtě kolik ti je? Víš vůbec něco o chovu papírových psů? Očividně nevíš nic, tak radši mlč. Ti psi nejsou tak drazí proto, aby si na tom chovatel napakoval kapsu, prvně si něco zjisti a pak říkej takový ptákoviny. Psa s PP si berou hlavně lidi, co chtějí mít jistotu, že když si vezmou štěně labradora, tak jim labrador opravdu vyroste, takovou jistotu u psa bez PP nemám nikdy. A že může pes s PP skončit v útulku? Stát se může všechno ale chovatelé těchto psů si dávají hodně záležet na tom, komu své štěně dají, rozhodně nekývnou prvnímu člověku, který se ozve. A když už dotyčný psa nadále mít nemůže, tak má vždy možnost psa vrátit zpět chovateli, to u psů bez PP teda fakt neznám. A osobně jsem žádného čistokrevného psa (tedy s PP) v útulku neviděla.
Právě díky takovým lidem, takovým sobcům jako jsi ty, jsou psů plné útulky. Ty máš nové pány svých štěňat tak dokonalé prověřené, že víš, že psi neskončí v útulku? A když jsou psů plné útulky, jak sama píšeš, proč máš tedy potřebu množit další?
@Verca1989 píše:
prosimtě kolik ti je? Víš vůbec něco o chovu papírových psů? Očividně nevíš nic, tak radši mlč. Ti psi nejsou tak drazí proto, aby si na tom chovatel napakoval kapsu, prvně si něco zjisti a pak říkej takový ptákoviny. Psa s PP si berou hlavně lidi, co chtějí mít jistotu, že když si vezmou štěně labradora, tak jim labrador opravdu vyroste, takovou jistotu u psa bez PP nemám nikdy. A že může pes s PP skončit v útulku? Stát se může všechno ale chovatelé těchto psů si dávají hodně záležet na tom, komu své štěně dají, rozhodně nekývnou prvnímu člověku, který se ozve. A když už dotyčný psa nadále mít nemůže, tak má vždy možnost psa vrátit zpět chovateli, to u psů bez PP teda fakt neznám. A osobně jsem žádného čistokrevného psa (tedy s PP) v útulku neviděla.Právě díky takovým lidem, takovým sobcům jako jsi ty, jsou psů plné útulky. Ty máš nové pány svých štěňat tak dokonalé prověřené, že víš, že psi neskončí v útulku? A když jsou psů plné útulky, jak sama píšeš, proč máš tedy potřebu množit další?