Malý pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
288
1.5.13 08:51
@Inuska.pv píše:
@aklora myslímm že pak to bude ještě horší, najde si něco jiného a budete mít doma vynervaného zmetka, který se bude mstít :? a nachytali jste ho u toho někdy?

No asi dvakrát sem byla v koupelně a on přišel a prostě udělal louži :zed: a vůbec mu nevadilo že tam jsem. vždy mu jednu plesknu a řikám že nesmí ale je to k ničemu :zed: když jdem na návštěvu k mamce tak taky po chvilkce tam něco očůrá :evil: a přitom jdem celou cestu pěšky a na každym kroku zastaví a čůrá.. nebo mamka přijde k nám položí kabelku na zem a on očuchá a počůrá.. připadá mi jak nemocnej.. už nevíme co s nim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
1.5.13 08:56
@Inuska.pv píše:
"ono jen venčení nepomůže. Zažila jsem tohle u kamarádky, měla taky jorkšírka, který tohle dělal. Měla jsem ho na 1 měsíc u sebe, denně jsem ho utahala venku na procházce, doma se mazlila (a to mám doma 4 vlastní zvířata) a pes byl jak vyměněný. Nehoda se nestala ani jednou. Psi jsou na tohle jako chlapi-vyžadují víc pozornosti :roll:

Je mu 5let a dělá už to hodně dlouho a věnovala sem se mu dost. Ted už moc času není musím se starat i o dceru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
1.5.13 08:57

@aklora a byli jste s ním u veta? Může mít třeba něco s ledvinama… to dělala od bývalého fena. A stačilo 14 dní dávat takovou spec. pastu a bylo. Ona měla v moči nějaké krystalky něčeho, co ji dráždilo a prostě furt čůrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
1.5.13 09:01
@Inuska.pv píše:
@aklora a byli jste s ním u veta? Může mít třeba něco s ledvinama… to dělala od bývalého fena. A stačilo 14 dní dávat takovou spec. pastu a bylo. Ona měla v moči nějaké krystalky něčeho, co ji dráždilo a prostě furt čůrala.

o tomhle sem se na veterině nezminovala. To mě ani nenapadlo že by mohl mít něco s ledvinama. Ale když tak přemýšlím tak je to možné. on i učurava. děkuji za radu :kytka: brzo s nim pujdu na očkování tak se mu tam zmíním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
1.5.13 09:04

@aklora :palec: snad to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
1.5.13 09:53

@aklora taky jsem mela čivaváka a dělal to furt :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
1.5.13 10:02
@Beruskex píše:
Máme křížence a je to milý pejsek když potřebuje je lenoch, ale delší procházce se nebrání, ke konci léta plánujeme štěňátka s JRT tak uvidíme co z toho vyleze ;) :mavam:

a můžu se zeptat na důvod, proč plánujete štěňata? Protože budou strašně roztomilý? Protože fena musí mít alespoň jednou za život štěňata? Už mě začínají lidi jako ty unavovat, byla jsi se někdy podívat v útulku? Díváš se někdy na zprávy, jak se lidé k psům umí chovat? Nevadí ti, že tím, že budeš množit další voříšky jich bude v útulcích stále víc, většina bez naděje, že se někdy dostanou k hodným majitelům? Sáhni si do svědomí, jestli je opravdu nutné množit další a další psy zbytečně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
1.5.13 10:04

@Verca1989 :potlesk: moje slova je to děs křížit ještě křížence :nevim: krajně nezodpovědné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
1.5.13 10:06
@Verca1989 píše:
a můžu se zeptat na důvod, proč plánujete štěňata? Protože budou strašně roztomilý? Protože fena musí mít alespoň jednou za život štěňata? Už mě začínají lidi jako ty unavovat, byla jsi se někdy podívat v útulku? Díváš se někdy na zprávy, jak se lidé k psům umí chovat? Nevadí ti, že tím, že budeš množit další voříšky jich bude v útulcích stále víc, většina bez naděje, že se někdy dostanou k hodným majitelům? Sáhni si do svědomí, jestli je opravdu nutné množit další a další psy zbytečně…

Takový člověk to nepochopí… tak se nesnaž, je to zbytečné plýtvání energií… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
1.5.13 10:07
@Petra2829 píše:
@Verca1989 :potlesk: moje slova je to děs křížit ještě křížence :nevim: krajně nezodpovědné.

A vsadím se, že už nám ani neodpoví :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
1.5.13 10:12
@MiskaKosa píše:
Takový člověk to nepochopí… tak se nesnaž, je to zbytečné plýtvání energií… :zed: :zed:

já vím že je to zbytečné ale prostě si vždycky nemůžu pomoct, když tohle někde čtu. Psala jsem tahle slova stovkám lidí ale chybu uznalo jen minimum z nich. Většina ze mě udělá jen sobeckou nánu, co je namyšlená, protože preferuje jen papírové psy, je mi z toho fakt zle… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
1.5.13 10:14

@Verca1989 jo nápodobně taky sem tak označována. Asi by to chtělo aby viděli psy z množíren, týrané..nehezký pohled. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
1.5.13 10:37
@Verca1989 píše:
já vím že je to zbytečné ale prostě si vždycky nemůžu pomoct, když tohle někde čtu. Psala jsem tahle slova stovkám lidí ale chybu uznalo jen minimum z nich. Většina ze mě udělá jen sobeckou nánu, co je namyšlená, protože preferuje jen papírové psy, je mi z toho fakt zle… :zed:

Tak to jsme dvě… taky jsem sobecká kráva, které jde jen o to machrovat s papírovým psem za 20 táců… a sama mám z množírny dva že… a vysvětluj to někomu… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
1.5.13 12:52

@MiskaKosa taky jsem vždy měla jen psy z množíren, až teď budeme poprvé brát papírového :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
1.5.13 12:56
@MiskaKosa píše:
Tak to jsme dvě… taky jsem sobecká kráva, které jde jen o to machrovat s papírovým psem za 20 táců… a sama mám z množírny dva že… a vysvětluj to někomu… :pocitac:

Moje Sárulí je taky z množírny, takže vím o čem píšu… Je to hnus čeho jsou lidi schopní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný