Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Za mě norfolk teriér - nadstandardní vztah k dětem, nelíná - pouze se trimuje. Ten na fotce je můj. A bez PP bych si psa nekoupila..
@Kyslíková jeee, ten je roztomilej, ani jsem tohle plemeno neznala ![]()
my jsme meli psu, ale opravdu krizence jen jednoho, ani nevim, s cim byl krizenej, ale hezkej, to zas jo, jenze byl celkem dost agresivni
nakonec pokousal myho tatu do obliceje
takze s tou povahou u krizencu je to fakt risk..
@Kyslíková ten je krasnej..ja mela cairn teriera, jsou krasni a k neutahani ![]()
@anonym30 diskuzi jsem nečetla.. ale „džek“ je fakt děsně akční.. kamarádka má dokonce dva.. další kamarádka má bavlníčka.. je fakt úžasný… jestli někdy manžel povolí tak bych ho chtěla…
@Beruskex píše:
Mě je zase špatně ze všech co musí mít psa za bůhví kolik, když jich jsou v útulcích tisíce a taky vám to nevičítám. Každého věc
Tak proč si nevezmeš z útulku taky psa? Proč chceš množit vořechy? Nic proti nim, ale je jich všude plno ![]()
Prostuduj si něco o té problematice, zkus použít šedou kůru mozkovou (jsi li toho schopna) a teprve pak množ.
@Ester13 píše:
Tak proč si nevezmeš z útulku taky psa? Proč chceš množit vořechy? Nic proti nim, ale je jich všude plno
Prostuduj si něco o té problematice, zkus použít šedou kůru mozkovou (jsi li toho schopna) a teprve pak množ.
protože štěňátka jsou přece tááák loztomilá…co na tom nechápeš?
![]()
Pro zakladatelku hnědá ruská barevná bolonka s PP velký mazel a společník pro celou rodinu
ad. kříženci…to mě opravdu hlava nebere, co když se ti jich narodí 8? máš páníčky pro všechna??? asi né, že jo…to pak skončí v lepším případě v útulku v horším někde v pytli nebo u stromu
![]()
@Verca1989 píše:
protože štěňátka jsou přece tááák loztomilá…co na tom nechápeš?![]()
![]()
@Ester13 píše:A budou na rozdíl od těch našich přešlechtěných papíráků zdravá, že
Tak to je přece úplně jasný
![]()
@MiskaKosa @Ester13 pozor, jsem sice taky proti tomu množit voříšky, měli jsme knírače s PP a teď pražského krysaříka, ale voříšci mohou být opravdu na tom geneticky líp než papíráci. Proto se i dožívají mnohdy opravdu úctyhodného věku. Sousedka je sbírá po vsi, má vždy 2-3 a dožívají se 17, 18 let… ono to křížení s jinými plemeny se používá i profesionálně právě kvůli získání kvalitnějších genů.
Ale množit voříšky úmyslně jen proto vidět štěňátka, tak to opravdu ne.
@Inuska.pv píše:
@MiskaKosa @Ester13 pozor, jsem sice taky proti tomu množit voříšky, měli jsme knírače s PP a teď pražského krysaříka, ale voříšci mohou být opravdu na tom geneticky líp než papíráci. Proto se i dožívají mnohdy opravdu úctyhodného věku. Sousedka je sbírá po vsi, má vždy 2-3 a dožívají se 17, 18 let… ono to křížení s jinými plemeny se používá i profesionálně právě kvůli získání kvalitnějších genů.
Ale množit voříšky úmyslně jen proto vidět štěňátka, tak to opravdu ne.
V tom s Tebou souhlasím. A určitě jsou i chytřejší než mnohá plemena. Ale když je to typický podvraťáček je to úplně něco jiného, než množit třeba NO bez PP mezi sebou. Tam opravdu velmi roste riziko například dysplazií. Ale množit tyto psy úmyslně je hrozivý nesmysl a nezodpovědnost.
Ahoj, já mám minijorkšírka Nelinku, budou ji tři roky, je hodná, ale má občas napoleonský komplex, tak štěká na velké psy,,,je ale úžasná! Máme ji moc rádi ![]()
Tak jsem si to tady četla, všem moc děkuji za příspěvky
i když se to tady trochu zvrhlo v diskuzi o PP
Chtěla jsem vám oznámit, že jsem si zamilovala franc. buldočka ![]()
@anonym30 píše:
Tak jsem si to tady četla, všem moc děkuji za příspěvkyi když se to tady trochu zvrhlo v diskuzi o PP
Chtěla jsem vám oznámit, že jsem si zamilovala franc. buldočka
Francouzský buldoček je roztomilý, taky se mi líbí ![]()
@Andrejka81 píše:
Francouzský buldoček je roztomilý, taky se mi líbí