Mám být gynekolog?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Myslím , že je to třeba,uvidíš až to tam pujdeš zkusit jestli tě to chytne .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nadpis mě teda zarazil ![]()
Předně nepíšeš, zda jsi muž či žena a jestli by tě takový obor bavil. Mě by to teda nebavilo
ale přeci záleží na tobě ne ? Ale dobří doktoři v téhle oblasti jsou potřeba no..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím si, že jezdec formule 1 je lepší, mnoho žen má jistě podobný názor. Okamžitě bych být tebou změnila obor
![]()
- Citovat
- Upravit
@pavlak55 píše:
Myslím , že je to třeba,uvidíš až to tam pujdeš zkusit jestli tě to chytne .
Ten nepůjde jinam, je to nějaké děcko, co se doma nudí ![]()
- Citovat
- Upravit
@ka2ka píše:
nic já radši chlapy než ženský jsou jemnější
Jak kteří. Když jsem byla na pohotovosti u doktora po revizi a měla jsem podezření na zánět, tak mě tak psychicky i fyzicky vydeptal, že jsem se zvedla z kozy, oblékla a s pláčem utekla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, radši anonymně. Studuji na medicíně a rozhoduji se, jaký obor si vybrat. Jelikož dost přemýšlím o gynekologovi, tak by mě zajímal názor vás- žen, na tuto profesi. Co si o ní myslíte apod.
Ha ha ha. Ty budeš studovat to, co ti tady někdo doporučí?
- Citovat
- Upravit
Jestli jsi schopný úspěšně vystudovat medicínu, jistě k výběru specializace nepotřebuješ čerpat rady tady na miminu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lalelale píše:
Ten nepůjde jinam, je to nějaké děcko, co se doma nudí
prázdniny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, radši anonymně. Studuji na medicíně a rozhoduji se, jaký obor si vybrat. Jelikož dost přemýšlím o gynekologovi, tak by mě zajímal názor vás- žen, na tuto profesi. Co si o ní myslíte apod.
Ty studeješ tak na střední, hochu. Tak makej, i když jsou prázdniny, aby jsi se jednou na tu medicínu dostal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
nic já radši chlapy než ženský jsou jemnější
Ja jsem zas naopak rada za zenskou ![]()
Byla jsem puvodne u chlapa, teda nejdriv u ty svy doktorky, ordinovala u toho doktora ale jen patky a kdyz jsem se za rok znovu objednavala tak uz tam nebyla, mela svou ordinaci v jinym meste.. A ten doktor byl takovej arogantní blb, ze radsi dojizdim za doktorkou ![]()
Je super, mila.. Cokoli dela mi rika, upozorni, ze to treba bude tlacit, bolet, palit nevim co všechno
a na to, ze by nebyla jemna si taky nemuzu stěžovat..
- Citovat
- Upravit
Práce v p.či - to pak člověka přejde nálada vidět to ještě doma… Nehledě na to, že je o revma, stále mít ruce ve vlhku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
obávám se, že pokud se o své budoucnosti potřebuješ radit na emiminu, tak v případě že skutečně studuješ medicínu, tak si zvol práci třeba v administrativě v pojišťovně - protože ani prodej pro farmafirmy nejspíš nebude něco, co ti půjde.
A nebo si svoje fantazie řeš někde jinde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit