Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máme čivavu a jorkšíra
ale doporučuji radši fenku.. čivavák je pes a pořád něco očůrává
![]()
@Inuska.pv píše:
@MiskaKosa dobré geny se nezapřoujinak já mám takhle doma zachráněné zase 2 kočky, tu prostřední někdo cca v 6 týdnech vyhodil do kontejneru
a teď je to zlatíčko nejhodnější
Lidi jsou svině. Já jednou při cestě do zahraničí našla na odpočívadle v kontajneru čivavu s rozbitou hlavou a 4mi štěňátky. Našla jsem je díky Johnymu, který šel kontajner občůrat, a nakonec tam tak dlouho dorážel, tak jsem se tam podívala, jelikož jsem slyšela něco jako kdyby pískat. Vzali jsme je sebou. Štěnda se mají dobře, žijí ve Švýcarsku, ale maminu se nepodařilo ani po sérii operací zachránit.
@aklora píše:
Máme čivavu a jorkšíraale doporučuji radši fenku.. čivavák je pes a pořád něco očůrává
![]()
Jako doma vám občůrává? Mě to teda nedělá a to mám doma ještě půlroční fenku…
udělal to jednou, dostal a od té doby si to nedovolí…
@MiskaKosa píše:
Lidi jsou svině. Já jednou při cestě do zahraničí našla na odpočívadle v kontajneru čivavu s rozbitou hlavou a 4mi štěňátky. Našla jsem je díky Johnymu, který šel kontajner občůrat, a nakonec tam tak dlouho dorážel, tak jsem se tam podívala, jelikož jsem slyšela něco jako kdyby pískat. Vzali jsme je sebou. Štěnda se mají dobře, žijí ve Švýcarsku, ale maminu se nepodařilo ani po sérii operací zachránit.
No já když tohle slyším, tak se mi otevírá kudla v kapse
chytnout tak toho, kdo to udělal, tak dostanu kriminál ![]()
@MiskaKosa píše:
Jako doma vám občůrává? Mě to teda nedělá a to mám doma ještě půlroční fenku…udělal to jednou, dostal a od té doby si to nedovolí…
No právě asi 2× nám očůral křeslo
a ted chodí pořád do koupelny a čůrá na pračku
vždy dostane ale prostě to nepomůže.. ven s nim chodím často
ale většinou to udělá když odejdem a necháme ho samotnýho doma. Tak jestli to dělá na truc fakt nevim
zrovna včera sem odešla pryč z bytu a po ani ne 2minutach sem se vratila a už tam zase byla louže ![]()
@aklora píše:
No právě asi 2× nám očůral křesloa ted chodí pořád do koupelny a čůrá na pračku
vždy dostane ale prostě to nepomůže.. ven s nim chodím často
ale většinou to udělá když odejdem a necháme ho samotnýho doma. Tak jestli to dělá na truc fakt nevim
zrovna včera sem odešla pryč z bytu a po ani ne 2minutach sem se vratila a už tam zase byla louže
Tak to asi bude na truc… Já jsem se s ním teda nemazala, když jsem to zjistila. Dostal vším co mi přišlo pod ruku
ale je fakt že zase mám problém s vyhrabáváním květináčů. Za to dostal už několikrát a stejně furt hrabe. Takže už jsem přemístila všechny kytky jinam a zavřela dveře.
Ahoj my máme SHIH-TZU krásně ostrříhanou rozmazlenou povalečku
já si myslím, že pokud budete pejska pořizovat pro děti tak je lepší ten Jack Russel terier, protože je právě akční a děti to bavý i když záleží na tom jak si ho vychováte
každý pejsek bude akční když si s ním budete hrát a trénovat ho ![]()
@aklora ono jen venčení nepomůže. Zažila jsem tohle u kamarádky, měla taky jorkšírka, který tohle dělal. Měla jsem ho na 1 měsíc u sebe, denně jsem ho utahala venku na procházce, doma se mazlila (a to mám doma 4 vlastní zvířata) a pes byl jak vyměněný. Nehoda se nestala ani jednou. Psi jsou na tohle jako chlapi-vyžadují víc pozornosti ![]()
@MiskaKosa píše:
Tak to asi bude na truc… Já jsem se s ním teda nemazala, když jsem to zjistila. Dostal vším co mi přišlo pod rukuale je fakt že zase mám problém s vyhrabáváním květináčů. Za to dostal už několikrát a stejně furt hrabe. Takže už jsem přemístila všechny kytky jinam a zavřela dveře.
To bych popravně byla radši kdyby mi hrabal květináče
to bych je nenechávala na zemi a bylo by po problému. Ale tohle nevim jak vyřešit
si mu dám pelech a jídlo na chodbu a zavřu ho na chodbě
jinak to nevidim ![]()
@aklora myslímm že pak to bude ještě horší, najde si něco jiného a budete mít doma vynervaného zmetka, který se bude mstít
a nachytali jste ho u toho někdy?
@aklora bych s ním ty chcanky vytřela
nic ve zlém.
Já mám fenu Yorka. Normální neštěkající pes. malý nelínající.
@Inuska.pv žádný no tak…by koukal. Tohle zkusil kdysi můj pes jednou dostal fakt dost ale od té doby se nevy..Čivava nebo bernardýn. Prostě by to schytal. Známý čivavák to dělal i na návštěvách. Bych to fakt nedala. a psa jsem měla malé i velké. Proti paní nic nemám. Není to mířené na ní.
@Inuska.pv píše:
@aklora myslímm že pak to bude ještě horší, najde si něco jiného a budete mít doma vynervaného zmetka, který se bude mstíta nachytali jste ho u toho někdy?
No asi dvakrát sem byla v koupelně a on přišel a prostě udělal louži
a vůbec mu nevadilo že tam jsem. vždy mu jednu plesknu a řikám že nesmí ale je to k ničemu
když jdem na návštěvu k mamce tak taky po chvilkce tam něco očůrá
a přitom jdem celou cestu pěšky a na každym kroku zastaví a čůrá.. nebo mamka přijde k nám položí kabelku na zem a on očuchá a počůrá.. připadá mi jak nemocnej.. už nevíme co s nim ![]()
@Inuska.pv píše:
"ono jen venčení nepomůže. Zažila jsem tohle u kamarádky, měla taky jorkšírka, který tohle dělal. Měla jsem ho na 1 měsíc u sebe, denně jsem ho utahala venku na procházce, doma se mazlila (a to mám doma 4 vlastní zvířata) a pes byl jak vyměněný. Nehoda se nestala ani jednou. Psi jsou na tohle jako chlapi-vyžadují víc pozornosti
Je mu 5let a dělá už to hodně dlouho a věnovala sem se mu dost. Ted už moc času není musím se starat i o dceru