Malý stydký pysk jí přirůstá k velkému

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.9.13 09:08

Dobře Anniee, díky moc!

• Citovat
  • Upravit
896
15.9.13 10:03
ntkv - takže vy jste s tím byly na gynekologii a doktorka to spravila bez chirurgického zákroku?

jj, doktorka vtala špejli s vatičkou namočenou v betadinu a rozlepila to dvěma rychlýma pohybama, malá ani neplakala..za to pro mě to nebylo hezký..
chir. zákrok se dělá až když je to srostlé..
Taky jsem četla, že se to dá promazávat a může se to pustit.. takže pokud ti třeba manžel pomůže a udržítě dítě..
Já to dělám každý večer, ale já svoje 14kg dítě neudržím abych se na to dobře dostala..Dám jí něco zajímavého do ruky, taky už si nabere krém a namaže si pipinku..Je ale potřeba dostat se jádru pudla a to čím je dítě starší prostě nejde..

K traumatu.. z čeho dělá matka kovbojku, z toho má dítě trauma..
A saforelle koupíme taky, děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.13 12:55

Ntkv - děkuji za odpověd! Jsem ráda, že by se to dala kdyžtak tedy vyřešit i takto. Koupila jsem saforelle a 2× denně pravidelně se snažím odlepovat a zdá se mi, že je to lepší. Ještě chvíli vydržíme a uvidíme jak to bude dál vypadat. Děkuji za příspěvky!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.13 13:08

Ahoj holky! Tady zakladatelka. Chci povzbudit všechny maminky, které řeší stejný problém jako já. Poctivě jsem to každé ráno a večer rozlepovala vatovou tyčinkou s rybilkou a teďka je to už úplně vpořádku! Jsem hrozně ráda, že jsme se vyhnuly návštěvě gynekologie. Zpočátku to vypadalo, že to nepovolí, ale opravdu to tou pravidelností povolilo a nyní je to úplně ok. Asi nebylo dobře i to, že jsem od narození promazávala olejem. Ta rybilka se na to zdá být lepší.
Zdravím všechny :) :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí